0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

VR Rollercoaster

Bekijk de video

No Limits, Many Rides!

Op zoek naar een VR Rollercoaster voor op uw event? Huur een compleet verzorgde VR opstelling inclusief VR game met diverse achtbanen bij Urban Events. Een virtuele achtbaan rit is voor velen de eerste Virtual Reality beleving geweest. Na de introductie van virtual reality is het VR game assortiment sterk toegenomen. Maar de VR Rollercoaster is en blijft leuk. Het is gieren, lachen en brullen geblazen.

Jong & oud vinden een ritje in een Virtual Reality achtbaan leuk. Niets voor niets is de achtbaan de best bezochte attractie in een pretpark. Alleen kan onze spelbegeleider eenvoudig van achtbaan wisselen, wat in een pretpark niet kan. U huurt onze Virtual Reality Rollercoaster inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Uiteraard is het mogelijk om ook andere VR games te spelen. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Een ritje in een VR achtbaan duurt per persoon slechts een minuut of twee, maar is een zeer indrukwekkende VR beleving. NoLimits2 is de achtbaan VR game die wij normaliter op events inzetten, maar in overleg kan er ook een andere VR game gekozen worden.

Maar, NoLimits2 zorgt zeker voor een lach, gil en/of een brul! Bij sommige mensen zal het zweet op de handen staan of zelfs op de rug. Dus, bent u op zoek naar een VR achtbaan beleving bij u op locatie? Huur dan de ultieme VR Rollercoaster beleving bij Urban Events!

Nog veel meer VR en games!

Wilt u uw gasten na de VR achtbaan rit verder kennis laten maken met Virtual Reality? Naast de VR Rollercoaster verzorgt Urban Events nog veel meer andere leuke VR opstellingen, maar ook Race- en mMtion simulators en Interactieve games voor elke gelegenheid.

Combineer de VR Rollercoaster met elk gewenste game opstelling. Op de tweede VR/game opstelling ontvangt u dan een aanzienlijke korting. Onze spelbegeleider zal beide opstellingen professioneel begeleiden en uw gasten de tijd van hun leven geven!