• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

VR Golf Simulator

Bekijk de video

Van Tee, via Fairway tot de Green in VR!

Golfen in Virtual Reality is net zoals in het echt genieten geblazen! Wanneer u 1 of meerdere compleet verzorgde VR Golf Simulator(s) huurt is dat inclusief: transport, op/afbouw en installatie op uw locatie. Bovendien kunnen we ook de spelbegeleiding verzorgen. Onze VR Golf Simulator set bestaat uit een High-end game PC, VR-bril met bewegingscontrollers, de VR golf game en een grote LED TV op statief.

De Golf VR opstelling wordt aan de hand van golfclubs, een grasmat, vlag en golfballen aangekleed. Wie is de beste van de dag of slaat zelfs die hole in one? De strijdt barst los wanneer u uw gasten fanatiek laat golfen op de beursstand. Optioneel kunnen we een groen gekleurde Golf scoreboard voor u meenemen, waarop de beste scores worden bijgehouden. Bel of stuur een bericht wanneer u nog vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

Meer Informatie

Golfen op een grote LED TV scherm of zelfs in Virtual Reality. Het zijn slechts enkele van de leuke sportieve activiteiten die wij bij Urban Events voor op uw beursstand aanbieden. Want onze Virtual Reality Golf Simulator is een echte publiekstrekker voor op uw beursstand en geeft uw gasten het gevoel om echt op de golfbaan te staan. Er kunnen namelijk diverse VR golf games gespeeld worden. Daarnaast heeft elke VR golf game haar eigen unieke immersive eigenschappen, golf banen en graphics. Omdat omstanders op een groot tv scherm kunnen meekijken trek het extra veel bekijks.

VR Golf Simulator games

U kunt bij de VR Golf Simulator kiezen uit diverse Virtual Reality golf games. VR Golf Online is onze standaard VR golf game. Hiermee stapt u direct in VR de green op. Er kan in single- en multiplayer op maar liefst 36 realistische holes gespeeld worden. Wilt u een competitie starten? Kies dan een hole uit met gemiddeld 4 slagen. Wie slaat de hole in one en pakt direct de hoofdprijs? Wilt u wellicht een andere golf game in VR spelen dan VR Golf Online? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

VR Golf Simulator op uw event

Wilt u uw gasten op uw feest of evenement een balletje laten slaan, maar heeft u geen tijd voor 18 holes? Met ons VR Golf Simulator pakket kunt u uw gasten op elke feest- of evenementen locatie een Hole-in-one laten slaan! Onze VR Golf Simulator neemt, in tegenstelling tot vele andere golf simulatoren, maar weinig ruimte in. Zet de VR bril op, kies de juiste golfclub en zet de beste score neer. Omstanders kijken op een grote LED TV op statief mee. Onze spelbegeleiders kunnen op een Leaderboard met magneetstrips de beste scores bijhouden. Golfen in VR? Boek één of meerdere VR opstellingen bij Urban Events! Kijk ook eens naar onze Golf Simulator. Wellicht is een combinatie met VR een leuke aanvulling op uw golf thema?

Hole in One!

Een unieke VR beleving met de Virtual Reality Golf Simulator van Urban Events, sla jij een hole in one op een van de banen? Zet de VR bril op en ga staan zoals je in het echt ook een bal zou slaan, kijk om je heen en bestudeer de windrichting om de perfecte bal te kunnen slaan zonder dat deze afzwaait door een heftige wind uit het westen. Kies uit een van de 36 unieke banen en versla je collega’s en vrienden op alle verschillende banen over de hele wereld. Bekijk de baan goed van tevoren om de richting te kunnen bepalen, kies de juiste golfclub voor de te overbruggen afstand en time goed voor het perfecte resultaat. Kom je dichterbij de hole na meerdere slagen dan zla een andere club goed van pas komen om een subtiele slag te kunnen leveren en de overwinning binnen te slepen.