• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Truck simulator

Bekijk de video

Diverse vrachtwagens, landen en steden!

Altijd al in een vrachtwagen willen rijden? Met de Truck simulator van Urban Events waant u zich in de rol van een vrachtwagenchauffeur! Huur een vrachtwagen simulator als publiekstrekker voor op uw beursstand. Of gewoon voor de fun voor op uw evenement. Deze vrachtwagen simulator speelt zich af in diverse steden in Europa. Vervoer in de functie van een internationaal vrachtwagenchauffeur vrachten over langere afstanden en tussen diverse verschillende steden.

Rij met deze truck simulator door verschillende landen en steden in de mooiste vrachtwagens. Ook moet u zorgen dat er op tijd getankt en gerust wordt. Maar pas op dat u geen overtredingen begaat en houd de truck schadevrij. Het doel van het spel is namelijk om een succesvol en winstgevend vrachtvervoerbedrijf te beheren! Daar hoort geen schade bij!

Meer informatie

Onze vrachtwagen simulator wordt met de nieuwste truck game uitgevoerd. Deze zeer realistische vrachtwagen game is op dit moment de beste vrachtwagen game die er is. Overigens kan deze game zonder- of met een Virtual Reality bril gespeeld worden.

Euro Truck Simulator biedt spelers de mogelijkheid om vrachtwagens rond schitterende vergezichten door heel Europa te rijden. De essentie van de VR Euro Truck Simulator is om u of uw gasten te laten ervaren hoe het is om vrachtwagenchauffeur te zijn. Bekijk eens de afbeeldingen op deze pagina ter illustratie van de simulator.

Huur een Truck simulator voor op uw beursstand, feest of event!

Zoals gezegd kan er met heel veel vrachtwagens gereden worden. Onder andere in een Renault, MAN, Volvo, Mercedes-Benz, DAF, Iveco en Scania. Er zijn in totaal twaalf landen in het spel beschikbaar, waaronder Nederland, België, Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Italië, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Luxemburg en Groot-Brittannië. Er maar liefst 65 steden in de game opgenomen. Staat u land of uw stad er niet tussen? Dan zijn er extra steden en landen als uitbreidingspakketten beschikbaar.

Compleet verzorgde vrachtwagen ervaring

Er is nog een reden waarom u juist bij Urban Events een truck simulator moet huren. In overleg met u zetten we voorafgaand aan het event een opdracht voor de spelers uit. Een opdracht welke spelers bij u op locatie moeten gaan uitvoeren. Degene die deze het beste uitvoert mag zich de winnaar van de dag noemen. Tevens voorzien we onze vrachtwagen simulator van leuke thema aankleding. Dit doen we aan hand van een wegdek mat en een achterwand met truck visual. Op deze manier zien uw gasten direct wat de bedoeling is. Naast thema aankleding kan Urban Events ook de spelbegeleiding op uw event of beursstand verzorgen. Informeer ook eens naar de opties en mogelijkheden voor op uw beursstand of event.

Laden, lossen en weer doorgaan.

Zonder rijbewijs rijden in een levensechte én grote vrachtwagen? Het kan met de Truck Simulator van Urban Events! Neem plaats achter het stuur van de vrachtwagen en zet de VR bril op voor een spetterende beleving. Linker spiegel, rechter spiegel, kijk goed of alles wel past met die grote trailer waarmee gereden wordt. Ontdek dus zelf hoe het is om op de plek van de chauffeur te zitten. Kijk neer op het voorbijkomende verkeer. In combinatie met de VR bril is deze ervaring bovendien nog realistischer. Je rijdt verschillende routes door tal van landen in heel Europa. Jij bent de internationale chauffeur die er voor moet zorgen dat de lading veilig en snel van A naar B komt. Welke route en met welke truck is je eigen keuze.