• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Plank Experience

Bekijk de video

Hoogtevrees? Maakt niet uit, want het is toch niet echt in Virtual Reality. Of toch wel? Neem de ​​lift naar de Plank. De plank ligt op een hoogte van 160 meter. Durft u naar het einde van de plank te lopen? Naast het lopen over de plank kunt u ook nog SkyWriten zoals in de game Tilt Brush. The Plank Experience is een korte maar zeer leuke VR game voor feesten & events. Dat wordt lachen, gieren en brullen!

Met de Plank Experience overwinnen u gasten hun angst voor hoogte, maar het is vooral lachen geblazen en het verrassend om te zien hoe elke persoon reageert als men over een (echte) plank heen loopt. De VR Plank Experience opstelling bestaat uit een massieve houten plank, een VR-bril en ondersteunende hardware, zoals: een High-End game PC, game: Richie’s Plan Experience, Oculus RIft VR bril controllers en een grote LED TV op statief, waarop de toeschouwers mee kunnen kijken.

Oculus Rift S

VR Plank Experience bij u op locatie

Voor de Virtual Reality opstelling met TV op statief leggen we een echte plank neer. Deze plank ziet u ook virtueel in de VR bril. Door over een echte plank te lopen wordt de Plank Expierience als maar echter en nog realistischer. De hoogte van 80 verdiepingen wordt mede door de echte plank benadrukt. Dus, heb jij hoogtevrees? Check het met Richie’s Plank experience! Stap in de lift en ga naar de tachtigste verdieping en loop maar naar het einde van de plank!

Ook te huur als VR kerst game

In Richie’s Plank Experience is de VR game Santa Simulator inbegrepen. Twee leuke VR experiences in één game! Maar hoe activeer je de Santa Simulator? Ergens in de lift bevind zich een bel. Mocht je deze luiden dan zit je ineens zit je in de slee van de kerstman. Het doel is dat je de pakjes in de schoorstenen gooit. Uiteraard op grote hoogte! Dus ben je opzoek naar een leuke game voor rond de kerstdagen? Huur dan een compleet verzorgde Christmas games opstelling met diverse kerst games voor op uw event.