• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

 • Categorieën

Bekijk de video

Virtual Reality, vliegen en bewegen!

Virtual Reality, vliegen & bewegen? De Motion VR Flight Simulator van Urban Events combineert deze drie wensen in één simulator! Deze Motion Flight Simulator is een innovatief apparaat gecombineerd met een Virtual Reality bril, waarmee u virtuele werelden kunt ontdekken. Een complete simulator bestaat uit: de Motion Simulator, een High End VR bril, een LED TV op statief en diverse motion games.

Sturen in deze motion flight simulator doet u door uw lichaamsgewicht te verplaatsen. Vlieg door de wereld in Virtual Reality terwijl omstanders op het grote TV scherm uw vliegkunsten kunnen volgen. Wij verzorgen de Motion Simulator compleet en inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Bent u opzoek naar fun voor op uw evenement of juist een publiekstrekker op uw beursstand? Huur dan deze unieke Motion VR beleving! Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Motion Flight Simulator huren

De Motion Flight Simulator is een echte eyecatcher op uw feest of evenement. Met deze High End Motion Simulator met Virtual Reality biedt u uw gasten een onvergetelijke VR beleving. Om de Motion Flight simulator  te laten passen binnen het thema van uw evenement, denken we graag met mee over de aankleding. Voor nog wat extra beleving is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een ventilator voor de simulator te plaatsen. Zodoende wordt tijdens de vlucht de wind gesimuleerd. Informeer ook eens naar de decoratie opties. Optioneel kunnen we een achterwand met daarop een Flight visual voor u verzorgen. Uw eigen bedrijfslogo’s op de simulator voor een beetje extra exposure is uiteraard ook een mogelijkheid.

Laat uw gasten of klanten eens vliegen!

Absolute gewichtloosheid en het gevoel van vliegen meemaken op uw feest, evenement op uw beursstand? Urban Events laat uw gasten vliegen! Het futuristische, vrij beweegbare frame wordt door lichaamsbeweging van de deelnemer bestuurd. Neem plaats op de Motion Simulator, zet de VR-bril op en vlieg door een heus gletsjerlandschap. Het 360 graden zicht in combinatie met deze high end Icaros VR Motion Flight Simulator geeft u een zeer realistisch vlieggevoel. Uw publiek of de omstanders bekijken op een grote LED TV op statief de vlucht van de piloot. Trek de maximale aandacht op uw beursstand of op uw evenement en boek de De VR Motion Flight Simulator van Urban Events!

Een Motion VR Flight Simulator huren als publiekstrekker voor op uw beursstand

Uw wilt traffic op uw beursstand? Maar hoe zorgt u ervoor dat die voorbijgangers stoppen bij uw beursstand? Huur de Icaros flight simulator als publiekstrekker op uw beursstand! De Icaros is een imposante eyecatcher, waarbij passanten zeker even bij zullen stoppen en kijken. Onze begeleider spreekt voor u deze passanten aan en zal hen vragen om ook eens een vlucht in VR te maken. Daarnaast legt onze medewerker de VR flight game uit en helpt met het op – afzetten van de VR-bril. Op een High Score leaderboard kunnen we voor u de beste scores bijhouden. U huurt een VR Motion Flight Simulator inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Heeft u een vraag? Stuur dan een bericht, bel even of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Met de Motion Flight Simulator kunnen uw gasten door virtuele werelden sturen door hun lichaam op de simulator in balans te houden. Een compleet verzorgde set bestaat uit: de motion simulator, een controller inclusief sensoren, game(s), een standalone VR-bril en een grote LED TV op statief waarop omstanders mee kunnen kijken.

Afmetingen & gewicht

 • Breedte: 95,2 cm.
 • Lengte: 193 cm.
 • Hoogte: 96 cm.
 • Gewicht: 124 kg.
 • Flight game.

Met de flight game vliegt u in VR door een gletsjerlandschap. Stuur door middel van beweging door een uitdagend parcours. Voor deze game is perfecte lichaamscontrole een vereiste.

Vliegen in een andere dimensie met de Motion VR Flight Simulator

Ooit zelf gevlogen en de route bepaald? Dit gevoel is dichterbij dan ooit met de Motion VR Flight Simulator. Ga liggen in deze unieke simulator en vlieg een mooie route die je zelf uitkiest. Scoor zoveel mogelijk punten door als beste door de het ringen parcours heen te vliegen. Vooraf kies je voor een duur van 1, 2 of 3 minuten. Plaats je benen in de daarvoor bestemde scheenbeschermers, met je voeten in de trede, je armen in de elleboogsteunen. Grijp de knuppels en zoek je balans. Nu lig je klaar in de startpositie van deze beleving. Behoudt je evenwicht zo goed mogelijk door je heupen te balanceren, kijk naar voren en maak je klaar voor de start. Kijk tijdens het vliegen goed waar je heen wil en beweeg gecontroleerd door de lucht. Door naar voren te leunen maak je een duikvlucht. Stuur naar links en rechts door te leunen om richting te blijven bepalen. Een ding is zeker, na een ritje in deze simulator; je zal het voelen in je armen en buikspieren.