0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in heel Nederland & België

Race Simulator huren?

Urban Events verzorgt uw RACE experience van begin tot eind en neemt alles uit handen. Wilt u één van de race simulators huren voor uw bedrijf, organisatie of vereniging? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor een passend advies.

 • Transport & plaatsing door heel NL & BE
 • De nieuwste F1- en racegames
 • Geblokte racemat & finish vlaggen
 • Force feedback voor realistische beleving
 • Maatwerk; branding & aankleding
 • Top Gear Leaderboard
 • Bekijk het assortiment Bekijk ons complete assortiment race simulators

  Wilt u een race simulator huren voor op uw beursstand, feest of evenement? Huur één of meerdere race simulators en ervaar de snelheid en adrenaline tijdens de race! Stap in de auto van uw dromen en rij over de mooiste circuits. Van Formule1, Racen op 3 schermen tot Racen in VR. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Of het nou om een personeelsborrel gaat, een zakelijk event of een beurs, met een race simulator zal u uw gasten altijd weten te vermaken. Wie wil er nou niet eens in een Formule1 wagen over een circuit scheuren, of een Rally of GT wedstrijd tegen één van je collega’s rijden.Of het nou om een personeelsborrel gaat, een zakelijk event of een beurs, met een race simulator zal u uw gasten altijd weten te vermaken. Wie wil er nou niet eens in een Formule1 wagen over een circuit scheuren, of een Rally of GT wedstrijd tegen één van je collega’s rijden.

  Publiektrekker

  voor op de beursstand

  Een Formule1 Race Simulator of een 3D race simulator met twee kuipstoelen en een groot scherm trekt zeker de aandacht op een stand. Huur een compleet verzorgde race simulator inclusief transport, op/afbouw en installatie. Optioneel kunnen wij voor u de spelbegeleiding verzorgen. Met een spelbegeleider van Urban Events zal uw stand op de beurs nog sneller met enthousiaste beurs bezoekers vol staan.

  Racen

  op uw feest of evenement?

  Naast een lekker hapje, drankje en leuke muziek mag het extra entertainment natuurlijk niet op uw feest of evenement ontbreken. De Race Simulatoren van Urban Events bieden een laagdrempelig & competitief vermaak voor zowel jong als oud. Boek 1 of meerdere race opstellingen inclusief transport, op/afbouw en installatie. Huur bijvoorbeeld een Virtual Reality Race Simulator of een Red Bull F1 Race Simulator en start een competitie bij u op locatie. Bij elk feest of evenement thema hebben wij een passende race simulator.

  De spelbegeleider zorgt voor de speluitleg, kan highscores bijhouden, enquêtes laten invullen en visitekaartjes voor uw bedrijf op de beursstandverzamelen. Zo houdt u zelf de aandacht voor uw potentiële klanten. Nabellen van de visitekaartjes wordt kinderspel, want u heeft een laagdrempelig onderwerp om het telefoongesprek mee te starten. Wilt u van uw beursdeelname een succes maken? Dan moet u echt een simulator huren! Bekijk de onderstaande Race Simulatoren of neem contact op voor advies en ontvang direct een vrijblijvende offerte.

  Huur meerdere race simulators bij Urban Events en start een competitie bij u op locatie. Bij elk feest of evenement thema hebben wij een passende race simulator. Organiseert uw vereniging binnenkort een feest voor leden? Degene die wint mag zich een jaar lang clubkampioen noemen. Bent u geen fan van Red Bull racing of denkt u dat deze stoel niet goed staat op uw feest, evenement of beursstand? Geen probleem. Urban Events heeft ook nog een diverse playseats in haar assortiment. U huurt een compleet verzorgde race simulator inclusief transport, op/afbouw en installatie. Vragen? Neem contact op voor advies of ontvang direct een vrijblijvende offerte.

  Meer informatie of direct boeken?