• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Party Games

Categorieën: Tags: , , , , , ,

Bekijk de video

Van bowlen, darten, dansen tot karaoke!

Op zoek naar vermaak tijdens de personeelsborrel? Met een Party Games opstelling haalt u voor elk wat wils in huis. Van bowlen en darten tot dansen, karaoke en diverse minigames. Van jong tot oud! De Party Games van Urban Events staat garant voor een hoop plezier tot in de late uurtjes!

Huur twee compleet verzorgde Party game opstellingen als extra entertainment voor op uw feest, evenement of borrel. Naast de huur van de Party games opstellingen is het transport, op/afbouw en installatie bij de prijs inbegrepen. Uiteraard kunnen wij ook de spelbegeleiding verzorgen. Optioneel kunnen we de Party games opstellingen met bijpassende thema aankleding aankleden.

Meer informatie

Urban Events heeft een zeer groot assortiment aan games welke uitermate geschikt zijn voor de meest uiteenlopende feesten & events! Het is mogelijk om één of twee game opstellingen te huren, met of onze spelbegeleiding. LOL gegaradeert! Daarbij kunnen we de opstellingen optioneel voorzien van bijpassende thema aankleding, afgestemd op de thema of de game.

Uiteraard kunnen we ook op uw feest of event een gamecorner met een mix van leuke game opstellingen, VR opstellingen en Race– en Motion simulators verzorgen. Op basis van uw beschikbare vierkante meters, doelgroep en budget stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op. Heeft u een vraag? Dan horen we die graag! Stuur een bericht via onze website of bel even.

Party time, yeah!

Of je nu voor het eerst voor een Party game opstelling staat of al een doorgewinterde gamer bent? Urban Events biedt voor elke doelgroep of thema de leukste feest games! We bieden event organisatoren en bedrijven de mogelijkheid om enkel de (VR) game opstellingen of Race simulators te huren, maar we kunnen dit ook bij u uit handen nemen en bijvoorbeeld de spelbegeleiding of een competitie verzorgen. Dus, organiseert u binnenkort een feest? Vergeet ons niet te contacten. Naast Party games kunnen wij namelijk ook nog andere leuke game opstellingen bij u op de feest locatie verzorgen. Check hier ons assortiment.