0318 - 842 466
 

Race simulator huren


Race Simulator huren?

Urban Events verzorgt uw RACE experience van begin tot eind en neemt alles uit handen. Wilt u één van de race simulators huren voor uw bedrijf, organisatie of vereniging? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor een passend advies.

Naast een goed advies bij de keuze voor de meest geschikte race simulators en opzet, verzorgen wij uiteraard het: transport, opbouw, afbouw en installatie. Maar ook de professionele spelbegeleiding, zodat uw gasten de nodige uitleg krijgen voor de beste race beleving. Heeft u een specifieke vraag over maatwerk of branding? Stel ons de vraag u en wij denken graag met u mee!


Een Race Simulator huren voor uw beursstand

Een Formule1 Race Simulator of een 3D race simulator met twee kuipstoelen en een groot scherm trekt zeker de aandacht op een stand. Huur een compleet verzorgde race simulator inclusief transport, op/afbouw en installatie. Optioneel kunnen wij voor u de spelbegeleiding verzorgen. Met een spelbegeleider van Urban Events zal uw stand op de beurs nog sneller met enthousiaste beurs bezoekers vol staan.

De spelbegeleider zorgt voor de speluitleg, kan highscores bijhouden, enquêtes laten invullen en visitekaartjes voor uw bedrijf verzamelen. Zo houdt u zelf de aandacht voor uw potentiële klanten. Nabellen van de visitekaartjes wordt kinderspel, want u heeft een laagdrempelig onderwerp om het telefoongesprek mee te starten. Wilt u van uw beursdeelname een succes maken? Dan moet u echt een simulator huren! Bekijk de onderstaande Race Simulatoren of neem contact op voor advies en ontvang direct een vrijblijvende offerte.

Assortiment Offerte aanvragen

Een Race Simulator huren voor feest of evenement

Naast een lekker hapje, drankje en leuke muziek mag het extra entertainment natuurlijk niet op uw feest of evenement ontbreken. De Race Simulatoren van Urban Events bieden een laagdrempelig & competitief vermaak voor zowel jong als oud. Boek 1 of meerdere race opstellingen inclusief transport, op/afbouw en installatie.

Huur bijvoorbeeld een Virtual Reality Race Simulator of een Red Bull F1 Race Simulator en start een competitie bij u op locatie. Bij elk feest of evenement thema hebben wij een passende race simulator. Organiseert uw vereniging binnenkort een feest voor leden? Huur dan een 3D Race Simulator en start een competitie. Degene die wint mag zich een jaar lang clubkampioen noemen.


Simulator huren als entertainment op een bedrijfsfeest of evenement

Op een bedrijfsfeest of personeelsfeest mag, naast een hapje, drankje en leuke muziek, het entertainment natuurlijk ook niet ontbreken. Onze simulators bieden tijdens een feestavond laagdrempelig en competitief vermaak voor zowel jong als oud.

U kunt bijvoorbeeld een Ski Simulator huren voor op de jaarlijkse Apres Ski Party en tussen de schnaps door een afdaling maken op de lange latten, of een Tennis Simulator huren op de feestavond van de tennis vereniging. Bij elk thema is wel een passende simulator.


Een simulator huren voor op uw beursstand

Wanneer u aan een beurs deelneemt dan hoopt u natuurlijk op voldoende aanloop. Om het lot een handje te helpen kunt u een simulator huren om publiek naar uw stand te trekken. Een Simulator met een groot scherm trekt natuurlijk sowieso de aandacht, maar met een spelbegeleider van Urban Events erbij zal uw stand nog sneller vol staan met enthousiaste beurs bezoekers die een balletje willen slaan op de golf simulator of een rondje willen racen in de race simulator.

Onze spelbegeleider zorgt voor de speluitleg en kan de highscores bijhouden, enquetes laten invullen of visite kaartjes verzamelen. Zo houdt u zelf de aandacht voor uw potentiële klanten.

Race Simulator verhuur aanbod:


Red Bull F1 Race Simulator

Virtueel trainen zoals F1 coureurs thuis doen?

Wilt u een echte Red Bull F1 Race Simulator huren die identiek is aan race simulator die Max Verstappen thuis heeft staan? De race opstelling die hij gebruikt voor simracen tussen de Formule 1-weekenden door? Boek dan deze speciale F1 race simulator in de Red Bull uitvoering en deel de virtuele baan met de beste racers ter wereld.

Bent u geen fan van Red Bull of Toro Rosso racing of denkt u dat deze stoel niet goed staat op uw feest, evenement of beursstand? Geen probleem. Urban Events heeft ook nog een zwarte F1 Playseat Race Simulator in haar assortiment. U huurt een compleet verzorgde RB F1 race simulator inclusief transport, op/afbouw en installatie. Vragen? Neem contact op voor advies of ontvang direct een vrijblijvende offerte.

Meer informatie Offerte aanvragen

Virtual Reality Race Simulator

Virtual Reality: de revolutie in racegames!

Nog nooit kwam een Race Simulator zo dicht bij het gevoel van het ‘Zelf in een racewagen zitten’. Zet de Virtual Reality bril op en verken de cockpit (vergeet geen gas te geven), kijk naar links het raam uit of zie rechts de touché die de concurrent net bij u veroorzaakt.

Huur een Oculus Rift Race Simulator Inclusief VR F1, Formule-E, GT of Rally race game en laat de wereld sneller aan u voorbij schieten dan de snelheidsmeter aangeeft. De reclameborden en de tribunes schieten aan u voorbij. Op zoek naar een VR race simulator voor uw bedrijfsfeest, evenement of beursstand? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Top Gear Race Simulator

Versla The Stig op de Top-Gear test track!

Kies uw favoriete bolide en zet een snelle tijd neer op het officiële Top Gear test circuit. Voel je even als Jeremy Clarkson of Richard Hammond. Huur een compleet verzorgde TopGear race Simulator bij u op locatie inclusief transport, op/afbouw, installatie en TopGear Leaderboard. Optioneel kunnen wij voor u de spelbegeleiding verzorgen.

Deze echt Top Gear Race Simulator bestaat uit een stoeren kuipstoel met stuur en pedalen en biedt de mogelijkheid om te racen op het Top Gear test circuit uit het gelijknamige BBC tv programma. Een unieke ervaring voor de echte race liefhebber!

Meer informatie Offerte aanvragen

3D Race Simulator

Op de mooiste circuits racen in de snelste bolides.

Kruip in de huid van een echte coureur. De 3D Race Simulator bestaat uit een Ultra HD 3D scherm, twee racestoelen met force feedback stuur en pedalen. Neem plaats in de PlaySeat kuipstoel, zet een 3D bril op en daag uw collega’s, vrienden, uw leidinggevende of gasten uit.

Wilt u een racecompetitie voor jong & oud starten? Dan kunnen wij optioneel een TopGear leaderboard meeleveren, waarop onze spelbegeleider de snelste rondetijden bijhoud. Boek de Urban Events 3D Race Simulator voor uw bedrijfsfeest, familiedag, evenement of voor uw beursstand. Vragen? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Formule 1 Race Simulator

Racen in de koningsklasse van wereld!

Selecteer een FIA Formula One World Championship locatie en neem plaats in een echte Formule1 seat. U zit in dezelfde houding als een echte Formule 1 coureur. Race op de beste circuits van de wereld.

Ervaar de gigantische snelheid waarmee F1 professionals bochten ingaan, uit accelereren en concurrenten passeren. De Formule 1 Race Simulator is een lust voor het oog op uw bedrijfsfeest, familiedag, evenement of beursstand.

De Formule1 seat is beschikbaar in zwart zonder branding of in de Max Verstappen Red Bull uitvoering. Wilt u deze simulator huren of hebt u vragen? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Kids Race Simulator

Racen voor de jongste en kleinste kids.

Uit ervaring blijkt dat de jongste en kleinste kids niet bij de pedalen van onze racestoelen kunnen komen. Daarom heeft Urban Events voor kinderen, vanaf vier jaar en voor kids die klein van postuur zijn, een speciale Kids Race Simulator in haar assortiment opgenomen.

Er kunnen bij de Kids Race Simulator diverse race games gespeeld worden. Van Formule1 tot Mario Kart. De racegames worden gespeeld met een stuurtje in de hand of door middel van Kinect, waarbij een camera de bewegingen ziet.

Meer informatie Offerte aanvragen

Motion Race Simulator

Voel de G-krachten van een racen wagen!

Laat uw gasten de G-krachten van een Formule1 wagen ervaren en huur compleet verzorgd de 6-DOF full motion race simulator van Urban Events! Ervaar hoe het is om op hoge snelheid te racen, drift tegelijkertijd door de gravel en voel elke beweging! Uw gasten beleven op uw feest, event of op uw beursstand de ultieme race ervaring!

De Motion Race Simulator van Urban Events is geschikt voor iedereen, is zeer compact en wordt altijd door een operator begeleid. Race op maar liefst drie grote schermen in full motion als een Rally-, Formule1 of als een DTM courreur. Optioneel kunt u de Motion Simulator als vlieg simulator of als achtbaan simulator op uw evenement inzetten. Vragen of offerte? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Rally Race Simulator

Ontketen de Rally coureur in u!

Een Rally Race Simulator huren doet u voor spectaculair racen in veranderlijke weersomstandigheden & tijdstippen van de dag. Racen op een zonnige, winterse of regenachtige dag met de snelste wagens uit de FIA World Rally Championship. Zelfs ’s nachts!

De Rally Race Simulator van Urban Events is geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Echter de schade aan uw Rally wagen zal zichtbaar zijn. Laat ook uw versnellingsbak niet kapot gaan, want anders moet u de met slechts één versnelling richting de finish! Vragen? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Ultimate Race Simulator

Racen op maar liefst drie schermen!

Wilt u de ultieme sim racing set up op uw feest, beursstand of evenement? Dan hebben wij wat u zoekt: de Ultimate Race Simulator. Deze ultieme race opstelling bestaat uit een F1 Race Seat met force feedback stuur + pedalen met 40" triple screen TV setup, High end game pc met daarop de nieuwste F1 race game!

De Ultimate Race Simulator van Urban Events is geschikt voor beginners tot gevorderden. Met deze ultimate race set up worden uw gasten omringd door de flitsende race beelden. Zo heeft men niet alleen zicht op de weg voor de racewagen, maar ook wat er links en rechts van de racewagen gebeurt. Start een competitie of race voor de fun. Meer info? Bel dan even of stuur een bericht.

Meer informatie Offerte aanvragen

Maatwerk Race Simulatoren

Is snelheid het thema van uw evenement, beursstand of feest? Urban Events maakt een passend voorstel op basis van uw budget en beschikbare vierkante meters. Combineer bijvoorbeeld een 3D Race Simulator met een Kids Race Simulator als de doelgroep een gevarieerde leeftijd heeft. Dan komt iedereen aanbod!

Is het thema sport? Boek dan ook, naast één van de bovenstaande Race Simulatoren, een Sport games pakket. Laat uw gasten racen en speel daarnaast diverse sport games zoals: voetbal, golf of tennis. Alle Race Simulatoren zijn met relevante thema-aankleding uitgerust. Overleg met Urban Events als u een specifieke wens qua aankleding heeft of als uw gewenste Race Simulator niet op deze pagina staat.

Een racecompetitie starten behoort ook tot de maatwerk mogelijkheden. Onze spelbegeleider houdt de snelste rondetijden voor u bij. Aan het einde van het evenement of feest kunt u een prijsuitreiking organiseren. Wat zullen de foto’s leuk staan op uw Social Media wanneer u een simulator huurt! Maatwerk vragen? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Race Simulator verhuur aanbod:


Red Bull F1 Race Simulator

Virtueel trainen zoals F1 coureurs thuis doen?

Wilt u een echte Red Bull F1 Race Simulator huren die identiek is aan race simulator die Max thuis heeft staan? De race opstelling die hij gebruikt voor simracen tussen de Formule 1-weekenden door? Boek dan deze speciale F1 race simulator in de Red Bull uitvoering en deel de virtuele baan met de beste racers ter wereld.

Bent u geen fan van Red Bull of Toro Rosso racing of denkt u dat deze stoel niet goed staat op uw feest, evenement of beursstand? Geen probleem. Urban Events heeft ook nog een zwarte F1 Playseat Race Simulator in haar assortiment. Vragen? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Virtual Reality Race Simulator

Virtual Reality: de revolutie in racegames!

Nog nooit kwam een Race Simulator zo dicht bij het gevoel van het ‘Zelf in een racewagen zitten’. Zet de Oculus Rift DK2 VR-bril op en verken de cockpit (vergeet geen gas te geven), kijk naar links het raam uit of zie rechts de touché die de concurrent net bij u veroorzaakt.

Huur een Oculus Rift Race Simulator met de game ‘Project Cars’ en laat de wereld sneller aan u voorbij schieten dan de snelheidsmeter aangeeft. De reclameborden en de tribunes schieten aan u voorbij. Op zoek naar een Virtual Reality race simulator voor uw bedrijfsfeest, evenement of beursstand? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Top Gear Race Simulator

Versla The Stig op de Top-Gear test track!

Kies uw favoriete bolide en zet een snelle tijd neer op het officiële Top Gear test circuit. Voel je even als Jeremy Clarkson of Richard Hammond.

Deze echt Top Gear Race Simulator bestaat uit een stoeren kuipstoel met stuur en pedalen en biedt de mogelijkheid om te racen op het Top Gear test circuit uit het gelijknamige BBC tv programma. Een unieke ervaring voor de echte race liefhebber!

Meer informatie Offerte aanvragen

3D Race Simulator

Op de mooiste circuits racen in de snelste bolides.

Kruip in de huid van een echte coureur. De 3D Race Simulator bestaat uit een Ultra HD 3D scherm, twee racestoelen met force feedback stuur en pedalen. Neem plaats in de PlaySeat kuipstoel, zet een 3D bril op en daag uw collega’s, vrienden, uw leidinggevende of gasten uit.

Wilt u een racecompetitie voor jong & oud starten? Dan kunnen wij optioneel een TopGear leaderboard meeleveren, waarop onze spelbegeleider de snelste rondetijden bijhoud. Boek de Urban Events 3D Race Simulator voor uw bedrijfsfeest, familiedag, evenement of voor uw beursstand. Vragen? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Formule 1 Race Simulator

Racen in de koningsklasse van wereld!

Selecteer een FIA Formula One World Championship locatie en neem plaats in een echte Formule1 seat. U zit in dezelfde houding als een echte formule 1 coureur. Race op de beste circuits van de wereld.

Ervaar de gigantische snelheid waarmee F1 professionals bochten ingaan, uit accelereren en concurrenten passeren. De Formule 1 Race Simulator is een lust voor het oog op uw bedrijfsfeest, familiedag, evenement of beursstand.

De Formule1 seat is beschikbaar in zwart zonder branding of in de Max Verstappen Red Bull uitvoering. Vragen? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Kids Race Simulator

Racen voor de jongste en kleinste kids.

Uit ervaring blijkt dat de jongste en kleinste kids niet bij de pedalen van onze racestoelen kunnen komen. Daarom heeft Urban Events voor kinderen, vanaf vier jaar en voor kids die klein van postuur zijn, een speciale Kids Race Simulator in haar assortiment opgenomen.

Er kunnen bij de Kids Race Simulator diverse race games gespeeld worden. Van Formule1 tot Mario Kart. De racegames worden gespeeld met een stuurtje in de hand of door middel van Kinect, waarbij een camera de bewegingen ziet.

Meer informatie Offerte aanvragen

Ultimate Race Simulator

Racen op maar liefst drie schermen!

Wilt u de ultieme sim racing set up op uw feest, beursstand of evenement? Dan hebben wij wat u zoekt: de Ultimate Race Simulator. Deze ultieme race opstelling bestaat uit een F1 Race Seat met force feedback stuur + pedalen met 40" triple screen TV setup, High end game pc met daarop nieuwste F1 race game!

De Ultimate Race Simulator van Urban Events is geschikt voor beginners tot gevorderden. Met deze ultimate race set up worden uw gasten omringd door de flitsende race beelden. Zo heeft men niet alleen zicht op de weg voor de race wagen, maar ook wat er links en rechts van de racewagen gebeurt. Start een competitie of race voor de fun. Meer info? Bel dan even of stuur een bericht.

Meer informatie Offerte aanvragen

Motion Race Simulator

Voel de G-krachten van een racen wagen!

Laat uw gasten de G-krachten van een Formule1 wagen ervaren en huur compleet verzorgd de 6dof full motion race simulator van Urban Events! Ervaar hoe het is om op hoge snelheid te racen, drift tegelijkertijd door de gravel en voel elke beweging! Uw gasten beleven op uw feest, event of op uw beursstand de ultieme race ervaring!

De Motion Race Simulator van Urban Events is geschikt voor iedereen, is zeer compact en wordt altijd door een operator begeleid. Race op maar liefst drie grote schermen in full motion als een Rally-, Formule1 of als een DTM courreur. Optioneel kunt u de Motion Simulator als vlieg simulator of als achtbaan simulator op uw evenement inzetten. Vragen of offerte? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Rally Race Simulator

Ontketen de Rally coureur in u!

Een Rally Race Simulator huren doet u voor spectaculair racen in veranderlijke weersomstandigheden & tijdstippen van de dag. Racen op een zonnige, winterse of regenachtige dag met de snelste wagens uit de FIA World Rally Championship. Zelfs ’s nachts!

De Rally Race Simulator van Urban Events is geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Echter de schade aan uw Rally wagen zal zichtbaar zijn. Laat ook uw versnellingsbak niet kapot gaan, want anders moet u de met slechts één versnelling richting de finish! Vragen? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen

Maatwerk Race Simulatoren

Is snelheid het thema van uw evenement, beursstand of feest? Urban Events maakt een passend voorstel op basis van uw budget en beschikbare vierkante meters. Combineer bijvoorbeeld een 3D Race Simulator met een Kids Race Simulator als de doelgroep een gevarieerde leeftijd heeft. Dan komt iedereen aanbod!

Is het thema sport? Boek dan ook, naast één van de bovenstaande Race Simulatoren, een Sport games pakket. Laat uw gasten racen en speel daarnaast diverse leuke sport games zoals: voetbal, golf of tennis. Alle Race Simulatoren zijn met relevante thema-aankleding uitgerust. Overleg met Urban Events als u een specifieke wens qua aankleding heeft of als uw gewenste Race Simulator niet op deze pagina staat.

Een racecompetitie starten behoort ook tot de maatwerk mogelijkheden. Onze spelbegeleider houdt de snelste rondetijden voor u bij. Aan het einde van het evenement of feest kunt u een prijsuitreiking organiseren. Wat zullen de foto’s leuk staan op uw Social Media! Maatwerk vragen? Neem contact op.

Meer informatie Offerte aanvragen