• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

FIFA toernooi

Een FIFA toernooi begint, net zoals bij alle grote voetbal toernooien, met de poule fase. De gasten worden gelijkmatig over de poules verdeeld. Iedereen speelt minimaal 3 of 4 wedstrijden poulewedstrijden. De beste één of twee van iedere poule gaan door naar de knock-out fase. Deze finales kunnen optioneel op een groot scherm met beamer gespeeld worden gevolgd. Dit verhoogd de sfeer, net als met publiek in een stadion. De gasten beleven op deze manier een onvergetelijke FIFA voetbaldag.

Urban Events FIFA toernooi
Urban Events FIFA toernooi
 • Transport & plaatsing door heel NL & BE
 • Inclusief transport, op/afbouw en installatie
 • Combineer met leuke andere Voetbal games!
 • Optioneel: spelbegeleiding, toernooi software en thema aankleding
 • Optioneel: finales op een groot scherm
 • Bekijk ons volledige assortiment
  Urban Events FIFA toernooi
  Urban Events FIFA toernooi

  FIFA event organiseren op locatie

  FIFA toernooi organiseren?

  Wil je een FIFA toernooi organiseren voor jouw vereniging of team? Speel met een groep van 12 tot 100 personen een echt FIFA toernooi. We maken altijd gebruik van de nieuwste FIFA games. Besteed de organisatie van het FIFA event uit aan Urban Events! Wij organiseren met succes al 10 jaar compleet verzorgde FIFA toernooien in Nederland & België!

  FIFA pakket huren

  Huur een compleet FIFA pakket met 4, 8, 12, 16 of meer complete FIFA game sets. Elke set bestaat uit een Playstation 4 met twee controllers, de nieuwste FIFA game en een 32″ monitor. We kleden de speel sets aan met coole voetbal thema aankleding en kunnen tevens de spelbegeleiding verzorgen. Neem contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte.

  Een FIFA event organiseren bij jou op het bedrijf?

  Wil je een FIFA event organisaren bij jou op het bedrijf of vereniging? Laat je collega’s strijden om die FIFA cup! Een onvergetelijke competitieve en gezellige avond of middag. Aan het eind van het evenement hoef je alleen nog maar de prijzen uit te reiken! De spelbegeleiders van Urban Events zorgen voor de toernooi uitleg. Ze maken de indeling van de poules en houden de uitslagen bij. Professionele toernooisoftware is inbegrepen. Zo kun je zelf ook optimaal genieten van het spel en het evenement.

  FIFA toernooi

  bij u op locatie

  Wilt u een FIFA toernooi organiseren bij u op locatie? Deel de shirts maar alvast uit! Tijdens het FIFA e-sports evenement gaan uw eSporters virtueel strijden om het kampioenschap. Speel in plaats van monitoren op grote LED TV schermen op statief. Hierdoor krijgt uw toernooi een professionele uitstraling. Of creëer een FIFA wand, waaraan de schermen komen te hangen en waarin de consoles worden weggewerkt. Plaats daarnaast bijvoorbeeld andere leuke voetbal game opstellingen. Zo is er voor ieder wat wils en uitgeschakelde FIFA speler vervelen zich niet.

  Compleet verzorgt FIFA event

  Urban Events verzorgt FIFA events op locatie. Bij onze FIFA pakketten is altijd het transport, op-/afbouw en installatie van de FIFA game opstellingen inbegrepen. Optioneel kunnen we voor u de spelbegeleiding, toernooi software en een groot scherm voor de finales verzorgen.

  Bij het organiseren van een toernooi komt heel wat kijken. Besteed daarom de organisatie uit aan Urban Events en huur een FIFA toernooi actiepakket B, waarbij maar liefst 32 personen kunnen deelnemen! Onze begeleiders zijn de sleutel tot het succes van uw toernooi! Ze zorgen ervoor, dat naast de op/afbouw, dat het toernooi vanaf de poule fases t/m de finales soepel verloopt.

  FIFA toernooi op locatie feest

  Wil je meer informatie over de mogelijkheden
  voor een FIFA toernooi op jouw locatie?

  FIFA kids event

  Fifa toernooi voor kids

  Een Fifa toernooi is extra leuk voor kinderen. Zij kunnen zich een middag helemaal uitleven met hun leeftijdsgenoten met iets wat ze allemaal heel goed kunnen. Gamen! Een Fifa toernooi is een erg leuke toevoeging aan een familiedag, sportdag, schoolfeest of kinderfeest. Voor kinderen is het extra leuk om met elkaar samen te spelen. Ze zullen onder de indruk zijn van de vele speelset en de professionele opstellingen.

  Penalty game simulator

  Verrijk het evenement verder met bijvoorbeeld een penalty game simulator. Door extra entertainment in de voetbal sfeer kun je de wachtende kids vermaken en heb je tevens iets leuks voor de toeschouwers. De penalty game simulator is actief en fun! Een leuke toevoeging aan elk FIFA toernooi.

  Fifa toernooi voor volwassenen

  Het zal je verbazen maar niet alleen voor de mannen is een FIFA toernooi een leuke activiteit. Ook de dames staan letterlijk hun mannetje op het digitale speelveld. Een FIFA activiteit is erg leuk bij een teamuitje, vrijdagmiddagborrel of bedrijfsfeest. Maar ook als teambuilding is het erg geschikt. Fanatieke momenten zullen afgewisseld worden met een vriendschappelijke toast. Fair Play staat voorop en gezelligheid is waar het om draait. De beste en meest ervaren spelers geven de rookie’s tips en showen hun trucjes met de bal. Tijdens de finale zijn alle ogen op het grote beamerscherm gericht. De spanning is om te snijden terwijl de finale zijn ontknoping nadert. Gaat die nieuwkomer van de facilitaire dienst, die ervaren sales manager verslaan in de finale? Bij het FIFA toernooi zijn de kansen gelijk!

  FIFA voetbal event volwassenen

  Fifa toernooi op jouw sportclub

  Naast dat Fifa toernooien georganiseerd worden voor een competitie of bedrijfsfeest is het ook mogelijk dit te doen op uw sportclub. Dit is immers een plek waar veel voetbal en sportliefhebbers komen. Daarnaast is het een plek waar veel jongere samenkomen die al bekend zijn met deze games. Door het organiseren van een Fifa toernooi op uw voetbalclub of sportclub zorgt dit voor een gezellige sfeer tussen verschillende teams en zullen zij elkaar ook nog eens beter leren kennen.

  Wat heb je nodig

  Organiseer je voor de eerste keer een FIFA toernooi dan moet je aan een heleboel dingen denken. Wanneer je zelf het FIFA event organiseert dan heb je minimaal het volgende nodig: Een locatie, genoeg tafels en stoelen en speelsets bestaande uit PlayStations met controllers, FIFA games. Maar denk ook aan voldoende verlengsnoeren en verdeeldozen om alles aan te sluiten. En vergeet niet om alles FIFA sets te updaten zodat ze dezelfde versie hebben. En dan moet je natuurlijk nog een fifa toernooi schema maken. Dit toernooi schema, waarin staat hoe laat welke speler aan welke tafel zal worden verwacht, kun je zelf maken op papier of in excel op de computer. Al met al best een heel gedoe en een tijdrovend gebeuren.
  Kies je ervoor om samen met Urban Events een FIFA event te organiseren, dan nemen we graag alles voor je uit handen. Het enige dat je zelf moet doen is zorgen voor de locatie met tafels en stoelen en de deelnemers. Urban Events zorgt voor alle speelsets en benodigde apparatuur, een laptop met speciale toernooi software, de nieuwste FIFA games en thema aankleding. Optioneel kunnen we een beamer met scherm meenemen voor de final. Uiteraard zal Urban Events zorgen voor ervaren begeleiders die zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

  uitleg event

  Marlon - FIFA expert

  Thema aankleding & Branding

  Onze FIFA sets worden voorzien van aankleding in voetbal thema voor extra sfeer op uw evenement. Tevens kunnen we de logo's van u en uw sponsors op de TV lijsten plaatseb voor extra exposure.

  Hoe gaat het in z’n werk

  Op de dag van het event zullen we zo’n twee uur voor aanvang op locatie aankomen om te starten met de opbouw. Wanneer de tafels klaar staan kunnen we meestal in een uur tot anderhalf alles opbouwen. De voetbalkantine of het kantoor wordt omgebouwd tot een heuse voetbaltempel. Wanneer de gasten een half uur voor aanvang binnen komen kunnen ze zich inschrijven bij de wedstrijdtafel. We starten met een korte uitleg over het toernooi zodat alle deelnemers weten wat te verwachten. De eerste spelers zoeken de digitale speelvelden op en nemen plaats. Het toernooi kan beginnen!

  Tijdens het toernooi kunnen de standen worden bijgehouden op de beamer of het meegebrachte tv scherm. Waar sta je in jouw poule en tegen wie speel je je volgende wedstrijd. Alles is overzichtelijk door de slimme toernooi software.

  Na afloop van de poulefase starten de knock out rondes. Nu is het erop of eronder. De spanning stijgt merkbaar want de verliezer ligt uit het toernooi. Ben je uitgeschakeld dan is het leuk om je collega’s verder te volgen, maar kun je ook vrij spelen op de vrijgekomen speelsets. Hoe verder we in het toernooi komen hoe meer speelsets vrij zijn om vriendschappelijk op te spelen. De finale zal worden gespeeld op het grote scherm en is dus voor iedereen te aanschouwen. Na een spannende finale en een terechte winnaar zal de dag op zijn einde lopen. Na de afsluitende prijsuitreiking en borrel kijken we terug op een geslaagde dag. Terwijl de deelnemers naar huis gaan bouwt Urban Events alles binnen een uur weer af. Anders dan bij de meeste echte voetbalwedstrijden zorgen we ervoor dat de ruimte weer netjes achterblijft en dat er geen mobiele eenheid van de politie hoeft uit te rukken.

  Wil jij ook een FIFA toernooi op jouw locatie?
  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!