0318 - 842 466
 

Wie we zijn


Wat we doenHoe we het doen


Games zijn actief

Onze game opstellingen zien er natuurlijk cool uit! Grote HD schermen op een representatieve standaard en met de nieuwste consoles en game technieken. Maar om er voor te zorgen dat er het maximale uit wordt gehaald zijn onze spelbegeleiders de sleutel tot succes. De professionele en ervaren begeleiders weten hoe ze uw gasten moeten enthousiasmeren en geven uiteraard een snelle en duidelijke uitleg bij de spellen. Het verzorgen van een competitie of het bijhouden van high scores zorgt voor dat extra beetje strijd en fanatisme. Onze spelbegeleiders zijn representatief en zorgen voor de maximale ervaring voor uw gasten.


Thematische aankleding

Om onze game opstellingen te laten passen binnen het thema van uw evenement denken we graag mee over diverse soorten aankleding. Zo zijn onze sport games opstellingen te voorzien van grasmat en diverse ballen en kunnen we de ski simulator aankleden met ski's, slee en decoratie sneeuw. Uiteraard kunnen we ook onze spelbegeleiders in een ander 'jasje' steken! Niets is ons te gek en we brainstormen graag met u over de beste aanpak.


Voor elke doelgroep een passende game

Het succes begint al bij het kiezen van de juiste game. Omdat we beschikken over alle mogelijke game consoles zoals Nintendo Wii, XBOX 360, Kinect & XBOX one en Playstation 3 & 4 en natuurlijk een groot assortiment games hebben we een uiterst brede keuze. Door onze ervaring hoeft u maar aan te geven wat de doelgroep is en wat u wilt bereiken en wij komen met een passend voorstel. Gamen is fun voor iedereen. De kids zullen zich vanzelfsprekend vermaken maar met de juiste games en een mooie opstelling krijgen we ook de ouders en zelfs de grootouders aan het spelen!

De nieuwste technieken

Met de komst van de Nintendo Wii en de bewegingsgevoelige controller werd gamen plotseling actief. Die trend is doorgezet in de ontwikkeling van nieuwe technieken. Playstation is gekomen met de Move controllers en heeft bewegingsgevoelige besturing gecombineerd met strakke graphics. Sinds de komst van Kinect van XBOX is er zelfs helemaal geen controller meer nodig. Een camera registreert de bewegingen van de speler en brengt ze over in het spel. Urban Events volgt de trends en ontwikkelingen zodat we u telkens de nieuwste manieren van gamen kunnen laten ervaren.


3D Games

3D voegt ook aan games een extra dimensie toe. Zo is racen in 3D en in een echte race seat nog spectaculairder en met 3D tennis waan je je op het center court van Wimbledon. Urban Events levert 3D schermen met passieve techniek, dat wil zeggen dat u geen zware bril op hoeft. De lichtgewicht brilletjes zitten prettig zodat u tijdens het gamen, ook als u beweegt, er geen last van heeft. Daarnaast leveren wij ook graag wat extra brillen zodat de omstanders kunnen meegenieten van de 3D beelden.


Next Gen consoles

Met de komst van de nieuwe generatie game consoles, Playstation 4 en XBOX One, worden ook de games weer mooier en realistischer. XBOX One is uitgerust met een nieuwe kinect camera die de bewegingen van de speler nog beter en preciezer kan registreren. Zo kun je bijvoorbeeld een bal slaan met effect en met meer dan twee spelers tegelijk spelen. Laat de gasten op uw evenement kennis maken met de nieuwste game technieken en overdonder ze met de coolste games!

Zij gingen u voor..