• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Penalty Simulator

Categorieën: Tags: , , , ,

Bekijk de video

Een absolute hit op elk event!

Wie scoort de meeste penalty’s? De Penalty Simulator is een absolute hit op feesten & evenementen, maar is ook op de beursstand een goede publiekstrekker! De competitie zal snel losbarsten. Neem de penalty zuiver maar schiet wel op, want de tijd tikt door.

Onze Voetbal Simulator bestaat uit een groot led tv scherm en werkt met kinect techniek. De bewegingen van de speler worden door de kinect camera geregistreerd en overgebracht in het spel. De simulator wordt aangekleed met grasmat en voetballen. Deze Voetbal Simulator is zeer geschikt als entertainment op een bedrijfsfeest of evenement maar ook ideaal als publiekstrekker op een beursstand.

Meer informatie

Urban Events verzorgt naast de Penalty Simulator nog veel meer voetbal games, zoals compleet verzorgde FIFA toernooien en Virtual Reality Voetbal Simulators. Wij adviseren u graag over de meest geschikte combinatie van voetbal game opstellingen voor uw event, beursstand of feest. Neem contact op met ons voor advies of als u direct een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

Huur een Voetbal Simulator in combinatie met een VR Voetbal Simulator of een andere leuke game opstelling voor op uw feest, evenement of bedrijfsborrel. Naast de huur van de voetbal game opstelling is het transport, op/afbouw en installatie bij de prijs inbegrepen. Uiteraard kunnen wij ook de spelbegeleiding voor u verzorgen. Onze spelbegeleider kan tot maximaal drie voetbal game opstellingen begeleiden, als deze bij elkaar komen te staan. De voetbal game opstellingen kleden wij met bijpassende thema aankleding voetbal aan. Want het oog wil ook wat!

Huur een Penalty simulator voor op uw event, fun gegarandeerd!

Bij Urban Events kunt u een penalty simulator huren tegen een marktconforme prijs en met de beste kwaliteit. Onze simulators zijn geschikt voor iedereen, voor jong en oud. Fun gegarandeerd! Vraag u een offerte aan bij Urban Events? Dan ontvangt u binnen één werkdag een offerte in uw mail. Daarnaast bieden wij altijd een aantrekkelijke korting bij het huren van meerdere game opstellingen. Wij plaatsen onze simulators door heel Nederland en België. Dus, op zoek naar leuke games voor op uw feest, event of voor op uw beursstand? Wij denken graag met u mee over de beste mix van game opstellingen.

Competitie voor jong en oud

Presteer jij het beste onder de hoge druk van een vol voetbalstadion vol met juichende fans? Daag je vrienden en/of collega’s uit voor een potje voetbal en laat ze zien wie er de grote winnaar van de dag is. Passeer de keeper zo vaak mogelijk. Hoe nauwkeuriger jouw schoten zijn des te hoger zal de score uitvallen. De bedoeling van de penalty simulator is het scoren en raken van de targets in de goal. Nadat deze zijn weggespeeld krijg je bonus seconden en nieuwe targets in de goal. Elk level dat je speelt verdien je dus extra tijd om nog meer goals te scoren op de penalty simulator. Blijf geconcentreerd doorschieten totdat de tijd om is en je punten binnen zijn. Scoor jij de meeste penalty’s en sta je boven aan ons High Scores Leaderboard aan het eind van de dag?