• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Tennis Simulator

Bekijk de video

Laagdrempelig en competitief vermaak

De Tennis Simulator van Urban Events brengt uw feest, evenement of op beursdeelname op nooit eerder vertoonde wijze tot leven. Huur één of meerdere compleet verzorgde game opstelling(en) bij u op locatie! Deze simulator wordt standaard met een grasmat, tennisballen en tennisracket aangekleed en er kan zelfs in Virtual Reality getennist worden!

De tennis simulator kan in een realistische en meer laagdrempelige variant gehuurd worden. Deze laatste variant biedt naast tennis ook de mogelijkheid om andere sporten te spelen, zoals: golf, skiën en darts. Hetzelfde geldt voor tennissen in Virtual Reality. In VR zijn er diverse tennis games en controller opties. Neem contact met Urban Events op om de mogelijkheden op gebied van (VR) tennis games op uw locatie te bespreken. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Meer informatie

Op een bedrijfsfeest of personeelsfeest mag het entertainment natuurlijk ook niet ontbreken. Onze tennis simulators bieden tijdens een feestavond laagdrempelig en competitief vermaak voor zowel jong als oud. U kunt bijvoorbeeld naast de Tennis Simulator ook nog een Ski Simulator huren of een Penalty Simulator huren. Met een leuke mix van diverse sporten is er voor ieder wat wils op uw feest of evenement! De Tennis game simulator is daarnaast een zeer leuke beleving, welke zeker niet misstaat bij uw bedrijf of merk. Uw vertegenwoordigers op de beursstand hebben na het spelen van de Tennis game de gelegenheid om een praatje aan te knopen.

Tennissen in Virtual Reality

Er kan bij de Tennis Simulator met VR kiezen uit twee Virtual Reality games: 1. First Person Tennis en 2. Virtual Sports. First Person Tennis is een VR Tennis games welke op de Oculus Rift en HTC Vive gespeeld kan worden en Virtual Sports kan alleen nog op de HTC Vive gespeeld worden. Het grote verschil tussen deze twee VR tennis games is de Looks and Feel van de game. Neem contact met ons op indien u advies wilt hebben over tennissen in Virtual Reality of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.