• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Adventure Games

Categorieën: Tags: , , , ,

Bekijk de video

Voor jong en oud!

Met onze Adventure Games kunnen uw gasten diverse actieve spellen spelen. De besturing werkt met Kinect, dus er zijn geen controllers nodig. Een camera registreert de bewegingen van de spelers om deze vervolgens over te brengen in het spel! Deze unieke manier van gamen zal iedereen verrassen.

Speel diverse avontuurlijke games, ontwijk de obstakels, vaar de wildwaterbaan af en spring over de hordes. Actief wil natuurlijk niet zeggen dat uw gasten zich in het zweet hoeven te jagen, maar deze games lenen zich goed voor een competitie en een avond vol actie en plezier.

Meer informatie

Heeft u bij het regelen van uw feest of evenement aan de aller jongste gasten gedacht? En heeft u een ruimte beschikbaar waar de kinderen vermaakt kunnen worden? Laat ons dan de gamecorner inrichten. Met onze compleet verzorgde games opstellingen heeft u echt geen kind meer aan ze. Die vermaken zich wel! Neem contact met ons op voor de beste mix van game opstellingen. Op basis van uw beschikbare vierkante meters en budget maken wij graag een vrijblijvende offerte .

Breng met XBOX kinect Adventure games op een bijzondere manier tot leven. Huur twee complete Kinect game opstellingen inclusief transport, op/afbouw en installatie. Optioneel kunnen we voor u de spelbegeleiding verzorgen? Wilt u advies of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Nog veel meer leuke adventure games!

Naast onze reguliere games opstellingen, op basis van Kinect, bieden wij ook nog Virtual Reality game opstellingen aan. Hierop kunnen diverse avonturen in VR beleeft worden! Een Oculus Rift VR opstelling bestaat uit een grote LED tv op statief, een High-End VR PC met VR vril en diverse leuke games. Op basis van uw wensen zoeken we een voor u een VR adventure game, welke bij uw vent aansluit en de fun factor verstrekt! Denk hierbij aan bergbeklimmen, diepzee duiken, een VR Rollercoaster, Plank Experience, of bijvoorbeeld Vliegen in een Motion VR Flight Simulator. De mogelijkheden van Virtual Reality (eventueel in combinatie met een Motion Simulator) zijn zeer divers!

Een competitie organiseren voor alle leeftijden

Heb je iets te vieren? Een familiedag of een winkelcentrum die je in het zonnetje wil zetten? Dan is de Kinect opstelling van Urban Events echt iets voor jou. Tijdens de Adventure games speel je diverse spellen tegen elkaar of met elkaar. Vorm samen een team en vecht je door de razende stroomversnelling. Neem de hindernisbaan en vergeet het fotomoment niet met jou teamgenoot. Na elke game komt de score in beeld te staan. Urban Events levert gratis een High Scorebord bij de Adventure Games opstelling. Door de magneetstrips met bijgeleverde stiften kan je gemakkelijk de scores van het team bijhouden. Speel je liever tegen elkaar? Geen probleem, speel Reflex Ridge. In deze game staan beide spellers op bewegende karretjes. Sprint over de hordes, leun opzij of buk omlaag om de obstakels te ontwijken. Heb je het onder de knie? Spring dan zodat het karretje sneller gaat. Wie het eerste bij de eindstreep is heeft gewonnen.