• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Oculus Touch

Bekijk de video

Voor interactie & beweging in VR

Oculus Touch controllers werken samen met het tracking systeem van de Oculus Rift en fungeren als motion controllers. De werking hiervan kunt u vergelijken met het bedienen van een Nintendo Wii. Er is een divers aanbod van games en apps beschikbaar, waarbij de Touch zonder meer een waardevolle toevoeging is.

De Oculus Rift VR-bril wordt alsmaar beter, maar bewegen en interactiviteit blijft moeilijk met de standaard meegeleverde XBOX controller. Huur daarom een interactieve VR opstelling voor uw feest, evenement of beursstand. De mogelijkheid om met de Touch controllers in een virtuele wereld te stappen en interactief de game of app te beleven is een unieke ervaring. De virtual reality games worden namelijk alsmaar leuker en realistischer!

Meer informatie

De Touch controllers van Oculus zijn uitermate geschikt voor interactie en beweging in VR. Om echt te weten wat de Touch voor u doet is er maar één manier: probeer het en ervaar de beleving. De Oculus Rift opstelling inclusief de Touch controllers van Urban Events zijn zeer geschikt als extra entertainment op uw evenement. De mogelijkheden van een Virtual Reality beleving zijn zeer divers. Er zijn inmiddels heel veel VR games voor de Touch beschikbaar. Laat daarom Urban Events u adviseren welke VR game het beste aansluit bij het thema of doelstelling van uw event.

Oculus Touch op uw beursstand

De Touch controllers tracken bewegingen in de ruimte. De controllers werken als een virtueel verlengstuk in Virtual Reality applicaties & games. Daarnaast fungeert Touch uiteraard als volwaardige Game controller. U huurt de Oculus Rift touch opstelling inclusief professionele spelbegeleiding, transport en op-en afbouw van de gehele opstelling. Onze spelbegeleiders maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding.