0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

FIFA toernooi

Uw FIFA event begint bij net zoals alle grote voetbal toernooien met de poule fase. Uw gasten worden gelijkmatig over de poules verdeeld. Iedereen speelt minimaal 3 wedstrijden. De beste één of twee van iedere poule gaan door naar de knock-out fases. Deze finales kunnen optioneel op een groot scherm + beamer gespeeld worden, dit vergroot de sfeer. Uw gasten beleven op deze manier een onvergetelijke een FIFA voetbaldag.

Urban Events FIFA toernooi
Urban Events FIFA toernooi
 • Transport & plaatsing door heel NL & BE
 • Inclusief transport, op/afbouw en installatie
 • Combineer met leuke andere Voetbal games!
 • Optioneel: spelbegeleiding, toernooi software en thema aankleding
 • Optioneel: finales op een groot scherm
 • Bekijk het assortiment Bekijk ons complete assortiment
  Urban Events FIFA toernooi
  Urban Events FIFA toernooi
  Urban Events FIFA toernooi

  FIFA toernooi organiseren? Speel met een kleine-, middel of grote groep een toernooi met laatste FIFA game bij u op locatie. Besteed de organisatie van het e-sports event uit aan Urban Events! Wij organiseren compleet verzorgde FIFA toernooien voor groepen tot wel 200 personen in Nederland & België!

  Huur een compleet FIFA pakket met 4, 8, 12, 16 of nog meer complete FIFA game sets. Elke set bestaat uit een Playstation met twee controllers, FIFAgame en 32″ Monitor. Optioneel kunnen wij leuke thema aankleding ter decoratie van de FIFA game opstellingen + de spelbegeleiding verzorgen. Neem contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte.

  Een FIFA toernooi

  bij uw bedrijf

  Wilt u bijvoorbeeld een FIFA toernooi organiseren bij uw bedrijf of vereniging? Strijdt om de FIFAcup! De beleving die u hiermee aan uw gasten biedt is onvergetelijk. Aan het eind van het evenement hoeft u alleen nog maar de prijzen uit te reiken! De spelbegeleiders van Urban Events zorgen voor de FIFA toernooi uitleg, indeling van de poules en houden voor u de uitslagen bij aan de hand van een FIFA Toernooi Management Systeem. Zo kunt uzelf optimaal genieten van het gamen en het evenement.

  Een FIFA toernooi

  bij u op locatie

  Wilt u een FIFA toernooi organiseren bij u op locatie? Deel de shirts maar alvast uit! Tijdens het FIFIA e sports evenement gaan uw eSporters virtueel strijden om het kampioenschap. Speel in plaats van monitoren op grote LED TV schermen op statief. Hierdoor krijgt uw toernooi een professionele uitstraling. Of creëer een FIFA wand, waaraan de schermen komen te hangen en waarin de consoles worden weggewerkt. Plaats daarnaast bijvoorbeeld andere leuke voetbal game opstellingen. Zo is er voor ieder wat wils en uitgeschakelde FIFA speler vervelen zich niet.

  Urban Events verzorgt FIFA toernooien op locatie. Bij onze FIFA pakketten is altijd het transport, op-/afbouw en installatie van de FIFA game opstellingen inbegrepen. Optioneel kunnen we voor u de spelbegeleiding, toernooi software en een groot scherm voor de finales verzorgen.

  Bij het organiseren van een toernooi komt heel wat bij kijken. Besteed daarom de organisatie uit aan Urban Events en huur een FIFA toernooi actiepakket B, waarbij maar liefst 32 personen kunnen deelnemen! Onze begeleiders zijn de sleutel tot het succes van uw toernooi! Ze zorgen ervoor, dat naast de op/afbouw, dat het toernooi vanaf de poule fases t/m de finales soepel verloopt.

  Meer informatie of direct boeken?