• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

Voor jong en oud!

Speel diverse leuke sport games zoals voetbal, golf of tennis op onze sport games opstelling. Deze sport games opstelling, bestaande uit een groot LED TV scherm in combinatie met de Playstation of XBOX Kinect, is uitermate geschikt als entertainment of ontspanning tijdens uw evenement of bedrijfsfeest.

Sport games zijn leuk voor jong en oud. Onze professionele spelbegeleiders geven speluitleg aan uw gasten, begeleiden bij een competitie en houden de highscores bij. Schiet penalties met Kinect Sports, sla een balletje samen met Tiger Woods op de mooiste greens van Europa of speel een potje tennis tegen Federer in de Wimbledon Arena!

Meer informatie

Bent u op zoek naar entertainment tijdens uw evenement of bedrijfsfeest? Denk dan eens aan een game opstelling van Urban Events! Onze game opstellingen bestaan uit grote LED schermen met XBOX Kinect of Playstation. Door thematische aankleding en de juiste games te kiezen hebben wij het perfecte vermaak voor jong en oud! Met leuke en sportieve games vermaakt u uw gasten op een actieve manier.

Met onze Sport games simulator kunnen diverse sporten gespeeld worden. Maak uw gasten extra fanatiek door een mini competitie of een prijs voor de beste gamer! Onze professionele spelbegeleiders kunnen de highscores bijhouden en uw gasten enthousiast maken voor een potje tennis, golf of het nemen van een penalty!

Ruim Sport game assortiment

De keuze aan sport games is reuze! Op een Kinect game opstelling kunnen alleen al de volgende sporten worden gespeeld: voetbal, skiën, honkbal, beachvolleybal, darts, golf, bowlen, boksen, tafeltennis en atletiek. De keuze van de game console baseren we op uw doelgroep en de game welke u wilt gaan spelen. Heel veel sporten kunnen ook in met VR bril worden gespeeld. U huurt een Sport games opstelling inclusief transport, op/afbouw en installatie.

Optioneel kunnen we voor u de spelbegeleiding verzorgen, maar dat kunt u uiteraard ook zelf doen. Optioneel kunnen we voor u een High Scores Leaderboard meenemen waarop we voor u de beste scores bijhouden. Wilt u een Sport gamecorner bij u op locatie inrichten met diverse gameopstellingen en compleet verzorgd? Informeer dan eens naar de mogelijkheden. Stuur een bericht of bel even. Tot snel!