0318 - 842 466
 

Virtual Sports

Wilt u op uw feest, event of beursstand Virtual Sports spelen? Deze Tennis en Tafeltennis VR game is zeer realistisch en geeft u gasten een brede lach op het gezicht. Sla de bal met topspin, sla hard of zacht en speel op drie verschillende niveau’s. Met VR Sports kunt u in singel- of multiplayer spelen. Een stabiele internet verbinding is voor Multiplayer dan wel een vereiste.

Speel tafeltennis of tennis in maar liefst acht verschillende omgevingen. Speel met vrienden, collega’s en/of met uw zakelijke gasten. Huur een complete Virtual Sports opstelling inclusief: transport, op/afbouw, transport, installatie en spelbegeleiding voor uw feest, beurs of evenement. De opstelling kan geheel in het thema Tennis worden aangekleed. Vragen? Stuur een bericht of bel even.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.

Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.