• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Winter Games

Categorieën: Tags: , , , , ,

Bekijk de video

Van skiën, schansspringen tot bobsleeën!

Onze Winter Games zijn het ultieme vermaak tijdens een winters evenement. Speel diverse winterse spellen op onze games opstellingen met Winter thema aankleding. Van skiën en schansspringen tot bobslee of de spectaculaire crashed ice game! Kinect gaming is erg leuk om zelf te doen, maar ook om naar te kijken en is een zeer laagdrempelige manier van gamen. Met Kinect zijn er namelijk geen controllers nodig, jij bent de controller!

Onze winter games zijn zeer divers en zeer geschikt als entertainment tijdens uw winterse personeelsfeest, nieuwjaarsborrel, evenement of op een beursstand. De meeste games lenen zich ook uitstekend voor een korte competitie. Ook kunnen bij de meeste games 2 personen op één scherm tegelijkertijd split screen gamen. Onze spelbegeleider kan de snelste tijden of de verste sprong bij houden en de winnaar van de dag gaat met een winters cadeau pakket naar huis!

Organiseer een Winter games competitie!

Met leuke en sportieve games vermaakt u uw gasten op een actieve manier in een winterse setting. Op onze game opstellingen kunnen diverse leuke winter games worden gespeeld zoals skiën en schansspringen. Maak uw gasten extra fanatiek door een mini competitie of een prijs voor de beste gamer! Onze professionele spelbegeleiders kunnen de high scores voor u bijhouden en uw gasten enthousiast maken om het op te nemen tegen een van de collega’s. Een complete game opstelling bestaat uit een grote LED tv op statief, Kinect game console en diverse leuke games gerelateerd aan het thema winter.

Is het thema van uw feest of event Winter?

Regelt u de warme chocolademelk en glühwein? Schep de erwtensoep met roggebrood en boerenkool met worst maar op! Dan verzorgen wij het winterse entertainment! Van diverse leuke games gerelateerd aan winter kunnen we ook bijvoorbeeld tijdens de feestdagen in de winter nog leuke kerst games voor op uw evenement verzorgen. Kijk maar eens naar onze Christmas games of naar de Santa simulator VR game! U hoeft alleen nog maar zelf de kerstbomen neer te zetten. Het is bovendien mogelijk om onze game opstellingen te voorzien van een achterwand met winter visual en branding in de vorm van een TV lijst.

Vallen, opstaan en weer doorgaan

Alle wintergames op één plek tegelijk. Zo makkelijk was het nog nooit om alle varianten van wintersporten uit te proberen. Skiën, schansspringen of bobsleeën. Het kan allemaal met de winter games van Urban Events! Haal de winter naar jouw beurs, evenement of bedrijfsfeest. Geniet van de sneeuwpret op locatie. Wat is jouw favoriete wintergame en wie is de grote winnaar van de dag? Spelen hoeft overigens niet alleen maar kan ook samen.  De besturing van deze winter games gaat allemaal via de Kinect camera.  Daardoor zijn er dus geen controllers nodig bij het spelen. Ga simpelweg voor de televisie staan om gedetecteerd te worden door de camera en start de game.  Ga slalommend naar beneden door te leunen van links, naar rechts en laag te zitten om het tempo erin te houden. Verbaas iedereen met jouw techniek en laat zien wie de beste van de dag is!