0318 - 842 466
 

Penalty Simulator

Wie scoort de meeste penalty's? Deze Penalty Simulator is een absolute hit op feesten & evenementen, maar is ook op de beursstand een goede publiekstrekker! De competitie zal snel losbarsten. Neem de penalty zuiver maar schiet wel op, want de tijd tikt door.

Onze Penalty Simulator bestaat uit een groot led tv scherm en werkt met kinect techniek. De bewegingen van de speler worden door de kinect camera geregistreerd en overgebracht in het spel. De simulator wordt aangekleed met grasmat en voetballen.
De Penalty Simulator is zeer geschikt als entertainment op een bedrijfsfeest of evenement maar ook ideaal als publiekstrekker op een beursstand.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Wie scoort de meeste penalty’s?

Deze Penalty Simulator is een absolute hit op elk feest! Vooral onder dan mannen zal de competitie snel losbarsten. Neem de penalty zuiver maar schiet wel op, want de tijd tikt door.

Onze Penalty Simulator bestaat uit een groot led tv scherm en werkt met kinect techniek. De bewegingen van de speler worden door de kinect camera geregistreerd en overgebracht in het spel. De simulator wordt aangekleed met grasmat en voetballen. De Penalty Simulator is zeer geschikt als entertainment op een bedrijfsfeest of evenement maar ook ideaal als publiekstrekker op een beursstand.

Andere suggesties…