• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

VR Surf Simulator

Bekijk de video

Een 360 graden surf experience

VR Surf Simulator huren? Huur een compleet verzorgde Virtual Reality Surf Simulator inclusief transport, op/afbouw, installatie en begeleiding voor op feest, evenement of voor op uw beursstand. Een complete set bestaat uit een Samsung Gear VR bril, achterwand met surf visual, surfplank of kite bar en een blauw zeil. Breng golf-, wind of kitesurfen in 360° naar uw event!

Op de Oculus Go VR bril wordt de 360 graden surf film vertoond, waarin het leven van een Pro surfer centraal staat. Een VR surf game, Motion- of kinect surf game behoren ook tot de mogelijkheden, maar neem contact met ons op. Dit in verband met maatwerk. Optioneel kunnen we een grote LED TV op statief verzorgen, waarop de omstanders mee kunnen kijken. Heeft u een vraag? Bel of stuur dan even een bericht.

Meer informatie

Organiseert u een evenement in de zomer? Of heeft uw feest of event een zomers of sportief karakter? Binnen of buiten, het maakt niet uit! Met deze VR surf experience brengt u de zomer (of het strand) naar uw feest of evenement. Summer vibes of niet. De VR Surf Simulator is een Virtual Reality beleving, waarmee u uw gasten als een professionele surfer op de golven, wind of met de kite kunt laten surfen. De combinatie met een 360° film, welke de gebruikers kunnen bekijken, met een VR bril met een surfplank of kite bar, is een zeer leuke ervaring. Heeft u een vraag? Dan horen we die graag! Bel even of stuur een bericht.

Breng de zomer naar uw event!

Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot de virtual reality surf experience. Denk hierbij aan een kite-, golf surfen of windsurfen in 360°. De VR surfbeleving wordt qua looks and feel met thema aankleding SURF aangekleed. Bij het VR golf- en windsurfen leveren naast de VR bril & 360 graden video een funky surfplank, achterwand met surf visual en een blauw zeil. Bij het kite surfen wordt er in plaats van de surfplank een trapeze en een kite bar meegeleverd. Optioneel bij het VR kite surfen is een achterwand met kite surf visual en een tweede scherm op statief voor de meekijkers.

Een Surf Simulator huren voor op uw beursstand

Breng de golven van Australië en Hawaii rechtstreeks naar uw klanten en huur een compleet verzorgde Surf expierence van Urban Events voor op uw beursstand, inclusief transport, op/afbouw en begeleiding. Laat uw gasten in 360° windsurfen, golfsurfen of kitesurfen of speel een surf game op een compleet verzorgde Playstation of XBOX game opstelling. Uiteraard behoort een combinatie ook tot de mogelijkheden. Met het thema Watersport en strand kunnen we namelijk vele kanten op. Heeft u vragen of wilt u advies? Informeer dan eens naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Een spetterende beleving

Geen zin in het halen van een nat pak met koude wetsuit of het verre vliegen naar de witte stranden met heldere zeeën? Of gewoon zin om op een mooie middag de golven van dichtbij te bekijken? Dat kan met de VR surf simulator van Urban Events. Door middel van de deze surf experience voel jij je de koning van de golven door middel van de 360° beelden die worden afgespeeld in jouw Virtual Reality bril. Terwijl je staat op een surfplank en je één voelt met de golven op verschillende 360° video’s, deel deze ervaring samen met jouw vrienden en collega’s en laat zien hoe mooi sommige plekken van de wereld zijn vanuit het oogpunt van een surfer. Naast keuze uit verschillende locaties kan er ook gekozen worden uit verschillende surfsoorten, kies jij voor traditioneel golfsurfen, kitesurfen of toch voor windsurfen? Wat de keuze ook mag zijn, een unieke beleving staat garant!