0318 - 842 466
 

XBOX huren?


Games en accessoires

De XBOX kinect games welke wij standaard in ons assortiment opgenomen hebben zijn onder te verdelen in twee categorieën: sport en thema games. Bij sport moet u denken aan: Voetbal, Golf, Race, Tennis, Volleybal en nog veel meer! Thema’s zijn onder andere: Zomer, Winter, Retro/Vintage, Kids, Olympische spelen en Muziek & dans. Sport en thema XBOX kinect games zijn leuk voor jong en oud. Onze professionele spelbegeleiders geven speluitleg aan uw gasten en maken omstanders enthousiast om ook eens te gamen. Schiet penalty’s met Kinect Sports, sla een balletje samen met Tiger Woods op de mooiste greens of speel een potje tennis tegen Federer! Met de leuke XBOX kinect zomer of winter games haalt u op uw feest, evenement of beurs de zomer of winter naar binnen!

Speciaal voor de kids van 6 tot 16 jaar

Heeft u bij het regelen van uw feest of evenement aan de aller jongste gasten gedacht? Is er een ruimte beschikbaar waar de kinderen vermaakt kunnen worden? Laat ons dan de gamecorner inrichten. Met onze Kids Games XBOX kinect actiepakketten heeft u geen kind meer aan ze. Ideaal voor tijdens uw bruiloftsfeest, klantendag of evenement.
Huur bijvooorbeeld een Kids Race Simulator. Deze is voor alle leeftijden geschikt en ook de al wat grotere kinderen vinden het geweldig! Maak een combinatie met een Adventure, Party en/of Muziek & Dans game opstelling en u zult zien dat alle jongens en meisjes zich vermaken. Lekker bewegen, stoer racen en lachende koppies, wie wil dat niet op de digitale plaat vastleggen?