• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Beurs Entertainment

Beurs Entertainment is dé manier om potentiële klanten en voorbijgangers naar je beursstand te trekken. Met beursentertainment vermaak je het beurspubliek, houd je bezoekers vast en creëer je bovendien reuring op de stand. Je slaat dus meerdere vliegen in 1 klap! Urban Events kan verschillende soorten entertainment op een beurs verzorgen. Maar alles met 1 doel; zorgen voor een succesvolle beursdeelname!

Urban Events Beurs Entertainment
Urban Events Beurs Entertainment
 • Vermaak de beursbezoeker met beurs entertainment.
 • Stand out of the crowd; Val op!
 • Een drukke beursstand trekt meer aandacht.
 • Competitie & Spel zorgen voor terugkerende bezoekers
 • Bezoekers blijven langer op je beursstand
 • Fun draagt bij een een positieve merkbeleving
 • Verzamel contactgegevens van prospects
 • Bekijk ons volledige assortiment
  Urban Events Beurs Entertainment

  Wat is het doel van Beurs Entertainment?

  Het doel van het huren van entertainment op een beurs is voornamelijk het trekken van de aandacht naar je beursstand. Immers wanneer je veel geld en tijd hebt geïnvesteerd in een mooie beurs stand dan wil je ook dat de bezoekers er even voor stoppen. Om te beginnen zorgt het juiste beurs entertainment er dus voor dat je de aandacht trekt. Maar naast aandacht trekken is het ook belangrijk dat je de gasten vast houdt en boeit. En als het even kan wil je dat ze een positieve ervaring hebben en je merk of dienst onthouden. Door een race simulator te huren of virtual reality game in te zetten kun je de aandacht van de beursbezoeker trekken en ze een leuke ervaring bieden. Daarnaast krijg je de gelegenheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met een potentiële klant. Je hoeft immers niet een voorbijganger aan te spreken en meteen over jouw product te beginnen. Een praatje over de laatste race van Max Verstappen of over de nieuwste VR bril is een leukere manier om aan de praat te raken.

  Meer informatie of direct boeken?

  Waarom is entertainment op je beursstand zo belangrijk?

  Als standhouder geef je veel geld uit aan de huur van vierkante meters, de standbouwer, stroomvoorziening, internet, promotiemateriaal, personeel, en ga zo maar door. Dat beursdeelname niet goedkoop is is wel bekend. Dus je wilt er het maximale uit halen, toch? Beurs entertainment kan dan net het puntje op de i zijn. Want je kunt alles goed geregeld hebben en dan alsnog de bezoekers aan je stand voorbij zien lopen. Terwijl je wilt dat ze bij je stand stoppen! Door het inhuren van beurs entertainment zorg je dat je meer opvalt en meer bezoekers trekt.

  Terugkerend bezoek en een positieve merkbeleving

  Opvallen en bezoekers trekken, dat is duidelijk. Maar wist je dat vermaak op je beursstand nog veel meer voordelen heeft. Met een spelelement, vermaak en een competitie creëer je een positieve merkbeleving. Bezoekers praten erover met collega’s en vrienden. Hebben ze een high score neergezet op jouw stand, dan komen ze vast nog even terug om het leaderboard te bekijken. Met een klein prijsje voor de winnaar heb je bovendien nog een extra reden gecreëerd om de aandacht op jouw social media kanaal te vestigen.
  Door bezoekers vooraf te laten inschrijven voor jouw race competitie of VR experience kun je contactgegevens verzamelen. Het positieve van het juiste beurs entertainment is dat het vrijblijvend is voor de bezoeker maar ondertussen veel oplevert voor de standhouder. Urban Events adviseert graag bij de invulling en toepassing. Met 10 jaar ervaring en track record van ruim duizend beurzen weten we inmiddels wat wel en wat niet werkt.

  Beursentertainment virtual reality

  Welke soorten beursentertainment zijn er?

  Bij beursentertainment denk je wellicht al snel aan goochelaars die beursbezoekers een kaart truc laten zien of een balletje laten verdwijnen. Of mooi uitgedoste vrouwen in strakke pakken met flyers en give-aways? Maar beurs entertainment is zo veel meer dan dat. Urban Events biedt verschillende soorten beurs entertainment om bezoekers naar de stand te trekken en te vermaken. Met een ruim assortiment aan onder andere Race Simulators, Virtual Reality belevingen en Games is er voor elk type beurs een succes formule. Van een Formule 1 competitie met Leaderboard tot een op maat gemaakte VR beleving of Penalty Game Simulator. Niet elke beurs is gelijk. Het maakt wel degelijk uit of het om een vakbeurs voor medici gaat, een techniek beurs of een IT congres. Verschillende beursbezoekers hebben immers verschillende interesses. Met een VR of AR applicatie of game zal je sneller scoren op een IT event en met een race simulator zit je goed op een vakbeurs voor automonteurs. Urban Events denkt graag mee en adviseert op basis van jaren ervaring.

  Virtual Reality experience op uw stand?

  Beurs entertainment in eigen huisstijl en passend bij het thema

  Het marketing bureau heeft aan een schitterend design gewerkt en de standbouwer heeft prachtig werk geleverd. Een beursstand waar je trots op bent. Dan wil je natuurlijk niet dat de race simulator zo maar ergens neer wordt gezet. Entertainment op je beursstand mag best passen in het concept en in het geheel. En daarvoor zorgen we graag. Door bijvoorbeeld het beeldscherm aan de wand te monteren in plaats van op een statief. Of door de branding van de stand door te laten trekken in de aankleding van de simulator. Er zijn verschillende manieren om het entertainment te integreren.
  Een race simulator kan worden voorzien van logo’s en huisstijl, en met TV lijsten kunnen we uw merk extra onder de aandacht brengen. Urban Events werkt samen met de opdrachtgever en standbouwer om het beste resultaat te behalen. Naast enkele standaard oplossingen kunnen we ook maatwerk leveren. Zodoende zorgen we er voor dat de beursstand een plaatje blijft terwijl je de voordelen van een publiekstrekker ervaart.

  beurs entertainment

  beurs entertainment

  Trek de aandacht met een Race Simulator

  Met een race simulator op je stand kun je eigenlijk de plank niet mis slaan. Sinds jaar en dag is de race simulator al één van de meeste gehuurde soorten beurs entertainment. De kans dat bezoekers in de rij staan is groot, de kans dat de stoel leeg is klein. Sinds de opkomst van Max Verstappen zijn de F1 race simulators vooral erg populair. Maar er zijn nog veel meer type racesimulators te krijgen. Voor de autofabrikant of garage bedrijven is er een GT simulator waarbij je kunt racen in de auto die ook in je eigen showroom staat. En voor de liefhebber van ‘dirt’ is de rally race simulator de beste keuze.
  Een Race Simulator trekt de aandacht en zorgt voor gezelligheid en strijdt. Eenmaal in de seat wordt iedereen fanatiek. En natuurlijk is het leuk als het lukt om op het Top Gear leaderboard terecht te komen met een snelle ronde tijd. Door een competitie element toe te voegen en wellicht een prijsje voor de snelste van de dag zorg je dat bezoekers terug keren.

  Volledig verzorgt op locatie

  Met één of meerdere racesimulators op de stand kun je een groot aantal bezoekers vermaken. Een race duurt gemiddeld 3 minuten, waardoor de doorloop goed is. Terwijl omstanders meekijken op de grote schermen en wachten op hun beurt heb je als standhouder de gelegenheid om een praatje aan te knopen. De race simulators van Urban Events kunnen worden voorzien van aankleding en branding zodat het er attractief uit ziet. Het zal er voor even uit zien alsof jouw bedrijf zijn eigen formule 1 team sponsort. Urban Events neemt alles voor je uit handen en verzorgt transport en de installatie op locatie. Wanneer je de handen vrij wilt hebben zorgen de spelbegeleiders van Urban Events ervoor dat alles in goede banen wordt geleidt. De deelnemers krijgen een korte instructie en worden op weg geholpen. En uiteraard zorgen we voor een eerlijke competitie met prijsuitreiking aan het eind.

  Race Simulator huren voor op uw beursstand?

  Virtual Reality entertainment op de beurs

  Virtual Reality is hot, spreekt tot de verbeelding en zorgt voor stopkracht op de stand. En doordat er inmiddels duizend-en-één vr belevingen en games zijn is er altijd wel iets leuks dat past. Het stopt al lang niet meer bij een VR rollercoaster. Urban Events heeft een ruim assortiment met oneindig veel verschillende games die je speelt met motion controllers, VR trackers en allerlei accessoires. En wat dacht je van onze Motion VR simulators. Stel je voor dat je in virtual reality een vlucht kunt maken door een berglandschap. Of een virtual reality race op een echte motor waarbij je stuurt door je gewicht te verplaatsen. Met onze Motion VR simulators biedt je de beursbezoeker een unieke beleving. En het is een echte eye-catcher, dus reken maar dat je de aandacht trekt!

  Custom VR game of 360 graden video

  Naast de bestaande VR games en simulators is ook een stukje maatwerk mogelijk met VR. Denk aan een eigen VR tour, waarbij je bijvoorbeeld de bezoeker in 360 graden jouw bedrijfspand laat zien. Of je laat door middel van een VR bril zien hoe jouw productieproces in z’n werk gaat. Iets waar je normaal gesproken de gasten voor moet uitnodigen op locatie. Uiteraard zal deze content op maat moeten worden ontwikkeld. Maar je zal versteld zijn van de haalbaarheid. Urban Events werkt met partners op het gebied van content ontwikkeling en kan helpen bij het realiseren van de 360 graden video of vr game.

  Beurs entertainment

  games vermaak beursstand

  Games als vermaak voor de beursbezoeker

  Penalty schieten, skiën, retro games, er zijn 1001 verschillende games en er is er altijd één die past bij het thema of de doelgroep van uw beurs. Gamen is fun en houdt mensen vast op uw beursstand. Bovendien is her erg laagdrempelig en uitnodigend. Door de thema aankleding bij de game opstelling zie je al van grote afstand wat er gespeeld wordt. De grote tv schermen trekken aandacht en onze begeleider enthousiasmeert de voorbijgangers. Wie maakt de snelste afdaling op de ski simulator of schiet de meeste penalty’s raak? Ook hier is een competitie element altijd een goed idee.
  Met een spel op de stand zul je interactie creëeren, publiek vermaken en bezoekers langer op de stand houden.

  Wat kost beurs entertainment?

  Urban Events heeft voor vrijwel elk budget een oplossing. Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van de duur van de beurs en de apparatuur die je wilt huren. Een Motion VR simulator heeft nou eenmaal een andere prijskaartje dan een retro game opstelling. Wil je de kosten beperken dan kun je in de meeste gevallen de begeleiding op de stand zelf verzorgen. Wij zorgen dan dat alles wordt geplaatst en geven een uitleg. Uiteraard zijn we altijd bereikbaar bij vragen en kunnen we indien nodig support leveren. Voor meerdaagse beurzen hebben we aantrekkelijke kortingen voor opvolgende huurdagen. Deze kortingen van tot wel 60% maken het betaalbaar bij meerdaagse beurzen. Ook bij de huur van bijvoorbeeld meerdere race simulators zijn kortingen van toepassing. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

  Veelgestelde vragen

  ⭐ Wat is beurs entertainment?

  Beurs entertainment is vermaak op een beurs of beursstand. Het doel van beurs entertainment is veelal het trekken van aandacht en publiek naar een beursstand.

  ⭐ Waarom zou ik beurs entertainment huren?

  Om zoveel mogelijk bezoekers naar een beursstand te trekken kun je beurs entertainment inhuren. Tevens zorgt beursentertainment er voor dat bezoekers langer op de stand blijven.

  ⭐ Welke soorten beurs entertainment zijn er?

  Er zijn verschillende soorten beurs entertainment, van passieve tot actieve soorten. Populair zijn games, virtual reality en simulators. Vooral race simulators zijn een goede vorm van beurs entertainment.

  motion motorbike beurs

  Heeft u een vraag? Wij horen het graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.