• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

Virtual Reality, duiken en bewegen!

Virtual Reality, duiken & bewegen? De Motion VR Dive Simulator combineert deze drie wensen in één simulator! Zwemmen in de Motion VR game doet u door uw lichaamsgewicht op de Motion Simulator te verplaatsen. Onze Motion VR Dive Simulator bestaat uit een: Motion Simulator, High-End VR bril, VR duik game en een groot Tv-scherm  op statief, waarop omstanders mee kunnen kijken.

Deze motion simulator staat garant voor veel fun op uw event, maar is tevens zeer geschikt als publiekstrekker voor op uw beursstand. Om de VR Motion Dive Simulator te laten passen binnen het thema van uw event denken we graag met mee over de aankleding. Bovendien kunnen we een achterwand met daarop een duik visual verzorgen. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie

Laat Urban Events gedurende uw event of beurs de spelbeleiding bij deze motion VR duik simulator verzorgen. Onze spelbegeleider helpt met het in- en uitstappen, geeft uitleg, help bij het op- en afzetten van de VR bril en de start de game. Zodoende wordt er optimaal gebruik gemaakt van de simulator, hetgeen wat ten goede komt van de Motion VR duik experience. Puntje van aandacht. Deze simulator is groot en zwaar en dient rollend op zijn plaats te kunnen komen. De minimale doorgang is 100cm breed.

Motion VR Dive Simulator huren voor op uw feest, event of beursstand!

Virtual Reality wordt nog leuker & interactiever met een motion simulator van Urban Events. Onze motion simulators combineren namelijk Virtual Reality, gaming en beweging in één super leuke VR ervaring. Door aan een motion simulator aan een VR duik game te koppelen, ontstaat er een unieke duik beleving. De gebruiker krijgt daardoor het gevoel dat hij of zij als een echte duiker de onderwaterwereld verkent. Het spel zorgt er voor dat u bepaalde oefeningen uitvoert.

Afmetingen & gewicht

  • Breedte: 95,2 cm.
  • Lengte: 193 cm.
  • Hoogte: 96 cm.
  • Gewicht: 124 kg.

Daarnaast kunnen we optioneel nog drie andere Motion VR games meenemen, namelijk: 1. Flight, Target en Space. Heeft u een vraag? Dan horen wij die graag! Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Beleef de virtuele wereld onderwater.

De Motion VR Dive Simulator is afkomstig uit de fitness wereld. De fabrikant, ICaros, heeft dit gecombineerd met virtual reality en gaming. Je duikt door de vr wereld terwijl je je conditie verbetert. Daarnaast versterk je je kernspieren en werk je aan je balans. Deze game is ook heel goed voor je coördinatie en reactie vermogen. Je kunt het vergelijken met de klassieke plank oefening. Tijdens de game duik je in een onderwaterwereld. Deze duiksimulator biedt een unieke ervaring. Maar de simulator is niet alleen geschikt voor traning maar ook zeker voor fun. Wie laat zien dat hij de balans heeft om binnen de tijd zoveel mogelijk punten te verzamelen? De game is effectief en leuk, je vergeet dat je aan het sporten bent. Wanneer je vijftien minuten speelt hoef je die avond niet meer naar de sportschool. Dat is toch een win win situatie?