0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in heel Nederland & België

Filter

Filter

  • Categorieën

VR Golf Simulator

Bekijk de video

Van Tee, via Fairway tot de Green in VR!

Golfen in Virtual Reality? Huur één of meerdere compleet verzorgde VR Golf Simulator(s) inclusief: transport, op/afbouw, installatie en begeleiding bij Urban Events. Één VR Golf Simulator set bestaat uit een High-end game PC, VR-bril met bewegingscontrollers, de VR golf game en een grote LED TV op statief.

De Golf VR opstelling wordt aan de hand van golfclubs, een grasmat, vlag en golfballen aangekleed. Wie is de beste van de dag of slaat een hole in one? Laat uw gasten of beursbezoekers strijden om een prijs en start een competitie. Optioneel kunnen we een groen gekleurde Golf scoreboard voor u meenemen, waarop de beste scores worden bijgehouden. Bel of stuur een bericht wanneer u nog vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

Bekijk de video

Meer Informatie

Golfen op een grote LED TV scherm of zelfs in Virtual Reality zijn enkele van de leuke sportieve activiteiten die wij bij Urban Events voor op uw beursstand aanbieden. Onze Virtual Reality Golf Simulator is een echte publiekstrekker voor op uw beursstand en geeft uw gasten het gevoel om echt op de golfbaan te staan. Er kunnen diverse VR golf games gespeeld worden. Elke VR golf game heeft haar eigen unieke immersive eigenschappen, golf banen en graphics. Op een grote LED TV scherm op statief kunnen omstanders meekijken.

VR Golf Simulator games

U kunt bij de VR Golf Simulator kiezen uit diverse Virtual Reality golf games. VR Golf Online is onze standaard VR golf game. Hiermee stapt u direct in VR de green op. Er kan in single- en multiplayer op maar liefst 36 realistische holes gespeeld worden. Wilt u een competitie starten? Kies dan een hole uit met gemiddeld 4 slagen. Wie slaat de hole in one en pakt direct de hoofdprijs? Wilt u een andere golf game in VR spelen dan VR Golf Online? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

VR Golf Simulator op uw event

Wilt u uw gasten op uw feest of evenement een balletje laten slaan, maar heeft u geen tijd voor 18 holes? Met ons VR Golf Simulator pakket kunt u uw gasten op elke feest- of evenementen locatie een Hole-in-one laten slaan! Een VR Golf Simulator neemt, in tegenstelling tot andere golf simulatoren, weinig ruimte in. Zet de VR bril op, kies de juiste golfclub en zet de beste score neer. Omstanders kijken op een grote LED TV op statief mee. Onze spelbegeleiders kunnen op een Leaderboard met magneetstrips de beste scores bijhouden. Golfen in VR? Boek één of meerdere VR opstellingen bij Urban Events!