0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

HTC Vive

Categorieën: Tags: , , , , ,

Bekijk de video

Voor jong en oud!

Bent u specifiek opzoek naar het huren van een HTC Vive VR bril? Huur dan een complete verzorgde HTC Vive set met de laatste specs voor uw feest, evenement of beursstand bij Urban Events. Het actiepakket dat we rond de lancering van de HTC Vive hebben samengesteld bevat naast de Vive VR-bril ook een High-end PC. Games en demo’s zijn inclusief.

Daarnaast bevat het actiepakket een groot full HD LED scherm op statief en twee Vive controllers. Optioneel kunnen we voor u de begeleiding verzorgen. Transport, de installatie en de afbouw zijn bij de prijs inbegrepen. De mogelijkheid om in een virtuele wereld te stappen en virtueel om je heen te kunnen kijken is een unieke ervaring. Daarnaast worden de VR toepassingen alsmaar mooier, interactiever, leuker en realistischer!

Meer informatie

Laat als bedrijf zien dat u denkt in mogelijkheden, in nieuwe technologie en de kansen die Virtual Reality voor u kunnen gaan bieden op zakelijk gebied. Onze spelbegeleider spoort voorbijgangers op uw beurs aan om de HTC Vive VR-Bril ook eens te proberen, helpt met het op-en afzetten van de VR-bril en kan visitekaartjes voor uw bedrijf verzamelen.

De HTC Vive opstelling van Urban Events is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. Wilt u de HTC vive proberen? Probeer de HTC Vive VR-bril uit en huur een compleet verzorgde HTC Vive VR opstelling inclusief transport, installatie en op- en afbouw van de gehele opstelling. Optioneel kunnen we voor u de HTC Vive opstelling begeleiden.

HTC Vive huren voor op uw feest, beursstand of evenement

U wilt extra entertainment bieden aan uw gasten op uw feest of evenement? Dan is er weinig meer indrukwekkend denkbaar dan de HTC Vive. De VR opstellingen van Urban Events bieden vermaak voor zowel jong als oud. Een demo duurt slechts een minuut of twee, een game iets langer. Altijd weer een leuk foto moment, welke op Social Media gedeeld kan worden of een leuke review op u website oplevert. De mogelijkheden van een Vive ervaring zijn zeer divers. Er zijn namelijk grote hoeveelheden standaard applicaties, 360 video’s en games/demo’s voorhanden. Laat uw gasten meegenieten van een virtuele wereld die nog maar weinigen hebben gezien en boek de Vive voor uw feest of evenement.