• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Table Tennis VR

Bekijk de video

Table Tennis VR is de ultieme Virtual Reality tafeltennis simulator. Speel in online multiplayer tegen elkaar of speel een potje tafeltennis in single player. Speel tafeltennis tegen virtuele tegenstanders. Met deze VR tafeltennis simulator, vergeet u direct dat u in een Virtuele omgeving staat en echt tafeltennis aan het spelen bent. Kortom een echte aanrader voor op uw event!

Wil je tafeltennissen in VR op jouw evenement, beurs of feest? Huur dan één of meerdere compleet verzorgde Virtual Reality opstelling(en) inclusief: transport, op/afbouw, installatie en professionele begeleiding. Optioneel kunnen de VR opstelingen in het thema tafeltennis worden aangekleed. Hierdoor ziet de opstelling er attractief uit. Informeer ook eens naar de speciale VR tafeltennis batjes.

Oculus Rift S

Table Tennis VR gameplay

De game Eleven Table Tennis VR is de tafeltennis simulator game van dit moment. Hiermee bied je de meest realistische VR game aan uw gasten, welke  te krijgen is. Met de Oculus Touch controllers in de hand sta je achter een tafeltennis tafel in Virtual Reality. Wanneer je de bal slaat is het net alsof in het echt de kleine plastic bal raakt. Waarbij de controller op moment van slaan feedback geeft. De game laat je bijna denken dat je echt speelt. Wees voorzichtig dat je niet op die tafel leunt, want die is er in echt niet!

Huur een VR Tafeltennis Simulator voor op uw event

Huur één complete VR Tafeltennis Simulator voor op uw event, inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding voor uw feest, beurs of evenement. De opstelling kunnen we optioneel van thema aankleding Tafeltennis voorzien. Met de bedoeling dat er meteen duidelijk is welke VR game er wordt gespeeld. Wilt u liever in Virtual Reality tennissen? Er kan uit twee VR tennis games gekozen worden, namelijk: 1. First Person Tennis en 2. Virtual Sports. De VR Tennis Simulator is zeer goed te combineren met een VR Voetbal Simulator of bijvoorbeeld een andere leuke Sport game opstelling. Neem contact op voor advies of vraag vrijblijvende offerte aan.