• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

XBOX huren?

Breng met een of meerdere XBOX game opstellingen uw evenement of feest op een bijzondere manier tot leven. Wij zijn al meer dan tien jaar uniek in de markt als het gaat om het verzorgen van games als entertainment bij evenementen, feesten of beurzen. Met meer dan tien soorten XBOX kinect thema aankledingen is er altijd wel een game opstelling, welke bij uw thema of uw beoogd concept past.

Urban Events XBOX huren
Urban Events XBOX huren
 • Transport & plaatsing door heel NL & BE
 • Professionele spelbegeleiding
 • Voor elk doel of thema een leuke game!
 • Thema aankleding
 • Oneindig assortiment games
 • Bekijk het assortiment Bekijk ons complete games assortiment
  Urban Events XBOX huren
  Urban Events XBOX huren
  Urban Events XBOX huren

  Samen bekijken we waarmee we uw thema mee kunnen aanvullen en/of versterken. Dit kan door het huren van een standaard XBOX kinect games opstelling met bijpassende thema aankleding, een XBOX kinect game opstelling op maat of toch een Playstation game opstelling. Bij maatwerk kunt u denken aan een grotere TV, voor- of doorzicht projectie, een maatwerk game of een nieuwe speciale aankleding. Wilt u een competitie starten? Informeer dan eens naar onze Highscore Leaderbords. Wij houden voor u de standen bij en u deelt op- of aan het einde van de dag de prijzen uit.

  Huur bijvooorbeeld een Kids Race Simulator of een Ski Simulator. Deze simulators zijn voor alle leeftijden geschikt en ook de al wat grotere kinderen vinden het geweldig! Maak een combinatie met een Adventure, Party en/of Muziek & Dans game opstelling en u zult zien dat alle jongens en meisjes zich vermaken. Lekker bewegen, stoer racen en lachende koppies, wie wil dat niet op de digitale plaat vastleggen?

  Speciaal voor de kids

  van 6 tot 16 jaar

  Heeft u bij het regelen van uw feest of evenement aan de aller jongste gasten gedacht? Is er een ruimte beschikbaar waar de kinderen vermaakt kunnen worden? Laat ons dan de gamecorner inrichten. Met onze Kids Games XBOX kinect actiepakketten heeft u geen kind meer aan ze. Ideaal voor tijdens uw bruiloftsfeest, klantendag of evenement.

  Ruime keuze uit

  games en accessoires

  De XBOX kinect games welke wij standaard in ons assortiment opgenomen hebben zijn onder te verdelen in 2 categorieën: sport & thema games. Bij sport moet u denken aan: Voetbal, Golf, Race, Tennis en Volleybal. Thema’s zijn onder andere: Zomer, Winter, Retro/Vintage, Kids, Olympische spelen en Muziek & dans. Sport en thema XBOX kinect games zijn leuk voor jong en oud.

  Naast Nederland bedienen we vanuit onze standplaats Ede ook West- en Oost Vlaanderen. Losse XBOX kinect consoles verhuren wij niet. U huurt een XBOX kinect game opstelling altijd inclusief tv scherm, thema aankleding, transport, installatie en de op- en afbouw. Uiteraard kunnen we voor u de spelbegeleiding verzorgen.

  Meer informatie of direct boeken?