• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Virtual Sports

Bekijk de video

Virtual Sports op uw feest, event of beursstand spelen? Deze Tennis en Tafeltennis VR game is zeer realistisch en geeft u gasten een brede lach op het gezicht. Sla de bal met topspin, sla hard of zacht en speel op drie verschillende niveau’s. Met Virtual Sports kunt u in singel- of multiplayer modus spelen. Een stabiele internet verbinding is voor Multiplayer dan wel een vereiste.

De VR game heeft maar liefst acht verschillende omgevingen. Speel met vrienden, collega’s en/of met uw zakelijke gasten. Huur een complete Oculus Rift op HTC Vive VR opstelling inclusief: transport, op/afbouw, transport, installatie en spelbegeleiding voor uw feest, beurs of evenement. De opstelling kan geheel in het thema Tennis worden aangekleed. Vragen? Stuur een bericht of bel even.

Oculus Touch

Tennissen of speel Ping pong met Virtual Sports!

Virtual Sports is een twee in één spel waarmee je zowel ping pong als tennis in VR kunt spelen. Deze game is zeer geschikt voor Ping pong. Wil je op jouw event in virtual reality tennissen? Dan adviseren wij dan de game First Person Tennis. Is het event thema sport? Uiteraard is het ook mogelijk om een andere sport op de VR opstelling te spelen. Bijvoorbeeld: klimmen, voetbal, honkbal, basketbal, racen en nog veel meer!

VR Tennis thema

Boek een VR Tennis Simulator met deze game of First person Tennis game en wij kleden deze gratis aan met bijpassende thema aankleding. Op een evenement of beursstand ziet de bezoeker meteen dat er een tennis game wordt gespeeld. Daarnaast ziet de Virtual Reality opstelling er attractief uit. We voorzien de VR opstelling door middel van een grasmat, tennisballen en een tennisracket. Wilt u een competitie starten? Dan nemen wij optioneel een high scores leaderbord voor u mee waarop de beste scores worden bijgehouden.