0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Virtual Reality huren?

Urban Events verzorgt uw VR experience van begin tot eind en neemt alles uit handen. Naast een goed advies bij de keuze voor de meest geschikte VR toepassing (welke bril en welke game/demo) verzorgen wij ook uw evenement van begin tot eind. Dat betekent Virtual Reality huren inclusief het transport, opbouw, afbouw en installatie, maar ook professionele spelbegeleiding zodat uw gasten de nodige uitleg krijgen voor de optimale beleving.

Urban Events Virtual reality
Urban Events Virtual reality
 • De nieuwste VR brillen
 • High-end game computers
 • TV scherm op statief voor toeschouwers
 • Oneindig assortiment games
 • Maatwerk content
 • Professionele spelbegeleiding
 • Bekijk het assortiment Bekijk ons complete assortiment VR Brillen
  Urban Events Virtual reality
  Urban Events Virtual reality
  Urban Events Virtual reality

  Met Virtual Reality stapt u letterlijk in een andere wereld op uw evenement, feest of op uw beursstand. Beleef hoe het is om op de mooiste plaatsen op aarde te zijn, of om bijvoorbeeld eens te rijden in de meest snelle bolides op de mooiste circuits ter wereld. VR is beleving!

  Onze VR opstellingen bestaan uit de nieuwste VR brillen van Oculus Rift of HTC Vive in combinatie met High End game pc’s en een groot led tv scherm, zodat omstanders de beelden van de speler kunnen volgen. Er is keuze uit een groot assortiment games en demo’s. Bekijk eens onze Top VR games. Dit zijn enkel suggesties, uiteraard is het ook mogelijk om een andere VR game te spelen.

  Virtual Reality

  op uw feest of evenement

  Laat uw gasten kennismaken met Virtual Reality en huur voor uw feest of event één of meerdere een Oculus Rift VR opstelling(en). Start een race competitie met een Virtual Reality Race Simulator en laat onze begeleider op een TopGear Leaderboard de highscores bijhouden. Of combineer uw Virtual Reality opstelling bijvoorbeeld met een andere leuke game opstelling. Zo biedt u uw gasten nog meer fun aan en is er voor ieder wat wils.

  Virtual Reality huren

  voor op de beursstand

  Virtual Reality (VR) huren is hot, hip en happening. De VR opstellingen van Urban Events zijn zeer geschikt als publiekstrekker op uw beursstand. Onze spelbegeleiders attenderen uw bezoekers op de beurs om eens kennis te maken met VR. De beleving die u hiermee aanbiedt aan uw medewerkers, collega’s en prospects is onbetaalbaar! Onze spelbegeleiders zorgen voor de uitleg en kunnen visitekaartjes voor uw bedrijf verzamelen. Zo houdt u zelf de aandacht voor uw potentiële klanten.

  Urban Events verzorgt Virtual Reality voor elke doelgroep en voor elke toepassing. Van Virtual Reality Bioscoop tot Demo’s en Games en zelfs VR Race Simulators. VR huren is zeer geschikt als entertainment op een feest of event, maar ook een echte publiekstrekker voor op uw beursstand. Voor elke gelegenheid hebben wij wel een geschikte VR opstelling.

  Onze spelbegeleiders kunnen naast het geven van uitleg ook zorgen voor een competitie door bijvoorbeeld de snelste rondetijden bij te houden bij een echte VR race in een VR race simulator. Hiervoor brengen we ons Top Gear Leaderboard mee.

  Veelgestelde vragen

  ⭐ Wat is virtual reality?

  Virtual reality, letterlijk vertaald als schijnwerkelijkheid, is in principe een gesimuleerde werkelijkheid. Deze simulatie kun je met een VR bril ervaren. Je hebt bij virtual reality het gevoel dat je alles ook daadwerkelijk ervaart door de 3D effecten en 360-view.

  ⭐ Wanneer is virtual reality geschikt?

  Er zijn verschillende gelegenheden wanneer je virtual reality kunt toepassen. Denk bijvoorbeeld aan een feest of evenement waarin je met een race simulator een competitie wilt opzetten. Ook kun je middels VR opvallen bij een beursstand met je bedrijf.

  ⭐ Waarom zou ik virtual reality huren?

  Je kunt bij Urban Events een perfecte Virtual reality experience ervaren. Naast de VR bril die geleverd wordt, krijg je ook goed advies over welke toepassing en game het meest geschikt is bij welke bril. Ook kunnen wij het volledige evenement verzorgen, waardoor je verder nergens omkijken naar hebt.

  Meer informatie of direct boeken?