0318 - 842 466
 

Oculus Touch

Oculus Touch controllers werken samen met het tracking systeem van de Oculus Rift en fungeren als motion controllers. De werking hiervan kunt u vergelijken met het bedienen van een Nintendo Wii. Er is een divers aanbod van games en apps beschikbaar, waarbij de Touch zonder meer een waardevolle toevoeging is.

De Oculus Rift VR-bril wordt alsmaar beter, maar bewegen en interactiviteit blijft moeilijk met de standaard meegeleverde XBOX controller. Huur daarom een complete Oculus Touch interactieve opstelling voor uw feest, evenement of beursstand.

De mogelijkheid om met de Oculus Touch in een virtuele wereld te stappen en interactief de game of app te beleven is een unieke ervaring. De games worden alsmaar leuker en realistischer!

Stel een vraag    Offerte aanvragen

De Touch controllers van Oculus zijn uitermate geschikt voor interactie en beweging in VR. Om echt te weten wat de Touch voor u doet is er maar één manier: probeer het en ervaar de beleving.

Oculus Touch op uw beursstand

De Touch controllers tracken bewegingen in de ruimte. De controllers werken als een virtueel verlengstuk in Virtual Reality applicaties & games. Daarnaast fungeert Touch uiteraard als volwaardige Game controller. U huurt de Oculus Rift touch opstelling inclusief professionele spelbegeleiding, transport en op-en afbouw van de gehele opstelling. Onze spelbegeleiders maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding.

Oculus interactief op uw evenement

De Oculus Rift opstelling inclusief de Touch controllers van Urban Events zijn zeer geschikt als extra entertainment op uw evenement. De mogelijkheden van een Oculus Touch beleving zijn zeer divers. Er zijn inmiddels ruim 30 games voor de Touch berschikbaar. Laat daarom Urban Events u adviseren welke Oculus Touch applicatie of game aansluit bij het thema of doelstelling van uw event.

Andere suggesties…