0318 - 842 466
 

Kids Games

Kids games huren? Vermaak de kinderen op uw evenement met één of meerdere kids games opstellingen van Urban Events! Laat u kids gamen op een groot LED TV scherm op statief met een groot assortiment met diverse leuke spellen op de XBOX Kinect, Playstation en/of Nintendo Wii. Onze Kids games opstellingen zijn ideaal voor tijdens uw bruiloftsfeest, klantendag of evenement.

Onze spelbegeleider zorgt voor de nodige uitleg en zorgt dat alle kids aanbod komen. We brengen diverse leuke games mee. Van sport, adventure tot muziek & dans. Alle kids games zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar tot 18 jaar en ouder. Optioneel kunnen we de kids game opstellingen thematisch voor u aankleden. Wilt u een specifieke kids game spelen-, advies of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Op zoek naar entertainment voor de kinderen?

Wilt u de kids echt zoet houden tijdens uw familiedag, open dag klantenevenement? Denk dan eens aan een kids game opstelling van Urban Events! Wij zijn onder andere gespecialiseerd in entertainment voor kids en zorgen dat de kids het naar hun zin hebben op uw feest of evenement. Wij bieden diverse games voor kinderen van 5-18 jaar. De games zijn actief, verantwoord en voor ieder wat wils. Onze professionele spelbegeleider(s) zorgen voor de nodige speluitleg en houden voor u een oogje in het zeil.

Gamecorner voor de Kids!

Hoe kunt u de kinderen op uw evenement nou beter vermaken dan met games? Precies! Met onze Kids Games heeft u geen kind meer aan ze. Naast kids games hebben wij nog veel meer leuke game opstellingen, waarmee een mooie game corner samengesteld kan worden. Spelletjes waarbij er virtueel gebattled kan worden tot race simulators en diverse andere leuke games. Voor elk thema zijn er leuke games om de gamecorner compleet te maken. Wilt u offerte op maat voor een kids games corner ontvangen? Neem contact op voor advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Plug and play Kids games!

Al onze game opstellingen bestaan uit een groot LED TV scherm op statief met diverse spellen en game consoles, zoals de XBOX Kinect, Playstation en/of de Nintendo Wii. U huurt onze kids games opstelling(en) altijd inclusief transport, op/afbouw en installatie. De spelbegeleiding en thema aankleding zijn optioneel. Tip: combineer de Kids games bijvoorbeeld met een 3D Race Simulator. Laat de kinderen op een groot scherm tegen elkaar racen! Bekijk ter impressie van onze Kids games onze cases eens. Hier staan een compilatie van game opstellingen, welke wij voor kinderen van klanten op diverse evenementen verzorgd hebben.

Andere suggesties…