0318 - 842 466
 

VR Tennis Simulator

Met de VR Tennis Simulator van Urban Events kunt u in singel- of multiplayer spelen. Speel een potje tafeltennis of tennis in maar liefst acht verschillende omgevingen. Speel met of tegen vrienden, collega’s of met uw zakelijke gasten op uw feest, event of op uw beursstand. De Virtual reality Tennis Simulator wordt uiteraard in het thema Tennis voor u aangekleed.

Mis geen bal met het meegeleverde RACKET SPORTS SET, welke geschikt is voor VIVE Tracker in combinatie met de HTC Vive VR-bril. De Tracker wordt in het midden van de racket bevestigd en deze communiceert met uw bewegingen in het spel. Hierdoor lijkt het net alsof u in het echt aan het tennissen bent. Daarnaast geeft de racket u een meer realistisch tennisgevoel, maar dan wel in VR.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Tennissen in Virtual Reality

U kunt bij de VR Tennis Simulator kiezen uit twee Virtual Reality games: 1. First Person Tennis en 2. Virtual Sports. First Person Tennis is een VR Tennis games welke op de Oculus Rift en HTC Vive gespeeld kan worden en Virtual Sports (Tennis en Ping Pong) kan alleen nog op de HTC Vive gespeeld worden. Het grote verschil tussen deze twee VR tennis games is de Looks and Feel. Met First Person Tennis haalt u de Grandslam naar uw evenement, beursstand of feest. Virtual Sports is meer een VR Fun Tennis game, waarbij ook nog voor Ping pong gekozen kan worden.

VR Tennis Simulator op evenement of beursstand

Huur een complete Virtual Sports of First Person Tennis VR opstelling inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding voor uw feest, beurs of evenement. De opstelling wordt geheel in het thema Tennis aangekleed. Wilt u diverse sporten in VR aanbieden? Geen probleem, de VR Tennis Simulator is zeer goed te combineren met een VR Voetbal Simulator of bijvoorbeeld een VR Race Simulator. Neem contact op voor advies of vraag vrijblijvende offerte aan.