• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
First Person Tennis

Bekijk de video

First Person Tennis is de eerste VR tennis simulator game ontwikkeld voor HTC Vive en Oculus Rift. Speel op echte tennisbanen tegen professionele tennissers. Je zult al je technische en tactische vaardigheden moeten laten zien in deze leuke VR en realistische VR tennis game. First Person Tennis kan met Oculus Touch Controllers, Vive controllers of met een Vive Tracker Racket gespeeld worden.

Haal met deze Tennis VR game de Grandslam naar uw evenement, beursstand of feest. U kunt ook voor Virtual Sports kiezen. Dit is meer een VR Fun Tennis game, waarbij ook nog voor Tafeltennis gekozen kan worden. Dus wilt u in Virtual Reality tennissen op uw evenement? Huur dan één of meerdere compleet verzorgde VR Tennis Simulator(s) inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding.

Oculus Touch

First Person Tennis: Tennissen in Virtual Reality

Echt tennis is een fysieke sport. Serveren boven je hoofd, sprinten naar het net in reactie op een lob en terug sprinten naar de baseline. Wedstrijden kunnen soms uren duren. Met de First Person Tennis game is dit gelukkig anders.
Deze realistische tennisgame is laagdrempelig en leuk om te spelen, ook voor de mensen met minder goede conditie.

Realistische graphics en intuïtieve besturing

In deze VR Tennis game speel je op diverse ondergronden zoals gravel en gras, maar kun je ook indoor spelen of in volle stadions. Speel een oefen partij of een echte Grandslam wedstrijd!
De graphics van de game zijn erg mooi. Als je speelt zie je je eigen armen en racket realistisch terug in het spel. Ook de omgeving is mooi vormgegeven.
Het spel wordt gespeeld met motion VR controllers waardoor de bediening van het spel erg intuïtief is. Je kunt met je racket hard en zacht slaan en zelfs allerlei effecten aan de bal geven. Hierdoor voelt het erg realistisch aan.

Tennis thema aankleding bij First Person Tennis

Boek een Virtual Reality Game Tennis game simulator met First person Tennis game en wij kleden deze gratis aan met passende thema aankleding. Op een evenement of beursstand ziet de bezoeker meteen dat er een tennis game gespeeld kan worden wanneer de opstelling is gedecoreerd met grasmat en diverse formaten tennisballen. Wilt u een competitie element toepassen, dan nemen wij gratis een high-scores leaderbord voor u mee!