0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Golf Simulator

Categorieën: Tags: , , , , ,

Bekijk de video

Een GVB heeft u niet nodig!

U wilt wel even een balletje slaan met uw gasten maar heeft geen tijd voor 18 holes. Huur dan de Golf Simulator van Urban Events! Met onze Golf Simulator kunt u op elke locatie een Hole-in-one slaan! Met een groot LED scherm + Kinect of Playstation console is deze golf simulator zeer geschikt voor de kleine ruimte en past het op elk evenement.

Even ontspannen tussen twee plenaire sessies? Of beursgangers een balletje laten slaan op uw stand? De Golf Simulator is een goede publiekstrekker voor op uw beursstand. Huur dan één of meerdere Golf Simulator(s) voor op uw feest, evenement of voor op uw beursstand inclusief: transport, op/afbouw en professionele spelbegeleiding. En start direct uw eigen Golfwedstrijd. Een GVB heeft u niet nodig! Alleen een leuke prijs voor de winnaar!

Meer informatie

U kunt onze golf simulator huren in twee varianten. De eerste variant biedt een laagdrempelige game waarbij ook niet golfers eenvoudig een balletje kunnen slaan. De tweede variant is juist zeer geschikt en meer uitdagend voor de ervaren golfers. De levensechte graphics zijn indrukwekkend en de mogelijkheden oneindig. Vooral tijdens zakelijke evenementen en op beurzen is de golf simulator zeer geschikt. Geregeld gaan de stropdassen af om tussen de plenaire sessies door even te ontspannen en een balletje te slaan op St. Andrews of een van de andere wereldberoemde golfbanen.

Golf Simulator huren voor feest, op uw beursstand of evenement?

Bent u op zoek naar leuk entertainment voor uw bedrijfsfeest of evenement? Denk dan eens aan een Golf Game opstelling van Urban Events! Sla een hole-in-one met onze Golf Simulator! Uw gasten kunnen een balletjes slaan als ontspanning tussen de plenaire sessies in of als entertainment tijdens de borrel. Op het grote LED TV scherm en Kinect techniek is Golf leuk voor iedereen, of u nou een GVB heeft of niet. Golfen in Virtual Reality? Ja hoor dat kan. Neem contact op voor advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.