• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Olympic Games

Categorieën: Tags: , , , ,

Bekijk de video

Ga voor goud!

Elke 2 jaar kunnen we genieten van Olympische Spelen. Afgewisseld zomerspelen en winterspelen. Maar nu is het tijd om zelf te gaan ‘spelen’. Met diverse Olympische Games zoals hordelopen, speerwerpen, roeien, basketbal en beach volleybal komen u gasten helemaal in olympic mood! Let de Olympic games begin!

Diverse zomer games maar ook winter games zoals Skiën, schansspringen en bobsleeën zijn mogelijk! Onze spelbegeleider(s) kunnen een spannende competitie opzetten en de highscores bijhouden van uw gasten. Wie pakt de titel en neemt het Goud mee naar huis? Op een Olympic games opstelling kunnen bij de meeste olympische sporten twee personen tegelijkertijd tegen elkaar spelen. Onze spelbegeleider ziet er daarnaast op toe dat als vlot verloopt en enthousiasmeert omstanders om eens te spelen.

De olympische spelen bij u op locatie!

Met Kinect speel je games waarin jij de controller bent. Je wordt automatisch door de Kinect sensor herkent. Hierdoor ben je als speler geheel vrij in je bewegingen voor hordelopen, speerwerpen, hardlopen, discuswerpen en verspringen. Een Olympic Games opstelling bestaat uit een grote LED TV op statief, XBOX kinect console en Kinect Sports game. Optioneel kunnen we de Olympische spelen game opstelling voorzien van thema aankleding sport. Door middel van een grasmat, ballen en sport accessoires. Huur een compleet verzorgde Olympic games opstelling inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Tegen een kleine meerprijs kunnen we een tweede Kinect games opstelling meenemen.

Meer informatie

Als u wilt kunnen we een complete Olympic gamecorner inrichten. Met zoveel game opstellingen als u wilt, eventueel aangevuld met Virtual Reality bijvoorbeeld. Heel veel sporten kunnen namelijk ook met een VR bril worden gespeeld. Er is altijd wel een VR game voor uw Olympische spelen op locatie beschikbaar. Onze begeleider kan deze twee opstellingen voor u begeleiden als deze naast elkaar komen te staan. Optioneel kunnen we een High Scores Leaderboard met herschrijfbare magneetstrips meenemen, zodat aan het einde van het event de medailles uitgedeeld kunnen worden. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur een bericht via onze website of bel even.

Olympic Games voor jong en oud

De Olympic Games van Urban Events is een laagdrempelige game voor iedereen. Je hebt geen ingewikkelde controllers in je handen maar alle bewegingen worden geregisterd door de Kinect sensor. Dit is het moment om jou roem te creëren tijdens de Olympische Spelen. Daag elkaar uit tijdens een wedstrijd atletiek. Gooi zo ver mogelijk tijdens het speerwerpen en ben als eerste aan eerste over de eindstreep tijdens het Skieen. Kortom er zijn genoeg spellen om het evenement of jou beurs tot een geweldige Olympische spelen om te toveren. Elke game heeft z’n eigen tactiek. Hierbij kan je de highscores met elkaar vergelijken en er een competitie aan hangen. Dit is voor de deelnemers super leuk en ze zullen terug komen om hun persoonlijke highscore te verbeteren. Ben je nou jong of oud, voor iedereen is deze game leuk om te spelen. Speel je liever individueel, dat is geen probleem met de Olympic Games van Urban Events.