• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

VR Tennis Simulator

Bekijk de video

Haal de grandslam naar uw event!

Met de VR Tennis Simulator van Urban Events is het mogelijk om alleen of multiplayer (in een netwerk) te spelen. Van een potje tafeltennis tot een tennis match. Kies uit maar liefst acht verschillende omgevingen. Speel zowel met als tegen vrienden, collega’s of met uw zakelijke gasten op uw feest, event of op uw beursstand. 

Speel in Virtual Reality een tennis minigame en mis geen bal met de meegeleverde controllers, welke in verbinding staan met de VR-bril. De Touch controllers zijn uw handen. Hierdoor lijkt het net alsof u in het echt aan het tennissen bent. De VR Tennis Simulator geeft u een zeer realistisch tennisgevoel, maar dan wel in VR. Naast tennis op gras of gravel kun je ook in de mooiste tennis stadions spelen! Het is net alsof u echt in het centre court in de finale staat.

Tennissen in Virtual Reality

U kunt bij de VR Tennis Simulator kiezen uit twee Virtual Reality games: 1. First Person Tennis en 2. Virtual Sports. First Person Tennis is namelijk een VR Tennis games welke op de Oculus Rift en HTC Vive gespeeld kan worden en Virtual Sports (Tennis en Ping Pong) kan alleen nog op de HTC Vive gespeeld worden. Het grote verschil tussen deze twee VR tennis games is de Looks and Feel. Met First Person Tennis haalt u de Grandslam naar uw evenement, beursstand of feest. Virtual Sports is meer een VR Fun Tennis game, waarbij ook nog voor Ping pong gekozen kan worden.

VR Tennis Simulator op event

Huur een complete Virtual Sports of First Person Tennis VR opstelling inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding voor uw feest, beurs of evenement. De opstelling wordt bovendien geheel in het thema Tennis aangekleed. Wilt u ook diverse andere sporten in VR aanbieden? Geen probleem, de VR Tennis Simulator is namelijk zeer goed te combineren met een VR Voetbal Simulator of bijvoorbeeld een VR Race Simulator. Neem contact op voor advies of vraag vrijblijvende offerte aan.

Ben jij de enige echte tenniskampioen?

Een potje tennis winnen zonder daarvoor op pad te hoeven naar een buitenbaan of hal, het kan met de Virtual Reality tennis simulator. Door middel van de Virtual Reality bril is het net alsof u in een stadion vol juichende fans staat, bezwijk niet onder de druk en versla jouw tegenstanders door de meeste sets te winnen. Ook is het mogelijk om in een Multiplayer omgeving te spelen tegen jouw collega’s of vrienden, u speelt dan op een netwerk tegen spelers die ook een set ter beschikking hebben. Speel je liever een potje tafeltennis? Ook dit behoort tot de mogelijkheden in een van de tennisgames.