0318 - 842 466
 

Virtual Reality huren


Over ons

Urban Events verzorgt uw VR experience van begin tot eind en neemt alles uit handen.

Naast een goed advies bij de keuze voor de meest geschikte VR toepassing (welke bril en welke game/demo) verzorgen wij ook uw evenement van begin tot eind. Dat betekent Virtual Reality huren inclusief het transport, opbouw, afbouw en installatie, maar ook professionele spelbegeleiding zodat uw gasten de nodige uitleg krijgen voor de optimale beleving.


Virtual Reality huren voor uw beursstand

Virtual Reality (VR) huren is hot, hip en happening. De VR opstellingen van Urban Events zijn zeer geschikt als publiekstrekker op uw beursstand. Onze spelbegeleiders attenderen uw bezoekers op de beurs om eens kennis te maken met VR. De beleving die u hiermee aanbiedt aan uw medewerkers, collega’s en prospects is onbetaalbaar.

Onze spelbegeleiders zorgen voor de uitleg en kunnen visitekaartjes voor uw bedrijf verzamelen. Zo houdt u zelf de aandacht voor uw potentiële klanten. De mogelijkheden van een Virtual Reality beleving zijn divers. Er zijn diverse demo’s en games beschikbaar, maar ook is er de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Op maat gesneden voor uw business. Onze VR toepassingen worden uitgebreid in ons experience center getest, voordat deze op locatie worden geplaatst. Kom eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken. Na de meeting weet u hoe het huren van Virtual Reality uw event, beurs of feest kan aanvullen en versterken.


Virtual Reality huren voor uw feest of evenement

Laat uw gasten kennismaken met Virtual Reality en huur voor uw feest het Virtual Reality Actiepakket of een Oculus Rift demonstratie pakket. Start een race competitie met het Virtual Reality Race Simulator en laat onze begeleider op een TopGear Leaderboard de highscores bijhouden.

Combineer uw Virtual Reality opstelling met een XBOX Kinect game door te kiezen voor het Virtual Reality Combinatie pakket. Zo biedt u uw gasten nog meer fun aan. Bij elk feest of evenement thema heeft Urban Events wel een passende Virtual Reality- en Kinect game opstelling. Dus wilt u VR huren? Neem dan contact op en infomeer naar de mogelijkheden.


Virtual Reality huren voor uw beursstand

Virtual Reality (VR) is hot, hip en happening. De VR opstellingen van Urban Events zijn zeer geschikt als publiekstrekker op uw beursstand. Onze spelbegeleiders attenderen uw bezoekers op de beurs om eens kennis te maken met VR. De beleving die u hiermee aanbiedt aan uw medewerkers, collega’s en prospects is onbetaalbaar.

Onze spelbegeleiders zorgen voor de uitleg en kunnen visitekaartjes voor uw bedrijf verzamelen. Zo houdt u zelf de aandacht voor uw potentiële klanten. De mogelijkheden van een Virtual Reality beleving zijn divers. Er zijn diverse demo’s en games beschikbaar, maar ook is er de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Op maat gesneden voor uw business. Onze VR toepassingen worden uitgebreid in ons experience center getest, alsvorens deze op locatie worden geplaatst. Kom eens bij ons langs indien u de mogelijkheden wilt bespreken. Na de meeting weet u hoe Virtual Reality uw event, beurs of feest kan aanvullen en versterken.


Virtual Reality huren voor uw feest of evenement

Laat uw gasten kennismaken met Virtual Reality en huur voor uw feest het Virtual Reality Actiepakket of een Oculus Rift demonstratie pakket. Start een race competitie met het Virtual Reality Race Simulator en laat onze begeleider op een TOPgear Leaderboard de highscores bijhouden.

Combineer uw Virtual Reality opstelling met een XBOX Kinect game opstelling met het Virtual Reality Combinatie pakket. U biedt uw gasten nog meer fun aan voor een kleine meerprijs. Bij elk feest of evenement thema heeft Urban Events wel een passende Virtual Reality- en Kinect game opstelling. Neem contact op en infomeer naar de mogelijkheden.

Virtual Reality verhuur aanbod:

Oculus Rift

VR demo's, gaming en nog veel meer mogelijkheden!

De eerste keer dat iemand door de Oculus Rift kijkt zal de ervaring overdonderend zijn, én zal zeker smaken naar meer. Een demo duurt per persoon slechts een paar minuten, een game iets langer. De wereld van de Oculus Rift wordt met Oculus Touch controllers interactief. Met Touch controllers kunt u objecten op- en vastpakken en zelfs weggooien.

De Oculus Rift is in de beleving uniek omdat het actie oplevert, coördinatie kan vergen en soms evenwichtsorganen op de proef stelt. Competitie gedreven en interactieve Oculus Rift games zijn populair bij onze klanten. Competitieve games bieden u als bedrijf de kans om uw gasten tegen elkaar te laten strijden. Interactieve games stellen uw gasten in staat om volledig in een VR adventure, sport, muziek of bijvoorbeeld een virtual reality fun game op te gaan.

Meer informatie Offerte aanvragen
Virtual Reality huren Oculus Rift

HTC Vive

Interactief door een virtuele wereld rondlopen

HTC Vive is een virtual reality headset en door HTC en Valve Corporation ontwikkeld. Room scaling maakt de Vive in zijn soort uniek. Room scaling maakt het mogelijk om met de Vive interactief door een virtuele wereld rond te lopen. Daarbij worden twee Vive controllers gebruikt die in die wereld bijvoorbeeld als handen, pijl & boog of als pistolen werken.

De bewegingsvrijheid doet de algehele VR beleving aanzienlijk stijgen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Oculus Rift, heeft u wel iets meer ruimte nodig. Valve schrijft een gebied van minimaal 1,5 bij 2 meter voor, maar voor de beste ervaring kunt u het best een groter oppervlak reserveren. Boek nu bij Urban Events een demo of HTC Vive game experience!

Meer informatie Offerte aanvragen

Samsung Gear VR

Virtual Reality beleven; powered by Oculus.

De Gear VR is geheel draadloos. Aan de voorzijde van de VR-bril wordt namelijk een smartphone geplaatst. Naast de Gear VR en de Samsung smartphone wordt er een over ear koptelefoon bij de VR set geleverd. Ideaal dus voor evenementen en beursstands waar de ruimte voor een VR game opstelling beperkt is.

De Samsung Gear VR software is ontwikkeld door Oculus. Mede hierdoor is de Gear VR zeer allround in te zetten. Urban Events heeft voor u de beste demo’s en games voor de Gear geselecteerd, maar heeft uw beurs of event een speciaal thema en wilt u uw gasten een experience op maat bieden? Dit is geen probleem voor ons. Informeer naar de mogelijkheden en huur VR om uw gasten te vermaken.

Meer informatie Offerte aanvragen

Virtual Reality Combinatiepakket

Combineer uw VR opstelling en biedt uw gasten meer!

Speel naast uw Virtual Reality opstelling diverse leuke sport, dans/muziek of adventure games of laat uw gasten racen op een Urban Events Race Simulator. Boek naast uw Virtual Reality opstelling o.a. een Kinect game opstelling en biedt u gasten nog meer entertainment op uw feest of evenement aan.

De thematische aankleding van onze 2- en 3d game opstellingen sluiten naadloos op het thema van uw feest of evenement aan en zijn een mooie aanvulling op uw Virtual Reality opstelling. U kunt diverse combinaties maken met het Virtual Reality Combinatie pakket. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie Offerte aanvragen

Virtual Reality Race Simulator

Virtual Reality: de revolutie in racegames!

Nog nooit kwam een Race Simulator zo dicht bij het gevoel van het ‘Zelf in een racewagen zitten’. Zet de Oculus Rift VR-bril op en verken de cockpit (vergeet geen gas te geven), kijk naar links het raam uit of zie rechts de touché die de concurrent net bij u veroorzaakt. Huur een Oculus Rift Race Simulator met de game ‘Project Cars’ en laat de wereld sneller aan u voorbij schieten dan de snelheidsmeter aangeeft. De reclameborden en de tribunes schieten aan u voorbij.

Bij de VR Race Simulator kan er uit diverse race seats gekozen worden. Een GT race seat, Formule1 Race Seat (Black of Red Bull edition), motion simulator of een Formule-E seat. Het is zelfs mogelijk om een race wagen skin & een circuit naar keuze aan een reeds bestaande race game toe te voegen. Dus, bent u op zoek naar een VR race simulator voor uw bedrijfsfeest, evenement of beursstand? Neem dan contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Virtual Reality Actiepakket

Laat iedereen kennismaken met de virtuele wereld!

Het Virtual Reality Actiepakket maakt het mogelijk om veel mensen aan de VR ervaring deel te laten nemen. U huurt een Virtual Reality Actiepakket inclusief: één complete Oculus Rift opstelling, één complete HTC Vive opstelling, één Samsung VR Gear set, begeleiding, transport, installatie en afbouw. Dus wilt u een VR plein inrichten, een virtual reality workshop organiseren of zoekt u entertainment voor uw bedrijfsuitje of kinderfeest? Boek dan het VR actiepakket!

De verschillende demo’s en games welke er voor de Oculus Rift, HTC Vive en Samsung VR Gear zijn ontwikkeld duren één of twee minuten, een game meestal iets langer dan een demo. Onze begeleiders weten op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. De toeschouwers worden actief aangespoord om ook eens met VR kennis te maken.

Meer informatie Offerte aanvragen

Google Cardboard

Een origineel promotiemiddel & relatiegeschenk!

De Google Cardboard is een Virtual Reality gadget die iedereen op uw feest, evenement of beurs gezien moet hebben en is zeer geschikt als promotiemiddel voor uw beurs. Kies uw oplage vanaf 100 stuks en wij verzorgen de Google Cardboard’s met uw gewenste opdruk voor u.

Bijna elke smartphone kan in combinatie met de Google Cardboard gebruikt worden. Wilt u uw bedrijf, dienst of product op innovatieve wijze presenteren? Laat ons dan voor uw organisatie een 360 graden video of een VR app maken. Uw content kan door de ontvanger op zijn of haar eigen Google Cardboard bekeken worden. Maar er zijn ook veel besaande Apps en 360 video’s beschikbaar. Met deze Apps kunnen er 3D foto’s en 3D werelden in stappen bekeken worden en eenvoudige VR games gespeeld worden.Door VR te huren wordt uw evenement een groot succes.

Meer informatie Offerte aanvragen

Virtual Reality verhuur aanbod:

Oculus Rift

VR demo's, gaming en nog veel meer mogelijkheden!

De eerste keer dat iemand door de Oculus Rift kijkt zal de ervaring overdonderend zijn, én zal zeker smaken naar meer. Een demo duurt per persoon slechts een paar minuten, een game iets langer. De wereld van de Oculus Rift wordt met Oculus Touch controllers interactief. Met Touch controllers kunt u objecten op- en vastpakken en zelfs weggooien.

De Oculus Rift is in de beleving uniek omdat het actie oplevert, coördinatie kan vergen en soms eenvoudigweg evenwichtsorganen op de proef stelt. Competitie gedreven en interactieve Oculus Rift games zijn erg populair bij onze klanten. Competitieve games bieden u als bedrijf de kans om uw gasten tegen elkaar te laten strijden. Interactieve games stellen uw gasten in staat om volledig in een VR adventure, sport, muziek of bijvoorbeeld een virtual reality fun game op te gaan.

Meer informatie Offerte aanvragen

HTC Vive

Interactief door een virtuele wereld rondlopen

HTC Vive is een virtual reality headset en door HTC en Valve Corporation ontwikkeld. Room scaling maakt de Vive is zijn soort uniek. Room scaling maakt het mogelijk om met de Vive interactief door een virtuele wereld rond te lopen. Daarbij worden twee Vive controllers gebruikt die in die wereld bijvoorbeeld als handen, pijl & boog of als pistolen werken.

De bewegingsvrijheid doet de algehele VR beleving aanzienlijk stijgen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Oculus Rift, heeft u wel iets meer ruimte nodig. Valve schrijft een gebied van minimaal 1,5 bij 2 meter voor, maar voor de beste ervaring kunt u het best een groter oppervlak reserveren. Boek nu bij Urban Events een demo of HTC Vive game experience!

Meer informatie Offerte aanvragen

Samsung Gear VR

Virtual Reality beleven; powered by Oculus.

De Gear VR is geheel draadloos. Aan de voorzijde van de VR-bril wordt namelijk een smartphone geplaatst. Naast de Gear VR en de Samsung smartphone wordt er een over ear koptelefoon bij de VR set geleverd. Ideaal dus voor evenementen en beursstands waar de ruimte voor een VR game opstelling beperkt is.

De Samsung Gear VR software is ontwikkeld door Oculus. Mede hierdoor is de Gear VR zeer allround in te zetten. Urban Events heeft voor u de beste demo’s en games voor de Gear geselecteerd, maar heeft uw beurs of event een speciaal thema en wilt u uw gasten een experience op maat bieden? Dit is geen probleem voor ons. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie Offerte aanvragen

Virtual Reality Combinatiepakket

Combineer uw VR opstelling en biedt uw gasten meer!

Speel naast uw Virtual Reality opstelling diverse leuke sport, dans/muziek of adventure games of laat uw gasten racen op een Urban Events Race Simulator. Boek naast uw Virtual Reality opstelling o.a. een Kinect game opstelling en biedt u gasten nog meer entertainment op uw feest of evenement aan.

De thematische aankleding van onze 2- en 3d game opstellingen sluiten naadloos op het thema van uw feest of evenement aan en zijn een mooie aanvulling op uw Virtual Reality opstelling. U kunt diverse combinaties maken met het Virtual Reality Combinatie pakket. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie Offerte aanvragen

Virtual Reality Race Simulator

Virtual Reality: de revolutie in racegames!

Nog nooit kwam een Race Simulator zo dicht bij het gevoel van het ‘Zelf in een racewagen zitten’. Zet de Oculus RIft VR-bril op en verken de cockpit (vergeet geen gas te geven), kijk naar links het raam uit of zie rechts de touché die de concurrent net bij u veroorzaakt. Huur een Oculus Rift Race Simulator met de game ‘Project Cars’ en laat de wereld sneller aan u voorbij schieten dan de snelheidsmeter aangeeft. De reclameborden en de tribunes schieten aan u voorbij.

Bij de VR Race Simulator kan er uit diverse race seats gekozen worden. Een GT race seat, Formule1 Race Seat (Black of Red Bull edition), motion simulator of een Formule-E seat. Het is zelfs mogelijk om een race wagen skin & een circuit naar keuze aan een reeds bestaande race game toe te voegen. Dus, bent u op zoek naar een VR race simulator voor uw bedrijfsfeest, evenement of beursstand? Neem dan contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Virtual Reality Actiepakket

Laat iedereen kennismaken met de virtuele wereld!

Het Virtual Reality Actiepakket maakt het mogelijk om veel mensen aan de VR ervaring deel te laten nemen. U huurt een Virtual Reality Actiepakket inclusief: één complete Oculus Rift opstelling, één complete HTC Vive opstelling, één Samsung VR Gear set, begeleiding, transport, installatie en afbouw. Dus wilt u een VR plein inrichten, een virtual reality workshop wilt organiseren of gewoon opzoek bent naar leuke entertainment voor uw bedrijfsuitje of kinderfeest? Boek dan het VR actiepakket!

De verschillende demo’s en games welke er voor de Oculus Rift, HTC Vive en Samsung VR Gear zijn ontwikkeld duren één of twee minuten, een game meestal iets langer dan een demo. Onze begeleiders weten op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. De meekijkers worden actief aangespoord om ook eens met VR kennis te maken.

Meer informatie Offerte aanvragen

Google Cardboard

Een origineel promotiemiddel & relatiegeschenk!

De Google Cardboard is een Virtual Reality gadget die iedereen op uw feest, evenement of beurs gezien moet hebben en is zeer geschikt als promotiemiddel voor uw beurs. Kies uw oplage vanaf 100 stuks en wij verzorgen de Google Cardboard’s met uw gewenste opdruk voor u.

Bijna elke smartphone kan in combinatie met de Google Cardboard gebruikt worden. Wilt u uw bedrijf, dienst of product op innovatieve wijze presenteren? Laat ons dan voor uw organisatie een 360 graden video of een VR app maken. Uw content kan door de ontvanger op zijn of haar eigen Google Cardboard bekeken worden. Maar er zijn ook veel besaande Apps en 360 video’s beschikbaar. Met deze Apps kunnen er 3D foto’s, 3D werelden in stappen bekeken worden en eenvoudige VR games gespeeld worden.

Meer informatie Offerte aanvragen