• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

VR Tennis Simulator

Bekijk de video

Haal de grandslam naar uw event!

Met de VR Tennis Simulator van Urban Events is het mogelijk om alleen of multiplayer (in een netwerk) te spelen. Speel een potje tafeltennis of tennis en kies uit maar liefst acht verschillende omgevingen. Speel met of tegen vrienden, collega’s of met uw zakelijke gasten op uw feest, event of op uw beursstand. De Virtual reality Tennis Simulator wordt in het thema Tennis voor u aangekleed.

Speel in Virtual Reality een tennis minigame en mis geen bal met de meegeleverde controllers, welke inter-acteren met VR-bril. De Touch controllers zijn uw handen. Hierdoor lijkt het net alsof u in het echt aan het tennissen bent. De VR Tennis Simulator geeft u een zeer realistisch tennisgevoel, maar dan wel in VR. Tennis op gras, gravel of hardcourt in de mooiste tennis stadions! Het is net alsof u echt in het centre court in de finale staat.

Tennissen in Virtual Reality

U kunt bij de VR Tennis Simulator kiezen uit twee Virtual Reality games: 1. First Person Tennis en 2. Virtual Sports. First Person Tennis is een VR Tennis games welke op de Oculus Rift en HTC Vive gespeeld kan worden en Virtual Sports (Tennis en Ping Pong) kan alleen nog op de HTC Vive gespeeld worden. Het grote verschil tussen deze twee VR tennis games is de Looks and Feel. Met First Person Tennis haalt u de Grandslam naar uw evenement, beursstand of feest. Virtual Sports is meer een VR Fun Tennis game, waarbij ook nog voor Ping pong gekozen kan worden.

VR Tennis Simulator op event

Huur een complete Virtual Sports of First Person Tennis VR opstelling inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding voor uw feest, beurs of evenement. De opstelling wordt geheel in het thema Tennis aangekleed. Wilt u diverse sporten in VR aanbieden? Geen probleem, de VR Tennis Simulator is zeer goed te combineren met een VR Voetbal Simulator of bijvoorbeeld een VR Race Simulator. Neem contact op voor advies of vraag vrijblijvende offerte aan.