0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in heel Nederland & België

Filter

Filter

  • Categorieën

VR Voetbal Simulator

Bekijk de video

Keeper of voetballer?

Voetbal in VR? Ja, het bestaat! Huur een compleet verzorgde VR voetbal simulator bestaande uit een: grote LED tv op statief, High-end game PC, Oculus Rift VR bril + Touch controllers en de VR voetbal game. De VR Voetbal Simulator biedt een ongelooflijke VR ervaring in de rol als voetballer of keeper. Houdt, met de Touch controllers in de handen, de ballen die op u af komen tegen of maak een goal!.

U huurt een VR Voetbal Simulator inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Huur voor een kleine meerprijs een tweede Oculus Touch game opstelling en start een competitie. Wie zet de beste score neer? Hiervoor kunnen we een High Score leaderboard met magneetstrips voor u meenemen om de beste scores op bij te houden. Uiteraard is het ook mogelijk om u uw gasten gewoon voor de fun in Arcade modus te laten spelen.

Bekijk de video

Meer informatie

De Virtual Reality Voetbal Simulator van Urban Events is zeer geschikt als aandachts- en publiekstrekker op uw beursstand en/of als aanvulling op een sportief thema tijdens een feest of evenement. Onze spelbegeleider verzorgt de uitleg bij de VR Voetbal opstelling en weet op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. Breng Voetbal naar uw evenement toe met deze sportieve- en actieve VR opstelling. Wilt u de VR Voetbal Simulator in uw beursstand op laten gaan? Uiteraard behoort maatwerk tot de mogelijkheden. Wij adviseren u graag en maken een vrijblijvende offerte voor u.

VR Voetbal Simulator game

De game welke op de VR Voetbal Simulator gespeeld wordt is Final Soccer VR. In deze game bent u geen voetballer, maar de keeper. Overigens hebben we ook een game waarmee je kunt schieten. U staat op het doel. Het is aan u om de ballen te keren. De Oculus Touch controllers zijn het verlengstuk van uw handen. De tracker simuleert uw schot op het doel. Gebruik de Oculus Touch controllers om uw doel te verdedigen. Dit doet u door te stompen, slaan of simpelweg door de bal te vangen. Wilt u andere sporten in VR toevoegen aan uw event? Denk dan eens aan tennissen, skiën of bergbeklimmen in Virtual Reality.

VR Voetbal Simulator op uw event

Wilt u de VR Voetbal Simulator, eventueel uitgebreid met andere leuke games of met een race simulator, voor op uw feest of evenement boeken? Neem met Urban Events contact op om de mogelijkheden met betrekking tot Virtual Reality in relatie tot het thema Sport te bespreken. Huur dan een VR Voetbal Simulator inclusief: transport, op-en afbouw en begeleiding bij op locatie. Daarnaast wordt de simulator in het thema Voetbal aan de hand van een grasmat en ballen aangekleed.