• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

Fastforward to the Past!

Wanneer sprong u voor het laatst op een Goomba (een klein bruin paddenstoelvormig wezen)? Of speelde je vroeger op de Nintendo: Super Mario Bros, Donkey Kong, PAC-MAN of Kirby’s Adventure? Huur een retro games opstelling bij Urban Events en ga terug naar het 8-bit tijdperk!

Kies uit maar liefst dertig retro games en laat uw gasten op uw feest, event of beurs de GAME-jarentachtig herbeleven. Speel de games waarmee het allemaal mee begon! Retro games worden nóg leuker als je ze met of tegenelkaar speelt. Je hoeft niet eens ruzie te maken over wie de controller krijgt! Want heel veel retro games kunnen met twee personen worden gespeeld.

Onze Retro games opstellingen zijn geschikt voor jong en oud. De games die wij meeleveren zijn stuk voor stuk bekend onder de huidige generatie 30-40’ers. Wellicht zijn de games zelfs nog door 20’ers gespeeld. Deze retro game opstelling moet je echt eens uitproberen. Herbeleef de jarentachtig! Voor elk thema/doelgroep is er wel een retro game die aansluit bij uw wensen.

Ruim assortiment retro games

Urban Events brengt de nostalgie van de jaren ’80, ’90 en ’00 naar uw event, feest of beurs. Met onze jarenlange ervaring met gameconsoles bieden wij u een passend ‘retro gaming concept’ advies. Laat ons uw retro game opstelling thematisch aankleden, zodat de game opstellingen in uw thema opgaan. Geïnteresseerd? Informeer eens naar de mogelijkheden.

Retro games op uw feest of evenement

Ook op een feest of evenement mag het entertainment niet natuurlijk ontbreken. Tijdens het feest is het heel leuk om een retro game te spelen met of tegen de collega’s. Is uw bedrijf of organisatie in de jarentachtig opgericht? Dan is het natuurlijk heel leuk om de jarentachtig als thema op uw event door te voeren. Wij verzorgen dan de retro entertainment voor u. Speel op moderne apparatuur de meest uiteenlopende retro games en ga terug naar het 8bit tijdperk!

De jarentachtig

In 1985 wordt de Nintendo spelcomputer als test gelanceerd in New York. De Nintendo’s vlogen de winkels uit en raakten bijna overal uitverkocht. Een jaar later werd de Nintendo over heel America uitgebracht en het spel ‘Super Mario Bros’ werd gelanceerd. De rest is geschiedenis. Nintendo heeft gaming in de jarentachtig grootschalig naar de huiskamers gebracht. 8bit gaming werd een groot success. Mede doordat de techniek stabiel was, de betaalbaarheid en diverse games welke er voor de Nintendo beschikbaar waren.

Terug in de tijd met oldschool Retro games

Wanneer je denkt aan spelletjes die je vroeger hebt gespeeld dan kan iedereen wel een aantal games opnoemen. Je beleeft je jeugd opnieuw in gedachten bij Mario Kart, Mario Bros, PacMan of Donkey Kong. Tegenwoordig kun je al deze oude spelletjes op een nieuwe LED-televisie spelen, herbeleef zo je favoriete jeugdherinneringen. Wilde je jouw kinderen altijd al eens laten zien wat vroeger de trends waren, welke games je speelde en waar je goed in was? Dit is nu mogelijk met de retro games van Urban Events. Neem het op tegen je collega’s, vrienden en familieleden en speel de populairste games die je tegenwoordig niet meer voorbij ziet komen. Huur een Retro game opstelling bij Urban Events en speel in single of multiplayer op jouw favoriete Retro consoles. Van Playstation 1 tot NES, SNES en Commodore64, het assortiment retro games is eindeloos groot!