• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Tennis Simulator

Bekijk de video

Laagdrempelig en competitief vermaak

Met de Tennis Simulator van Urban Events boekt u een leuk en actief entertainment. Deze simulator biedt veel plezier op feest, evenement of op uw beursstand. U huurt bij ons een compleet verzorgd tennis spel want deze tennis simulator wordt standaard geleverd met thema aankleding. Door middel van een grasmat, tennisballen en tennisracket decoreren we de opstelling helemaal in de tennis sfeer. Wist u dat er zelfs in Virtual Reality getennist kan worden!

De tennis simulator kan in een realistische en meer laagdrempelige variant gehuurd worden. Deze laatste variant biedt naast tennis ook de mogelijkheid om andere sporten te spelen, zoals: golf, skiën en darts. Hetzelfde geldt voor tennissen in Virtual Reality. In VR zijn er diverse tennis games en controller opties. Neem contact met Urban Events op om de mogelijkheden op gebied van de tennis simulator games op uw locatie te bespreken. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een Tennis Simulator op uw evenement?

Op een bedrijfsfeest of personeelsfeest mag het entertainment natuurlijk ook niet ontbreken. Onze tennis simulators bieden tijdens een feestavond laagdrempelig en competitief vermaak voor zowel jong als oud. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook nog een Ski Simulator huren of een Penalty Simulator huren. Met een leuke mix van diverse sporten is er voor ieder wat wils op uw feest of evenement! De Tennis game simulator is daarnaast een zeer leuke beleving, welke zeker niet misstaat bij uw bedrijf of merk. Uw vertegenwoordigers op de beursstand hebben na het spelen van de Tennis game natuurlijk de gelegenheid om een praatje aan te knopen.

Tennissen in Virtual Reality

Er kan bij de Tennis Simulator met VR kiezen uit twee Virtual Reality games: 1. First Person Tennis en 2. Virtual Sports. First Person Tennis is een VR Tennis games welke op de Oculus Rift en HTC Vive gespeeld kan worden en Virtual Sports kan alleen nog op de HTC Vive gespeeld worden. Het grote verschil tussen deze twee VR tennis games is de Looks and Feel van de game. Neem contact met ons op indien u advies wilt hebben over tennissen in Virtual Reality of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

Game, set, match!

Wilt u graag een tennistoernooi organiseren maar heeft u niet de ruimte of middelen? Of is het wellicht te slecht weer? De oplossing is de tennissimulator van Urban Events. Haal de tennisbaan inclusief toernooi naar jouw beursstand of evenementen locatie. Spelen hoeft niet alleen maar kan ook samen of tegen jouw collega’s, vrienden of familieleden. Ga naast elkaar staan en de mogelijkheid van Multiplayer spelen zal verschijnen. Beide spelers hebben nu een karakter in de game en zijn klaar voor de start. Neem het tegen elkaar op in 1, 3 of 5 sets. Speel je toch liever alléén een potje tegen de computer om je eigen skills te oefenen? Dat kan natuurlijk ook! Ga dan zelf voor de camera staan en start je eigen potje. Alle bewegingen worden waargenomen door de Kinect infraroodcamera. Laat zien hoe soepel jij over het centre court beweegt en daag je vrienden of collega’s uit!