0318 - 842 466
 

Plank Experience

Hoogtevrees? Maakt niet uit, want het is toch niet echt. Of toch wel? Neem de ​​lift naar de Plank. De plank ligt op een hoogte van 160 meter. Durft u naar het einde van de plank te lopen? Naast het lopen over de plank kunt u ook nog SkyWriten zoals in de game Tilt Brush. The Plank Experience is een korte maar zeer leuke VR game voor feesten & events. Dat wordt lachen, gieren en brullen!

Met de Plank Experience overwinnen u gasten hun angst voor hoogte, maar het is vooral lachen geblazen en het verrassend om te zien hoe elke persoon reageert als men over een (echte) plank heen loopt. De VR Plank Experience opstelling bestaat uit een massieve houten plank, een VR-bril en ondersteunende hardware, zoals de: high-end PC, game: Richie’s Plan Experience, Vive controllers en een grote LED TV op statief, waarop de toeschouwers mee kunnen kijken.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.

Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.

Andere suggesties…