• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
The Climb

Bekijk de video

Altijd al willen ervaren hoe het voelt om een Free Climber te zijn? The Climb maakt het mogelijk! Klim zonder zekering langs levensgevaarlijke rotswanden. Voor het klimmen maakt u gebruik van Oculus Touch controllers. The Climb is de beste Virtual Reality hands-on ervaring die er op dit moment beschikbaar is voor de Oculus Rift. Gaat u de uitdaging aan?

Strek uw armen, bereik bepaalde punten en zorg voor voldoende grip. Haal vervolgens uw hand naar beneden en trek je in het spel je lichaam omhoog. Dit is de basishandeling van het spel die vrij eenvoudig onder de knie te krijgen is. Houdt de knop op de controller ingedrukt en u houdt de steen vast waar je op dat moment aan hangt. Knop los? Is hand los! Dus kijk uit wat u doet. Zoekt u een uitdagende VR game? Boek dan The Climb voor op uw event of beursstand.

Meer informatie

Vrij klimmen en springen in Virtual Reality is zeer uitdagend, maar er is meer. Zorg ook voor voldoende grip tijdens het klimwerk. Voorzie jezelf regelmatig van een nieuwe lading magnesiumpoeder. Dat doe je door een knop van de Oculus Touch controllers ingedrukt te houden en deze heen en weer te schudden. Er kunnen in The Climb verschillende moeilijkheidsgraden worden ingesteld, zodat de game door iedereen gespeeld kan worden. In het spel wordt de route, welke je zou kunnen volgen, aangegeven.

Virtueel klimmen op uw event

De Virtual Reality ‘The Climb’ opstelling bestaat uit een Oculus Rift VR-bril en ondersteunende hardware, zoals de: High-end PC, VR game, Oculus Rift & Touch controllers en een grote LED TV op statief, waarop de toeschouwers mee kunnen kijken. Met de Oculus Touch controllers in de hand beklim je de bergen. De interactiviteit en beleving van VR games wordt hiermee aanzienlijk vergroot. Optioneel kunnen we de opstelling voor u thematisch aankleden, bijvoorbeeld door middel van een achterwand in een Adventure thema.

Een Oculus Touch game spelen op uw evenement of op uw beursstand

HTC Vive had met haar Vive controllers in 2015 de primeur, Oculus volgde in 2016 met de Oculus Touch controllers. Oculus Touch zijn motion controllers voor virtual reality. VR is met de beschikbare motion controllers en een nieuw medium geworden. Interactief, leuk en met de Touch controllers kunnen games zittend, maar ook staand gespeeld worden. Tijdens het spelen van je Oculus Touch games kunt onder andere virtuele voorwerpen vastpakken, gebruiken of weggooien. Het zijn uw Virtuele handen in de wereld van de Oculus Rift. Neem contact op voor de meest geschikte Oculus Touch game voor op uw evenement, feest of voor op uw beursstand!