0318 - 842 466
 

HTC Vive

Bent u specifiek opzoek naar het huren van een HTC Vive VR bril? Huur dan een complete verzorgde HTC Vive set met de laatste specs voor uw feest, evenement of beursstand bij Urban Events. Het actiepakket dat we rond de lancering van de HTC Vive hebben samengesteld bevat naast de Vive VR-bril ook een High-end PC. Games en demo’s zijn inclusief.

Daarnaast bevat het actiepakket een groot full HD LED scherm op statief en twee Vive controllers. Optioneel kunnen we voor u de begeleiding verzorgen. Transport, de installatie en de afbouw zijn bij de prijs inbegrepen. De mogelijkheid om in een virtuele wereld te stappen en virtueel om je heen te kunnen kijken is een unieke ervaring. Daarnaast worden de VR toepassingen alsmaar mooier, interactiever, leuker en realistischer!

Stel een vraag    Offerte aanvragen

HTC Vive huren voor op uw beursstand

Laat als bedrijf zien dat u denkt in mogelijkheden, in nieuwe technologie en de kansen die Virtual Reality voor u kunnen gaan bieden op zakelijk gebied. Onze spelbegeleider spoort voorbijgangers op uw beurs aan om de HTC Vive VR-Bril ook eens te proberen, helpt met het op-en afzetten van de VR-bril en kan visitekaartjes voor uw bedrijf verzamelen.

De HTC Vive opstelling van Urban Events is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. Wilt u de HTC vive proberen? Probeer de HTC Vive VR-bril uit en huur een compleet verzorgde HTC Vive VR opstelling inclusief transport, installatie en op- en afbouw van de gehele opstelling. Optioneel kunnen we voor u de HTC Vive opstelling begeleiden.

HTC Vive huren voor op uw feest of evenement

U wilt extra entertainment bieden aan uw gasten op uw feest of evenement? Dan is er weinig meer indrukwekkend denkbaar dan de HTC Vive. De VR opstellingen van Urban Events bieden vermaak voor zowel jong als oud. Een demo duurt slechts een minuut of twee, een game iets langer. Start een competitie op basis van een interactieve HTC VIve game en geef de winnaar aan het einde van het event een prijs. Altijd weer een leuk foto moment, welke op Social Media gedeeld kan worden of een leuke review op u website oplevert.

De mogelijkheden van een Vive ervaring zijn zeer divers. Er zijn namelijk grote hoeveelheden standaard applicaties, 360 video’s en games/demo’s voorhanden. Laat uw gasten meegenieten van een virtuele wereld die nog maar weinigen hebben gezien en boek de Vive voor uw feest of evenement.

Voor elke doel of thema een VR opstelling

Heeft u een speciaal doel of thema bij uw evenement, feest of beursdeelname? Laat Urban Events met u meedenken welke game, 360 graden video of applicatie het beste aansluit bij uw thema of doel. Op basis van uw wensen stellen we een Top 3 samen, welke wij voor u testen & uitproberen plus daarbij onze ervaringen aan u terugkoppelen. U kiest uiteindelijk de game, applicatie of 360 graden video dat uiteindelijk op de dag gespeeld of vertoond gaat worden.

Andere suggesties…