• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

VR Ski Simulator

Bekijk de video

Zet de afdaling in VR in!

Met onze VR Ski Simulator kunt u skiën in Virtual Reality! Maar dan lekker binnen! Huur de VR Ski Simulator bij Urban Events als entertainment op uw feest, evenement of beursstand! Deze VR Simulator bestaat uit een: VR bril, High-end game PC, bewegingscontrollers, grote LED TV en de leukste VR ski game. U huurt de complete VR ski opstelling inclusief: transport, op/afbouw, spelbegeleiding en winterse thema aankleding.

De VR ski simulator is uitermate geschikt als publiekstrekker op uw beursstand of voor de fun op uw event. Mede door de leuke winterse thema aankleding heeft u een echte eye catcher. De opstelling wordt namelijk door de ski’s, sneeuw, witte mat en slee een echt winters tafereel. U kunt uw gasten natuurlijk gewoon voor de lol laten skiën, maar een competitie is ook altijd leuk. Optioneel kunnen we hiervoor een High Scores scorebord met magneetstrips voor u meenemen, waarop de beste tijden voor u worden bijgehouden.

Ski Simulator op uw evenement

Skiën met een VR Ski Simulator van Urban Events is zeer geschikt als aandachts- en publiekstrekker op uw beursstand  of evenement. Maar ook als vermaakt op een winters thema feest is dit erg leuk! Als aanvulling of alternatief bieden we ook een VR Ski Jump Simulator aan. Onze professionele begeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Daarnaast weet een spelbegeleider op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. Huur een VR ski simulator inclusief: transport, op-en afbouw en begeleiding op locatie. Daarnaast wordt bij de simulator de thema aankleding Ski toegevoegd.

Skiën in Virtual Reality

Slalom van de bult af in een VR Ski Simulator op uw feest, evenement of op uw beursstand! Ski door alle poortjes heen met de virtuele ski stokken in de hand en zet de beste tijd neer. Naast de slalom kunt u ook kiezen voor freestyle of heli ski. In de Freestyle game-play betreedt u een snowpark met extreme kliffen en big airs. Hoe vetter, dikker, beter de truc is die u uitvoert, hoe hoger zal uw score worden! In de HeliSki gameplay heeft u 100km2 Virtuele offpiste tot uw beschikking. Stap in de Heli en geniet van het uitzicht hoog in de bergen. De Heli zet u op de mooiste plekken af in het mooie winterse landschap van Alpine Ski VR.

VR Ski Simulator op uw event

Wilt u de Virtual Reality Ski Simulator, eventueel uitgebreid met andere leuke games, voor op uw feest of evenement boeken? Bijvoorbeeld een Ski Simulator gecombineerd met een VR Ski Jump Simulator? Neem met Urban Events contact op om de mogelijkheden met betrekking tot Virtual Reality in relatie tot Skiën/Winter te bespreken. Breng de winter naar uw evenement toe met deze Winterse Virtual Reality opstelling. Wij adviseren u graag en maken uiteraard een vrijblijvende offerte.

Ski Simulator voor kids

Naast de VR Ski Simulator hebben we ook een gewone Ski Simulator. Deze is zelfs voor de kleinste sneeuwliefhebbers geschikt om op te spelen. Bij deze simulator worden je bewegingen geregistreerd door een Kinect camera. Hoe dieper je door de knieën gaat hoe sneller het afdalen gaat. Het sturen doe je dus door je hele lichaam te gebruiken. Overigens kunt u ook met twee personen tegelijk pak je de de mooiste afdalingen maken. Onze winterse simulators worden aangekleed met Winter Thema aankleding. Wist u trouwens dat we er ook een leuke competitie aan kunnen koppelen? Door de snelste afdalingen te noteren op een scorebord houden we een top 10 bij.  Op deze manier kunt u een prijs uitreiken aan de snelste skiër van de dag of avond. Wanneer uw gasten met een prijs naar huis gaan zullen ze nog lang napraten over uw winterse evenement.