• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

 • Categorieën

Bekijk de video

Virtual Reality, vliegen en bewegen!

Virtual Reality, vliegen & bewegen? De Motion VR Flight Simulator van Urban Events combineert deze drie wensen in één simulator! Deze Flight Simulator is een innovatief apparaat gecombineerd met een VR bril, waarmee u virtuele werelden kunt ontdekken. Een complete set bestaat uit: de Motion Simulator, een Samsung Gear VR bril, Flight game en een grote LED TV op statief.

Sturen in de flight game doet u door uw lichaamsgewicht op de Motion Simulator te verplaatsen. Omstanders zien op een grote LED TV op statief uw vliegkunsten. U huurt een Motion Simulator met VR bril inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Bent u opzoek naar fun voor op uw event of naar een publiekstrekker op uw beursstand? Huur dan deze unieke Motion VR beleving! Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie

Dompel uw gasten onder in de fascinerende wereld van het vliegen op uw feest of evenement. Een VR Motion Flight simulator opstelling bestaat uit: een Icaros Motion Simulator, een Samsung Gear VR bril of Oculus Rift VR bril, de Flight game en een grote LED TV op statief. Om de Motion simulator met VR Flight game te laten passen binnen het thema van uw evenement, denken we graag met mee over de aankleding. Plaats bijvoorbeeld voor de Flight simulator een ventilator, welke tijdens de vlucht wind simuleert. Of informeer eens naar de decoratie opties. Optioneel kunnen we een achterwand met daarop een Flight visual voor u verzorgen.

Laat uw gasten of klanten vliegen!

Absolute gewichtloosheid en het gevoel van vliegen meemaken op uw feest, evenement op uw beursstand? Urban Events laat uw gasten vliegen! Het futuristische, vrij beweegbare frame wordt door lichaamsbeweging van de deelnemer bestuurd. Neem plaats op de Motion Simulator, zet de VR-bril op en vlieg door een gletsjerlandschap. Het 360 graden zicht in combinatie met de Icaros VR Motion Flight Simulator geeft u een zeer realistisch vlieggevoel. Uw publiek of omstanders bekijken op een grote LED TV op statief de vlucht van de piloot. Trek de maximale aandacht op uw beursstand of op uw evenement en boek de De VR Motion Flight Simulator van Urban Events!

Een Motion VR Flight Simulator huren als publiekstrekker voor op uw beursstand

Uw wilt traffic op uw beursstand? Maar hoe zorgt u ervoor dat die voorbijgangers stoppen bij uw beursstand? Huur de Icaros flight simulator als publiekstrekker op uw beursstand! De Icaros is een imposante eyecatcher, waarbij passanten zeker even bij zullen stoppen en kijken. Onze begeleider spreekt voor u deze passanten aan en zal hen vragen om ook eens een vlucht in VR te maken. Daarnaast legt onze medewerker de VR flight game uit en helpt met het op – afzetten van de VR-bril. Op een High Score leaderboard kunnen we voor u de beste scores bijhouden. U huurt een VR Motion Flight Simulator inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Heeft u een vraag? Stuur dan een bericht, bel even of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Met de Motion Flight Simulator kunnen uw gasten door virtuele werelden sturen door hun lichaam op de simulator in balans te houden. Een compleet verzorgde set bestaat uit: de motion simulator, een controller inclusief sensoren, game(s), een standalone VR-bril en een grote LED TV op statief waarop omstanders mee kunnen kijken.

Afmetingen & gewicht

 • Breedte: 95,2 cm.
 • Lengte: 193 cm.
 • Hoogte: 96 cm.
 • Gewicht: 124 kg.
 • Flight game.

Met de flight game vliegt u in VR door een gletsjerlandschap. Stuur door middel van beweging door een uitdagend parcours. Voor deze game is perfecte lichaamscontrole een vereiste.