0318 - 842 466
 

Oculus Rift

Wilt u een VR bril huren? Huur de Oculus Rift bij Urban Events. Wij verzorgen compleet verzorgde Oculus Rift opstellingen voor op feesten, evenementen en beurzen. Een Oculus Rift opstelling bestaat uit een: Oculus Rift VR bril, High-end game PC, grote Full HD LED TV en demo’s en game’s.

U huurt de Oculus Rift set inclusief transport, op/afbouw en installatie. Oculus Touch controllers, spelbegeleiding, thema aankleding, race seats en High score leaderboards zijn optioneel. Heeft uw event, feest of beursdeelname een specifiek thema? Urban Events geeft u graag advies over welke demo of game uw doelstelling versterkt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op.

Stel een vraag Offerte aanvragen

Huur een complete Oculus Rift opstelling voor uw feest, evenement of beursstand en laat uw gasten kennis maken met Virtual Reality. De mogelijkheid om in een virtuele wereld te stappen en virtueel om je heen te kunnen kijken is een unieke ervaring. Daarnaast worden de toepassingen alsmaar mooier, interactiever, leuker en realistischer! De beleving van de Oculus Rift zit hem in het opzetten van de VR-bril. Laat uw gasten meegenieten van een virtuele wereld die nog maar weinigen hebben gezien. Om echt te weten wat het kijken door de bril met u doet is er maar één manier. Probeer het en ervaar de beleving.

Beleef de Oculus Rift

De Rift meet de bewegingen van het hoofd van de speler zodat deze bewegingen gebruikt kunnen worden als besturing in 360 graden films, demonstratie en diverse interactieve games. De beleving van de Oculus Rift zit hem in het opzetten van de VR-bril en laat uw gasten meegenieten van een virtuele wereld die nog maar weinigen hebben gezien. Om echt te weten wat het kijken door de bril met u doet is er maar één manier: probeer het en ervaar de beleving. Een totaal andere beleving dan bijvoorbeeld die van de Samsung Gear VR.

Virtual Reality op uw feest of evenement

U wilt iets extra’s of speciaals aan entertainment aan uw gasten of klanten bieden? Dan is er weinig meer indrukwekkend denkbaar dan Virtual Reality. De VR demonstratie, gaming en race opstellingen van Urban Events bieden vermaak voor zowel jong als oud. Een demo duurt slechts een minuut of twee, een game iets langer. De mogelijkheden van een Oculus Rift ervaring zijn zeer divers. Er zijn namelijk grote hoeveelheden demo, games, applicaties en 360 graden video´s voorhanden voor de Oculus Rift. Maar de echte beleving zit hem in het opzetten van de Oculus Rift. Laat uw gasten meegenieten van een virtuele wereld die nog maar weinigen hebben gezien en boek een VR opstelling voor uw feest of evenement.

Voor elk thema een Oculus Rift opstelling

Heeft u een speciaal doel of thema bij uw evenement, feest of beursdeelname. Laat Urban Events met u meedenken welke demo, game of VR applicatie het beste aansluit bij uw thema of doel. Op basis van uw wensen stellen we een Top 3 samen. Deze testen we voor u en proberen we uitvoerig uit. Daarna koppelen we onze ervaringen aan u terug. U kiest uiteindelijk de beleving die uiteindelijk op de dag gespeeld of vertoond gaat worden.

Oculus Rift huren voor op uw beursstand

De Oculus Rift opstelling van Urban Events is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. U huurt een compleet demonstratie, gaming of race voordeelpakket inclusief professionele spelbegeleiding, transport en op-en afbouw van de gehele opstelling. Wij verzorgen Virtual Reality voor bedrijven die deelnemen aan uiteenlopende op beurzen in bijv. de RAI in Amsterdam tot het PSV stadion in Eindhoven. Ook kunt u ons boeken voor beurzen in Duitsland, Engeland en België. Laat als bedrijf zien dat u denkt in mogelijkheden, in nieuwe technologie en de kansen die dit eventueel kan bieden op zakelijk gebied. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Andere suggesties…