• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

VR Voetbal Simulator

Categorieën: Tags: , , , , ,

Bekijk de video

Keeper of voetballer?

Voetballen in VR? Ja, het bestaat! Huur een compleet verzorgde VR voetbal simulator bestaande uit een: grote LED tv op statief, High-end game PC, Oculus Rift VR bril + Touch controllers en de VR voetbal game. De VR Voetbal Simulator biedt een ongelooflijke VR ervaring in de rol als voetballer of keeper. Houdt, met de Touch controllers in de handen, de ballen die op u af komen tegen of schiet een penalty en maak die goal!

U huurt een VR Voetbal Simulator inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Huur voor een kleine meerprijs een tweede Oculus Touch game opstelling en start een competitie. Wie zet de beste score neer? Hiervoor kunnen we een High Score leaderboard met magneetstrips voor u meenemen om de beste scores op bij te houden. Uiteraard is het ook mogelijk om u uw gasten gewoon voor de fun in Arcade modus te laten spelen.

Meer informatie

De Virtual Reality Voetbal Simulator van Urban Events is zeer geschikt als aandachts- en publiekstrekker op uw beursstand en/of als aanvulling op een sportief thema tijdens een feest of evenement. Onze spelbegeleider verzorgt de uitleg bij de Virtual Reality Voetbal opstelling en weet op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. Breng het thema voetbal naar uw evenement met deze sportieve- en actieve VR opstelling. Wilt u de VR Voetbal Simulator in uw beursstand op laten gaan? Uiteraard behoort maatwerk tot de mogelijkheden. Wij adviseren u graag en maken een vrijblijvende offerte voor u.

VR Voetbal Simulator game

De game welke gespeeld wordt is Final Soccer VR. In deze game bent u geen voetballer, maar de keeper. Overigens hebben we ook een game waarmee je kunt schieten. U staat op het doel. Het is aan u om de ballen te keren. De Oculus Touch controllers zijn het verlengstuk van uw handen. De tracker simuleert uw schot op het doel. Gebruik de Oculus Touch controllers om uw doel te verdedigen. Dit doet u door te stompen, slaan of simpelweg door de bal te vangen. Wilt u andere sporten in VR toevoegen aan uw event? Denk dan eens aan tennissen, skiën of bergbeklimmen in Virtual Reality.

VR Voetbal Simulator op uw event

Wilt u de Virtual Reality Voetbal Simulator, eventueel aangevuld met andere leuke games of met een race simulator, voor op uw feest of evenement boeken? Neem met Urban Events contact op om de mogelijkheden met betrekking tot Virtual Reality in relatie tot het thema Sport te bespreken. Huur een VR opstelling met Voetbal game, inclusief: transport, op-en afbouw en begeleiding bij op locatie. Daarnaast wordt de simulator in het thema Voetbal door middel van een grasmat en ballen aangekleed.

Pluk de ballen uit de kruising in de VR voetbal game

Trek alle aandacht op uw beursstand of bedrijfsfeest met een VR voetbal simulator, VR voetbal is een van de vele mogelijkheden wat betreft Virtual Reality. In de VR voetbal game staat u in een levensecht groot stadion vol met juichende voetbalfans die zullen toezien hoe jij de ballen uit de kruising plukt, linker kruising, rechter kruising en laag over de grond. Om de hoogste score te behalen moet jij zoveel mogelijk ballen tegenhouden, ben jij de beste keeper van het feest? Zet de VR bril op en kijk om je heen, voor jou in de game staan verschillende spelers die ballen op jou zullen afvuren vanaf de 16 meter gebied. Pas op want de spelers zijn sluw en zullen er alles aan doen om jou van je apropos te brengen, uitglijden of doen alsof er een bal wordt geschoten zijn manieren om dit te doen.