0318 - 842 466
 

Truck simulator

Verplaats u in de rol van een vrachtwagenchauffeur en huur de Truck Simulator als publiekstrekker voor op uw beurssstand of voor de fun voor op uw evenement. Deze vrachtwagen simulator speelt zich af in diverse steden in Europa. Vervoer in de functie van internationaal vrachtwagenchauffeur vrachten over langere afstanden en tussen verschillende steden.

U rijdt in de game Euro Truck Simulator in verschillende bekende Europese vrachtwagens. Ook moet u zorgen dat er op tijd getankt en gerust wordt, dat u geen verkeersovertredingen begaat, of schade aan de vrachtwagen oploopt. Het doel van het spel is om een succesvol en winstgevend vrachtvervoerbedrijf te beheren en de game laat u ervaren hoe het is om vrachtwagenchauffeur te zijn. Euro Truck Simulator kan ook in Virtual Reality worden gespeeld.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Euro Truck Simulator 2 biedt ondersteuning voor Virtual Reality, zowel de Oculus Rift als voor de HTC Vive. Euro Truck Simulator is hiermee de meest realistische game, welke er op dit moment voor VR beschikbaar is, op de markt. Euro Truck Simulator biedt spelers de mogelijkheid om vrachtwagens rond schitterende vergezichten te rijden door heel Europa. De essentie van de VR Euro Truck Simulator is om u of uw gasten te laten ervaren hoe het is om vrachtwagenchauffeur te zijn.

Truck simulator huren voor op uw beursstand

Er kan in de game Euro Truck Simulator met de volgende vrachtwagens gereden worden: Renault, MAN, Volvo, Mercedes-Benz, DAF, Iveco en Scania. Er zijn twaalf standaard landen in het spel beschikbaar: Nederland, België, Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Italië, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Luxemburg en Groot-Brittannië. In totaal zijn er maar liefst 65 steden standaard in het spel opgenomen. Staat u land er niet tussen? Dan zijn er extra steden en landen als uitbreidingspakketten beschikbaar.

Huur een compleet verzorgde Truck Simulator inclusief transport, op/afbouw en installatie. Naast thema aankleding kan Urban Events ook de spelbegeleiding op uw beursstand verzorgen. Informeer eens naar de opties en mogelijkheden voor op uw beursstand. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.


</ br>

Ervaar met de Truck Simulator hoe het is om een vrachtwagenchauffeur te zijn

Euro Truck Simulator beschikt over 13 goedgekeurde vrachtwagens van 7 verschillende fabrikanten. Alle trucks zijn gemaakt onder supervisie van de licentiepartners. Hierdoor rijden en voelen de trucks hetzelfde aan als de trucks in het echte leven. In het begin is de speler alleen in staat om korte ritten te rijden en besturen ze vrachtwagens die ze lenen van de leveranciers. Als deze simpele opdrachten succesvol volbracht worden kan de speler investeren in een eigen truck.

De speler is in staat als ZZPer te rijden en zo meer geld te verdienen. Verdien voldoende geld, want als u genoeg heeft dan wordt het mogelijk om één of meerdere garages te kopen. In deze garages kunt maximaal 5 chauffeurs aanstellen en in opdracht van uw transportbedrijf rijden. Zo genereert u meer inkomsten voor uw eigen transportbedrijf.