• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Games huren voor op uw event?

Urban Events verzorgt al jaren diverse leuke game opstellingen voor op feesten, evenementen en als publiekstrekker voor op de beursstand. Laat ons bijvoorbeeld uw gamecorner op bij u op locatie verzorgen. Wij nemen daarbij, van begin tot eind, voor u alles uit handen. Games huren? Bel Urban Events!

Urban Events Games
Urban Events Games
 • Voor elk doel of thema een leuke game!
 • De nieuwste game consoles
 • Thema aankleding
 • Oneindig assortiment games
 • Professionele spelbegeleiding
 • Bekijk het assortiment Bekijk ons complete Games assortiment
  Urban Events Games
  Urban Events Games
  Urban Events Games

  Urban Events is gespecialiseerd in het verzorgen van games als entertainment op bedrijfsfeesten, evenementen en beursstands. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van gaming. Onze Playstation, XBOX en Retro game opstellingen zien er natuurlijk cool uit! Maar wij gaan graag een stapje verder. Met thema aankleding en maatwerk bijvoorbeeld.

  Naast een goed advies bij de keuze voor het huren van game opstellingen, verzorgen wij ook uw evenement van begin tot eind. Dat betekent games huren inclusief het transport, opbouw, afbouw en installatie, maar ook professionele spelbegeleiding zodat uw gasten de nodige uitleg krijgen voor de optimale beleving. Dus, wilt u leuke games huren voor op uw event of feest? Neem contact met ons op voor advies of ontvang direct een vrijblijvende offerte.

  Games huren

  Compleet verzorgd op locatie!

  Het succes begint al bij het kiezen van de juiste game. Omdat we beschikken over alle mogelijke & de nieuwste game consoles zoals de Playstation4, XBOX 360, Kinect & XBOX one en de NES Classic Mini en natuurlijk een groot assortiment games per console hebben we een uiterst brede keuze.

  Door onze ervaring hoeft u maar aan te geven wat de doelgroep is, wat het thema is en wat u wilt bereiken en wij komen met een passend voorstel. Gamen is fun voor iedereen. De kids zullen zich vanzelfsprekend vermaken. Maar met de juiste games en een mooie opstelling krijgen we zelfs ook de ouders en de grootouders aan het spelen!

  Voor jong en oud

  Gamen is gezelligheid!

  Games huren voor op uw event? Urban Event biedt diverse leuke games voor jong en oud! De games zijn actief, verantwoord en onze spelbegeleiders verzorgen op professionele wijze de begeleiding. Een rondje racen in een snelle bolide, een afdaling op de lange latten of een penalty schieten op goal? We hebben voor een ieder wat wils!

  Wilt u één (of meerdere) compleet verzorgde game opstelling(en) met grote LED TV scherm op statief huren, met of zonder thema aankleding, kiezen uit verschillende consoles & accessoires, complete High-End game PC sets huren of een FIFA toernooi bij u op locatie organiseren? Niets is ons te gek! Met de keuze uit een groot assortiment aan games is er altijd een game die past bij u doelgroep, thema of event.

  Om er voor te zorgen dat er op uw event het maximale uit de Game opstellingen wordt gehaald zijn onze spelbegeleiders de sleutel tot succes. Onze professionele spelbegeleiders weten hoe ze uw gasten moeten enthousiasmeren en geven uiteraard een snelle en duidelijke uitleg bij de spellen. Het verzorgen van een competitie of het bijhouden van high scores zorgt voor dat extra beetje strijd en fanatisme. Onze spelbegeleiders zijn representatief en zorgen voor de maximale ervaring voor uw gasten.

  Om de game opstellingen te laten passen binnen het thema van uw evenement denken we graag mee over diverse soorten aankleding. Zo zijn onze sport games opstellingen te voorzien van grasmat en diverse ballen. En kunnen we bijvoorbeeld de ski simulator aankleden met ski’s, slee en decoratie sneeuw. Uiteraard kunnen we ook onze spelbegeleiders in een ander ‘jasje’ steken! Niets is ons te gek en we brainstormen graag met u over de beste aanpak.

  Meer informatie of direct boeken?