• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

Voor elk thema een Oculus Rift opstelling

Wilt u een VR bril huren? Huur de dan Oculus Rift bij Urban Events. Wij verzorgen compleet verzorgde VR opstellingen voor op feesten, evenementen en beurzen. Een Oculus Rift opstelling bestaat uit een: Oculus Rift VR bril, High-end game PC, grote Full HD LED TV en demo’s en game’s.

U huurt de Oculus Rift set inclusief transport, op/afbouw en installatie. Oculus Touch controllers, spelbegeleiding, thema aankleding, race seats en High score leaderboards zijn optioneel. Heeft uw event, feest of beursdeelname een specifiek thema? Urban Events geeft u graag advies over welke demo of game uw doelstelling versterkt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op.

Meer informatie

Huur een complete Oculus Rift opstelling voor uw feest, evenement of beursstand en laat uw gasten kennis maken met Virtual Reality. De mogelijkheid om in een virtuele wereld te stappen en virtueel om je heen te kunnen kijken is een unieke ervaring. Daarnaast worden de toepassingen alsmaar mooier, interactiever, leuker en realistischer! De beleving van de Oculus Rift zit hem in het opzetten van de VR-bril. Laat uw gasten meegenieten van een virtuele wereld die nog maar weinigen hebben gezien. Om echt te weten wat het kijken door de bril met u doet is er maar één manier. Probeer het en ervaar de beleving.

Beleef de Oculus Rift

De Rift meet de bewegingen van het hoofd van de speler zodat deze bewegingen gebruikt kunnen worden als besturing in 360 graden films, demonstratie en diverse interactieve games. De beleving van de Oculus Rift zit hem in het opzetten van de VR-bril en laat uw gasten meegenieten van een virtuele wereld die nog maar weinigen hebben gezien. Om echt te weten wat het kijken door de bril met u doet is er maar één manier: probeer het en ervaar de beleving. Een totaal andere beleving dan bijvoorbeeld die van de Samsung Gear VR.

Sluit met VR aan op uw doel of thema

Heeft u een speciaal doel of thema bij uw evenement, feest of beursdeelname. Laat Urban Events met u meedenken welke demo, game of VR applicatie het beste aansluit bij uw thema of doel. Op basis van uw wensen stellen we een Top 3 samen. Deze testen we voor u en proberen we uitvoerig uit. Daarna koppelen we onze ervaringen aan u terug. U kiest uiteindelijk de beleving die uiteindelijk op de dag gespeeld of vertoond gaat worden.

Oculus Rift huren voor op uw beursstand

De Oculus Rift opstelling van Urban Events is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. U huurt een complete VR opstelling inclusief professionele spelbegeleiding, transport en op-en afbouw van de gehele opstelling. Wij verzorgen Virtual Reality voor bedrijven die deelnemen aan uiteenlopende op beurzen in bijv. de RAI in Amsterdam tot het PSV stadion in Eindhoven. Ook kunt u ons boeken voor beurzen in Duitsland, Engeland en België. Laat als bedrijf zien dat u denkt in mogelijkheden, in nieuwe technologie en de kansen die dit eventueel kan bieden op zakelijk gebied. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Pluspunten van de Oculus Rift

De Oculus Rift is een licht en comfortabele vr-headset. Aan de zijkant heeft de rift verstelbare bandjes, hiermee kan je de bril strakker op het hoofd zetten. De breedte rondom de neus is ook verstelbaar. Aan de binnenzijde van de bril zit zachte stof zodat het fijn op je gezicht drukt. De VR-bril voelt lekker licht aan en je hebt niet het gevoel dat het aan je achterhoofd trekt. De ingebouwde koptelefoon is ook erg handig. Hij zit vast aan de headset dus glijdt niet makkelijk van je hoofd. Dit is vaak wel zoals je een losse koptelefoon gebruikt. Het geluid is prima voor deze vr-headset. Je wordt helemaal omringt door het geluid uit de Oculus Rift. Niet alleen de headset is een pluspunt maar de Rift-controllers zijn goed voor elkaar. Ze zijn compact en liggen makkelijk in de hand. Net als de headset zijn deze controllers niet zwaar.