• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Winter Games

Categorieën: Tags: , , , , ,

Bekijk de video

Van skiën, schansspringen tot bobsleeën!

Onze Winter Games zijn het ultieme vermaak tijdens een winters event. Speel diverse winterse spellen op onze games opstellingen met Winter thema aankleding. Van skiën en schansspringen tot bobslee en de spectaculaire crashed ice game! Kinect gaming is erg leuk om zelf te doen, maar ook om naar te kijken en is een zeer laagdrempelige manier van gamen. Met Kinect zijn er namelijk geen controllers nodig, alleen jij.

Onze games zijn zeer divers en zeer geschikt als entertainment tijdens uw winterse personeelsfeest, nieuwjaarsborrel, evenement of op een beursstand. De meeste games lenen zich ook uitstekend voor een korte competitie. Ook kunnen bij de meeste games 2 personen op één scherm tegelijkertijd split screen gamen. Onze spelbegeleider kan de snelste tijden of de verste sprong bij houden en de winnaar van de dag gaat met een winters cadeau pakket naar huis!

Organiseer een Winter games competitie!

Met leuke en sportieve games vermaakt u uw gasten op een actieve manier in een winterse setting. Op onze game opstellingen kunnen diverse leuke winter games worden gespeeld zoals skiën en schansspringen. Maak uw gasten extra fanatiek door een mini competitie of een prijs voor de beste gamer! Onze professionele spelbegeleiders kunnen de high scores voor u bijhouden en uw gasten enthousiast maken om het op te nemen tegen een van de collega’s. Een complete game opstelling bestaat uit een grote LED tv op statief, Kinect game console en diverse leuke games gerelateerd aan het thema winter.

Is het thema van uw feest of event Winter?

Regelt u de warme chocolademelk, glühwein, erwtensoep met roggebrood, boerenkool met worst, zuurkool met spek of hutspot met klapstuk? Dan verzorgt Urban Events graag de winterse entertainment! Van diverse leuke games gerelateerd aan winter kunnen we ook bijvoorbeeld tijdens de feestdagen in de winter nog leuke kerst games voor op uw evenement verzorgen. Kijk maar eens naar onze Christmas games of naar de Santa simulator VR game! U hoeft alleen nog maar zelf de kerstbomen neer te zetten. Het is zelfs mogelijk om onze game opstellingen te voorzien van een achterwand met winter visual en branding in de vorm van een TV lijst.