0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Truck simulator

Bekijk de video

Diverse vrachtwagens, landen en steden!

Verplaats u in de rol van een vrachtwagenchauffeur en huur de Truck Simulator als publiekstrekker voor op uw beurssstand of voor de fun voor op uw evenement. Deze vrachtwagen simulator speelt zich af in diverse steden in Europa. Vervoer in de functie van internationaal vrachtwagenchauffeur vrachten over langere afstanden en tussen verschillende steden.

U rijdt in de game Euro Truck Simulator in verschillende bekende Europese vrachtwagens. Ook moet u zorgen dat er op tijd getankt en gerust wordt, dat u geen overtredingen begaat of schade aan de vrachtwagen oploopt. Het doel van het spel is om een succesvol en winstgevend vrachtvervoerbedrijf te beheren en de game laat u ervaren hoe het is om vrachtwagenchauffeur te zijn. Euro Truck Simulator kan ook in VR worden gespeeld

Meer informatie

Euro Truck Simulator biedt ondersteuning voor Virtual Reality, zowel de Oculus Rift als voor de HTC Vive. Euro Truck Simulator is hiermee de meest realistische game, welke er op dit moment voor VR beschikbaar is, op de markt. Euro Truck Simulator biedt spelers de mogelijkheid om vrachtwagens rond schitterende vergezichten te rijden door heel Europa. De essentie van de VR Euro Truck Simulator is om u of uw gasten te laten ervaren hoe het is om vrachtwagenchauffeur te zijn.

Truck simulator huren voor op uw beursstand

Er kan in de game Euro Truck Simulator met de volgende vrachtwagens gereden worden: Renault, MAN, Volvo, Mercedes-Benz, DAF, Iveco en Scania. Er zijn twaalf standaard landen in het spel beschikbaar: Nederland, België, Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Italië, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Luxemburg en Groot-Brittannië. In totaal zijn er maar liefst 65 steden standaard in het spel opgenomen. Staat u land er niet tussen? Dan zijn er extra steden en landen als uitbreidingspakketten beschikbaar.

Huur een compleet verzorgde Truck Simulator inclusief transport, op/afbouw en installatie. Naast thema aankleding kan Urban Events ook de spelbegeleiding op uw beursstand verzorgen. Informeer eens naar de opties en mogelijkheden voor op uw beursstand. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.