• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

VR Ski Simulator

Bekijk de video

Zet de afdaling in VR in!

Wilt u uw gasten laten skiën in Virtual Reality? Huur een VR Ski Simulator bij Urban Events voor op uw feest, evenement of beursstand! Een VR Ski Simulator bestaat uit een: VR bril, High-end game PC, bewegingscontrollers, grote LED TV en de leukste VR ski game. Huur een complete VR ski opstelling inclusief: transport, op/afbouw, spelbegeleiding en winterse thema aankleding.

De VR ski game opstelling is uitermate geschikt als publiekstrekker op uw beursstand of voor de fun op uw event. Mede door de leuke winterse thema aankleding. De opstelling wordt namelijk met: ski’s, sneeuw, witte mat en een slee aangekleed. U kunt uw gasten gewoon voor de lol laten skiën, maar ook in competitie verband. Optioneel kunnen we een High Score leaderboard met magneetstrips voor u meenemen, waarop de beste tijden voor u worden bijgehouden.

Meer Informatie

Skiën met een VR Ski Simulator van Urban Events is zeer geschikt als aandachts- en publiekstrekker op uw beursstand en/of als aanvulling op het thema Winter of Wintersport. De VR Ski Jump Simulator sluit uiteraard ook goed op dit thema aan. Onze professionele begeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Daarnaast weet een spelbegeleider op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. Huur een VR ski simulator inclusief: transport, op-en afbouw en begeleiding op locatie. Daarnaast wordt bij de simulator de thema aankleding Ski toegevoegd.

Skiën in Virtual Reality

Slalom van de bult af in een VR Skiing Simulator op uw feest, evenement of op uw beursstand! Ski door alle poortjes heen met de virtuele ski stokken in de hand en zet de beste tijd neer. Naast de slalom kunt u ook kiezen voor freestyle of heli ski. In de Freestyle game-play betreedt u een snowpark met extreme kliffen en big airs. Hoe vetter, dikker, beter de truc is die u uitvoert, hoe hoger zal uw score worden! In de HeliSki gameplay heeft u 100km2 Virtuele offpiste tot uw beschikking. Stap in de Heli en geniet van het uitzicht hoog in de bergen. De Heli zet u op de mooiste plekken af in het mooie winterse landschap van Alpine Ski VR.

VR Ski Simulator op uw event

Wilt u de Virtual Reality Ski Simulator, eventueel uitgebreid met andere leuke games, voor op uw feest of evenement boeken? Bijvoorbeeld een Ski Simulator gecombineerd met een VR Ski Jump Simulator? Neem met Urban Events contact op om de mogelijkheden met betrekking tot Virtual Reality in relatie tot Skiën/Winter te bespreken. Breng de winter naar uw evenement toe met deze Winterse Virtual Reality opstelling. Wij adviseren u graag en maken uiteraard een vrijblijvende offerte.