• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

HTC Vive

Categorieën: Tags: , , , , ,

Bekijk de video

Voor jong en oud!

Bent u specifiek opzoek naar het huren van een HTC Vive VR bril? Huur dan een complete verzorgde HTC Vive opstelling met de laatste specs voor uw feest, evenement of beursstand bij Urban Events. Huur een compleet verzorgde VR opstelling inclusief transport, op/afbouw en installatie. Optioneel kunnen we voor u de spelbegeleiding verzorgen. Games en demo’s zijn inclusief.

Naast een High-End Game PC bevat de VR opstellingen een grote LED scherm op statief, waarop omstanders mee kunnen kijken. De mogelijkheid om in een virtuele wereld te stappen en virtueel om je heen te kunnen kijken is een unieke ervaring. Daarnaast worden de VR toepassingen alsmaar mooier, interactiever, leuker en realistischer! Wilt u advies of heeft u een vraag? Wij horen het graag!

Meer informatie

Laat als bedrijf zien dat u denkt in mogelijkheden, in nieuwe technologie en de kansen die Virtual Reality voor u kunnen gaan bieden op zakelijk gebied. Onze spelbegeleider spoort voorbijgangers op uw beurs aan om de VR-Bril ook eens te proberen, helpt met het op-en afzetten van de VR-bril en kan visitekaartjes voor uw bedrijf verzamelen.

De HTC Vive opstelling van Urban Events is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. Probeer Virtual Reality eens uit en huur een compleet verzorgde VR opstelling inclusief bij Urban Events. Op de tweede VR opstelling ontvangt u een flinke korting op de huur. Optioneel kunnen we de begeleiding voor u verzorgen, dan heeft u de handen vrij!

HTC Vive huren voor op uw feest, beursstand of evenement

U wilt extra entertainment bieden aan uw gasten op uw feest of evenement? Dan is er weinig meer indrukwekkend denkbaar dan Virtual Reality. De VR opstellingen van Urban Events bieden vermaak voor zowel jong als oud. Een demo duurt slechts een minuut of twee, een game iets langer. Altijd weer een leuk foto moment, welke op Social Media gedeeld kan worden of een leuke review op u website oplevert. De mogelijkheden van een Vive ervaring zijn zeer divers. Er zijn namelijk grote hoeveelheden standaard applicaties, 360 video’s en games/demo’s voorhanden. Laat uw gasten meegenieten van een virtuele wereld die nog maar weinigen hebben gezien en boek de Vive voor uw feest of evenement.

De gaafste games met HTC Vive Tracker-ondersteuning

Arizona Sunshine

Het meest toffe zombieavontuur. Probeer te overleven tussen de zombies. Tijdens je zoektocht naar de bevrijding kom je dingen tegen die je moet oplossen. Door de HTC Vive tracker op een Hyperkin Hyper blaster te plaatsen maak je het nog realistischer. Denk jij dat je het eindpunt haalt zonder dat een zombie jou te grazen neemt?

Final Soccer VR

Een van de leukste VR voetbal games is toch wel deze. Met twee controllers in je handen en twee trackers om je voeten ben jij klaar om te beginnen. Neem plaats in de goal en hou alle ballen tegen die op je af komen in de virtuele wereld. Of sta je liever achter de bal? Dat kan natuurlijk ook. Hoe vaak schiet jij de bal in het doel? Daag andere uit tijdens deze game en kijk wie er zo hoog mogelijk op het score bord terecht komt.