• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

VR bril huren

Wil je een vr bril huren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Urban Events verzorgt vr bril verhuur voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Je kunt bijvoorbeeld een vr bril huren als entertainment op een evenement of feest. Maar we verhuren ook vr brillen voor meer zakelijke toepassingen. Denk aan een vr bioscoop, een presentatie in 360 graden of vr teambuilding bijvoorbeeld.

Urban Events VR bril huren
Urban Events VR bril huren
 • Ruim assortiment VR brillen
 • VR bril huren voor 1 of meerdere dagen
 • Verhuur voor particulieren en zakelijke markt
 • Tevens verhuur VR randapparatuur
 • Verzending per post of plaatsing op locatie
 • De nieuwste VR brillen te huur
 • Offerte aanvragen
  Urban Events VR bril huren
  Urban Events VR bril huren

  Virtual Reality bril huren bij Urban Events

  Virtual Reality is cool en weet mensen altijd weer te doen verbazen. Inmiddels hebben velen al wel eens een VR bril opgehad. Maar de technologie verbeterd telkens en elk jaar komen er weer nieuwere en betere VR brillen op de markt. Ook het aanbod aan leuke VR games en applicaties neemt snel toe. Ben je op zoek naar een eigen VR bril of wil je een vr bril huren voor een speciale gelegenheid. Wij helpen je graag! Hoe? Om te beginnen met advies, want het begint natuurlijk met de keuze voor de juiste virtual reality bril. Bij Urban Events kun je vr brillen huren voor uiteenlopende gelegenheden. Dus we helpen je graag om de beste vr bril te selecteren. Of dat nou voor een kinderfeestje is of voor een zakelijk congres.

  Heeft u een vraag?
  Wij horen het graag!

  Welke Virtual Reality bril huren?

  Virtual Reality is hot en trekt aandacht op een evenement of beursstand. Dus je wilt graag een vr huren voor een volgend evenement, maar waar moet je op letten? Welke vr bril moet je gaan huren? Om te beginnen start de zoektocht naar een geschikte vr bril huren bij de content. Dus welke applicatie of game wil je de bezoekers laten zien. Wat is het doel? Ga dus niet zomaar een vr bril huren maar bedenk eerst wat je wilt bereiken.

  VR bril huren op beurs

  VR bril huren voor diverse doeleinden

  Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een VR bril voor het vertonen van een 360 graden video. Of wil je de bezoekers van uw evenement een interactieve VR beleving geven. Misschien wil je zelfs wel een VR game spelen of de vr bril huren in combinatie met een VR simulator. Voor elke toepassing is weer een andere vr bril geschikt. Sommige vr brillen zijn draadloos, maar bieden geen mogelijkheden om het scherm te delen. Andere vr brillen worden middels een computer aangestuurd en hebben weer het voordeel dat er een tv kan worden gekoppeld.

  Draadloze VR brillen

  Wil je een vr bril huren voor kort gebruik dan is een draadloze bril geen probleem. Maar wil je er meer dan 4uur achtereenvolgens gebruik van maken houdt dan ook rekening met de batterijduur.
  Kortom, er zijn veel aspecten om rekening mee te houden bij het huren van vr brillen. Gelukkig heeft het team van Urban Events veel ervaring en kunnen we een goed advies geven op basis van de vooraf gestelde wensen en doelen.

  VR hardware huren

  Met alleen een vr bril ben je er nog niet (altijd). Bij Urban Events kun je daarnaast ook diverse andere vr hardware huren. Denk bijvoorbeeld aan VR game pc’s, VR race simulators, en diverse VR accessoires. Voor een goede vr experience is goede vr hardware natuurlijk een vereiste. Bij Urban Events kunt u goede VR hardware huren voor uw evenement, bedrijfsfeest of evenement.

  VR bril huren als vermaak

  VR bril kopen of huren?

  Twijfel je nog tussen een vr bril kopen of een vr bril huren? Wellicht is het goed om dan eerst te bedenken hoe vaak je gebruik denkt te willen maken van een VR bril. Omdat de technologie snel verouderd zal je bij het kopen van een vr bril rekening moeten houden met een snelle afschrijving. Wanneer je slechts 1 vr bril wilt kopen dan zal de investering ook wel meevallen, maar wat als je er bijvoorbeeld 10 of 50 wilt kopen? Wanneer je grote aantallen vr brillen wilt kopen dan gaat het om een flinke investering. Een vr bril kopen is dus niet altijd de beste oplossing.

  Content first!

  Misschien wil je nu een bepaalde app of vr game gebruiken die speelt op een oculus quest vr bril, maar heb je de volgende keer juist een htc vive vr bril nodig. Ook in zo’n geval is een vr bril kopen niet de handigste oplossing. Want welk model ga je dan kopen? Kijk dus altijd eerst naar welke content je wilt gaan gebruiken. Kortom, in veel gevallen is het eenvoudiger en verstandiger om in plaats van een vr bril aan te schaffen een vr bril te huren.

  Meer informatie of direct boeken?

  Waarvoor kun je een VR bril huren

  Je kunt tegenwoordige VR brillen huren voor uiteenlopende gelegenheden. Bijvoorbeeld voor beurzen, evenementen of bedrijfsfeesten. Maar denk ook eens aan productpresentaties, inspiratie sessies, teambuilding activiteiten of als entertainment op een bruiloft, familiedag of verjaardag. Er zijn vr brillen te huur voor elke denkbare situatie. Dat wil niet automatisch zeggen dat dezelfde bril voor elke situatie geschikt is. Voor een VR bioscoop of inspiratie sessie waar VR video’s worden vertoond is een hele andere vr bril geschikt dan voor vr entertainment.

  VR brillen huren voor VR bioscoop

  Heeft u een eigen 360 graden video laten maken of wilt u vr brillen huren voor een VR bioscoop? Ook dan bent u bij Urban Events aan het juiste adres. Urban Events verhuurt grotere aantallen stand alone vr brillen die zeer geschikt zijn voor een vr bioscoop. Bij het kijken van een 360 graden video of virtual reality film is het natuurlijk belangrijk dat je rond kunt kijken. Uiteraard gaat dit beter met een draadloze stand-alone vr bril. U wllt immers niet verstrikt raken in snoeren. Bovendien verzorgen we daarbij draaistoelen die u al zittend 360 graden bewegingsvrijheid geven.
  Met speciale vr software en vr hardware kunnen we tevens de vr brillen op afstand starten zodat iedereen tegelijk hetzelfde ervaart.

  VR bril huren voor beurs of evenement

  Urban Events is gespecialiseerd in het verzorgen van entertainment op evenementen. Virual Reality mag daar natuurlijk niet bij ontbreken. Wilt u VR brillen huren als beursentertainment of als vermaak op een evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt natuurlijk ergens een losse vr bril huren, maar u kunt ook helemaal ontzorgt worden met een VR experience van Urban Events. Van VR motion simulators, tot VR race simulators en diverse VR belevingen met de nieuwste VR brillen. Naast dat we de beste VR bril voor uw activiteit selecteren verzorgen we ook alle randzaken. Bijvoorbeeld, transport, op/afbouw, installatie van content en begeleiding tijdens het evenement.

  VR bril verhuur voor feesten en partijen

  Op een goed feest mag entertainment natuurlijk niet ontbreken. Naast een drankje, hapje en muziekje is een beetje vermaak niet weg te denken op uw familiedag, feest of verjaardag. Daarnaast is het altijd fijn wanneer de kinderen zich tijdens een feest ook vermaken, zodat u rustig een gesprek kunt voeren en een drankje drinken. Wilt u een virtual reality bril huren als entertainment tijdens uw volgende feest? Urban Events biedt VR verhuur aan voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Uiteraard kunnen we een gehele VR experience verzorgen bij u thuis of op een evenementenlocatie, maar het is ook mogelijk om een losse vr bril te huren.

  Motion VR Simulator

  Gooi je gewicht in de strijd!

  Bekijk meer

  VR Race Simulator

  Stap in de virtuele bolide van je dromen!

  Bekijk meer

  VR game opstellling

  Speel de coolste en nieuwste VR games

  Bekijk meer

  VR bril verhuur voor thuis

  Of er nou wel of geen lockdown is, het is altijd leuk om thuis in het weekend wat leuks te doen. Natuurlijk kun je dan de spelletjes kast open trekken en opnieuw een potje Monopoly of RISK spelen. Maar is het niet eens leuk om wat nieuws te ervaren. Zoals een VR experience bijvoorbeeld! Urban Events verzorgt VR bril verhuur met verschillende thema’s en belevingen. Huur een VR bril met allerlei vermakelijke en uitdagende games. Wie van uw gezin gilt het hardst tijdens een VR rollercoaster? En wie ontsnapt het snelst in de VR escape room. Bij Urban Events kun je een Virtual Reality bril huren met diverse games en ervaringen voor jong en oud.

  Per post of thuis geïnstalleerd

  De VR bril kan in de meeste gevallen door ons worden opgestuurd per post. Je ontvangt de vr bril dan ruim op tijd en stuurt deze na het weekend weer per post terug. Vooraf kunnen we de gewenste content en games alvast installeren. Een vr bril huren hoeft overigens niet duur te zijn. U huurt al een vr bril voor een weekend vanaf 39,- exclusief btw en inclusief verzending.

  VR bril huren voor familiedag

  VR bril verhuur kinderfeestje

  VR bril huren kinderfeestje

  Ook voor een kinderfeestje is het erg leuk om eens een vr bril te huren. Let wel op dat Virtual Reality niet geschikt is voor de aller jongste kids, maar vanaf een jaar of acht is het erg leuk! Wil je een Virtual Reality bril huren voor een kinderfeestje let dan vooral op dat er geschikte games te spelen zijn. We adviseren natuurlijk ook om een gebruiksvriendelijke vr bril te huren. Bij Urban Events kunt u een vr bril huren met daarop allerlei leuke vr games en belevingen voor kinderen tijdens een VR kinderfeestje. Van VR rollercoaster tot VR dino experiencie of wil je de onderwaterwereld in VR beleven, vrjwel alles is mogelijk!
  Naast dat het erg leuk is is het overigens ook erg gemakkelijk om een vr bril te huren. Bovendien is een vr bril huren voor thuis ook volledig corona proof! Wanneer u besluit een vr bril te huren dan sturen wij u deze ruim van te voren per post toe. Uiteraard zorgen we er voor dat de vr bril vooraf is geïnstalleerd maar ook gedesinfecteerd. Zodoende wordt een vr bril huren dus een zorgeloze ervaring!

  Neem contact met ons op voor meer informatie
  of vraag vrijblijvend een offerte op!

  VR bril huren voor particulier of zakelijk

  Zowel voor zakelijke klanten als voor particulieren is het mogelijk om een vr bril te huren. Hoewel zakelijke klanten wellicht andere eisen en verwachtingen hebben dan de particulieren bieden wij voor beide oplossingen. Ben u een zakelijke huurder en wenst u graag volledig ontzorgt te worden? Of wilt u als particulier vooral voor de scherpste prijs een vr bril huren? Goed nieuws, voor beide hebben wij de oplossing!

  In de eerste plaats staat kwaliteit natuurlijk voorop bij het huren van vr brillen. U wilt immers goed werkende apparatuur. Het verschil zit hem echter in de mate van dienstverlening. We kunnen bijvoorbeeld de VR brillen per post toesturen met een instructie in pdf of we kunnen persoonlijk langskomen en spelbegeleiding verzorgen op locatie. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om draadloze vr brillen te huren of kiezen voor high end vr brillen met VR pc’s en tv schermen om de gasten van uw evenement mee te laten kijken. Kortom, voor elke doelgroep, zowel zakelijk als particulier kunnen wij VR brillen verhuur aanbieden op maat!

  VR op locatie

  Wilt u VR huren op locatie, dan bent u bij Urban Events aan het juiste adres! Of het nou gaat om een vr teambuilding activiteit in een hotel of VR entertainment tijdens een bedrijfsfeest, Urban Events komt graag naar u toe! Wij verzorgen als VR op locatie sinds de eerste VR brillen in Development Kit verkrijgbaar zijn en hebben dus ruim ervaring opgedaan. Met een assortiment dat bestaat uit VR brillen, VR simulators en VR games hebben we altijd iets dat aansluit bij uw wensen.

  Bart Teunissen - VR Expert

  Op zoek naar de beste VR bril om te huren?

  Er zijn veel verschillende VR brillen te huur waardoor je wellicht geen idee hebt welke het meest geschikt is. Stuur ons gerust een mail en vertel ons wat je wilt bereiken met VR, dan adviseren wij je welke VR bril het beste past.

  Standalone VR-headsets

  De meest gebruiksvriendelijke en daarnaast ook de goedkoopste oplossing voor virtual reality zijn de standalone vr-headsets. De naam zegt het al, standalone, wil zeggen dat het op zichzelf werkt. Er is dus geen andere VR randapparatuur nodig zoals een vr pc. De standalone vr brillen zijn bovendien dus ook draadloos. Standalone vr-headsets zijn er in twee varianten. Ten eerste heb je de vr brillen waar een mobiele telefoon in gaat. Denk dan aan de Samsung Gear VR maar ook de Google Cardboard. Ten tweede heb je de standalone vr brillen waarbij een processor, videokaart en batterij is ingebouwd. Volledig gebruiksklaar dus. Bijvoorbeeld de Oculus Go, Oculus Quest maar ook de HTC VIVE Focus horen tot deze groep vr brillen. Bij Urban Events kunt u diverse soorten standalone vr brillen huren.

  Standalone VR headset Oculus Go

  PC VR-headset Oculus Rift

  PC VR-headsets

  PC VR-headsets zijn vr brillen die alleen te gebruiken zijn in combinatie met een pc. De PC VR-headset is in de meeste gevallen met een snoer aan de pc verbonden. Dit heeft als eerste voordeel dat er geen batterij is doe op kan raken zoals bij een standalone vr bril. Daarnaast kan er met een PC vr-headset die wordt aangestuurd door een computer ook zwaardere content worden afgespeeld. De VR PC heeft immers meer processorkracht en een betere videokaart in vergelijking met een draadloze vr bril. Tot slot is het bij een PC VR-Headset ook gemakkelijk om de beelden van de VR bril te delen op een tv scherm. Bij zakelijke toepassingen en bij geavanceerde games en technieken is een PC VR-headset vaak de beste optie.

  Heb je een vraag? Of wil je een offerte ontvangen?
  Neem vrijblijvend contact met ons op!