• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

It's Virtual Reality party time!

Op zoek naar het beste en leukste vermaak tijdens de personeelsborrel of bedrijfsfeest? Met de VR Party Simulator haalt u voor elk wat wils in huis. Van bowlen, VR fun of ritme game, darts tot het een spelen van een potje poolbiljart. De Virtual Reality Party Games van Urban Events staan garant voor een hoop plezier tot in de late uurtjes!

Huur één of meerdere compleet verzorgde VR game opstelling(en) inclusief: Oculus Rift VR-bril, VR Party games, High-end game PC, grote LED TV op statief, diverse VR party games, transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Er zijn tal van leuke combinaties met andere game- of race opstellingen te bedenken. Boek naast de VR Party Simulator een andere leuke game opstelling of een Race Simulator. Optioneel kunnen we de game opstellingen van thema aankleding.

Virtual Reality Party Games!

De muziek is voor uw feest geboekt en de catering geregeld. Maar welk vermaak schotelt u uw gasten nog meer voor? Bij Urban Events kunt u diverse Virtual Reality opstellingen huren om tijdens uw personeelsfeest in te zetten als rand entertainment. Voor elke doelgroep zijn er leuke VR Party games om de feestavond compleet te maken. Onder andere: Bowlen, Darten, Pool biljarten, Fun, Muziek en Arcade games. Allemaal in Virtual Reality. Uiteraard kan er ook een competitie party VR game worden gekozen. Neem contact met ons op en informeer eens naar de mogelijkheden voor uw feest of evenement!

VR Party Simulator op uw event

Lijkt je het leuk om op jouw feest, beursstand of event Fruit Ninja VR, VRproBowling, DartsVR of SportsBarVR in de vorm van een competitie te spelen of gewoon voor de fun? Huur dan één of meerdere complete Oculus Rift VR opstelling(en) inclusief: transport, op- en afbouw, begeleiding, Highscore Leaderboard en thema aankleding.