• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

Voor jong en oud!

Speel diverse leuke sport games zoals voetbal, golf of tennis op onze sport games opstelling. Deze sport games opstelling, bestaande uit een groot LED TV scherm in combinatie met de Playstation of XBOX Kinect, is uitermate geschikt als entertainment of ontspanning tijdens uw evenement of bedrijfsfeest.

Dit is altijd een succes! Want Sport Games zijn gewoon leuk voor jong en oud. Mede doordat onze professionele spelbegeleiders enthousiaste begeleiding verzorgen heeft u hier geen omkijken naar. Ook kunnen ze een competitie organiseren en de highscores bijhouden. Schiet bijvoorbeeld penalties met Kinect Sports of sla een balletje samen met Tiger Woods op de mooiste greens van Europa. Of wat dacht u van een potje tennis tegen Federer in de Wimbledon Arena? Het kan allemaal met onze Sport Games!

Sport Games als entertainment op uw evenement

Wellicht bent u op zoek naar entertainment tijdens uw evenement of bedrijfsfeest? Dan zijn de Sport Games van Urban Events wellicht een goed idee! Onze game opstellingen bestaan uit grote LED schermen met XBOX Kinect of Playstation. Door de thematische aankleding en door te kiezen voor de juiste games hebben wij het perfecte vermaak voor jong en oud! Met leuke en sportieve games vermaakt u uw gasten op een actieve manier.

Met onze Sport games simulator kunnen diverse sporten gespeeld worden. Maak uw gasten extra fanatiek door een mini competitie of een prijs voor de beste gamer! Onze professionele spelbegeleiders kunnen de highscores bijhouden en uw gasten enthousiast maken voor een potje tennis, golf of het nemen van een penalty!

Ruim Sport game assortiment

De keuze aan sport games is reuze! Op een Kinect game opstelling kunnen alleen al de volgende sporten worden gespeeld: voetbal, skiën, honkbal, beachvolleybal, darts, golf, bowlen, boksen, tafeltennis en atletiek. De keuze van de game console baseren we op uw doelgroep en de game welke u wilt gaan spelen. Heel veel sporten kunnen ook in met VR bril worden gespeeld. U huurt een Sport games opstelling inclusief transport, op/afbouw en installatie.

Optioneel kunnen we voor u de spelbegeleiding verzorgen, maar dat kunt u uiteraard ook zelf doen. Optioneel kunnen we voor u een High Scores Leaderboard meenemen waarop we voor u de beste scores bijhouden. Wilt u een Sport gamecorner bij u op locatie inrichten met diverse gameopstellingen en compleet verzorgd? Informeer dan eens naar de mogelijkheden. Stuur een bericht of bel even. Tot snel!

De leukste sport games voor op jou evenement

Er zijn uiteraard verschillende soorten Sport Games die je kan spelen. Daarom zullen we de leukste games voor jullie op een rijtje zetten.
Om te beginnen de Penalty simulator. Want wie is er nou niet gek op penalty’s schieten? Neem het op tegen iemand anders en schiet zoveel mogelijk ballen in de goal en kijk waar jij op de ranglijst terecht komt. Deze game kan je zowel in virtual reality spelen als via de kinect sensor. Een game waarbij het niet alleen leuk is om te spelen maar vooral ook om naar te kijken.
Staat jou evenement in het thema van de winter is de Ski simulator wellicht een geschikte optie. Tijdens deze game neem je plaats van z’n 2e voor de tv. Doormiddel jezelf te bewegen ga je vooruit. Ga helemaal door je knieën om nog sneller van de berg te roetsjen. Speel je het liever in Virtual Reality? Dan is de VR Ski Simulator echt een aanwinst