• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

It's Virtual Reality party time!

Met de VR Party Simulator haalt u het leukste entertainment in huis.  Van bowlen, VR fun of ritme game tot darts of een potje poolbiljart. De Virtual Reality Party Games van Urban Events staan garant voor een hoop plezier tot in de late uurtjes!

Huur één of meerdere compleet verzorgde VR game opstelling(en).  Wij leveren een complete set met Oculus Rift VR-bril, VR Party games, High-end game PC, tv scherm op statief en diverse VR party games. Uiteraard verzorgen we ook transport en plaatsen we alles op tijd voor het feest begint. Er zijn ook tal van leuke combinaties met andere game- of race opstellingen te bedenken. Boek naast de VR Party Simulator ook eens een andere leuke game opstelling. Of bijvoorbeeld een Race Simulator. Optioneel kunnen we de game opstellingen en simulators voorzien van thema aankleding.

Virtual Reality Party Games!

De muziek voor uw feest is geboekt en de catering geregeld. Maar welk vermaak schotelt u uw gasten nog meer voor? Bij Urban Events kunt u diverse Virtual Reality opstellingen huren om tijdens uw personeelsfeest in te zetten als entertainment voor de gasten. Voor elke doelgroep zijn er leuke VR Party games om de feestavond compleet te maken. Onder andere: Bowlen, Darten, Pool biljarten, Fun, Muziek en Arcade games. Allemaal in Virtual Reality. Uiteraard kan er ook een competitie party VR game worden gekozen. Neem contact met ons op en informeer eens naar de mogelijkheden voor uw feest of evenement!

VR Party Simulator op uw event

Lijkt het u leuk om op jouw feest, beursstand of event Fruit Ninja VR, VRproBowling, DartsVR of SportsBarVR in de vorm van een competitie te spelen of gewoon voor de fun? Huur dan één of meerdere complete Oculus Rift VR opstelling(en) inclusief: transport, op- en afbouw, begeleiding, Highscore Leaderboard en thema aankleding.

Ben jij klaar om een spelletje in VR te spelen?

Fruit Ninja VR is een eenvoudige spel dat door iedereen gespeeld kan worden. Het doel is om met Samurai zwaarden fruit doormidden te slaan. Maar let op, er komen ook bommen in het spel die je moet ontwijken. Je kan zelf kiezen tussen verschillende spel modussen. Deze bestaan uit classic, arcade, survival en zen. Elke spelmodus heeft zijn eigen manier van gamen. Doordat het korte potjes zijn is het ideaal als entertainment. Daarnaast komt bij elk potje een leaderboard tevoorschijn, dit zorgt ervoor dat je het vaker gaat spelen. Fruit Ninja VR is leuke voor jong en oud en mag daarom niet ontbreken bij de VR Party Simulator.

VR Bowling is natuurlijk ook altijd leuk. Bovendien, wie is er nu niet gek op een potje bowling? Van jong tot oud en van groot tot klein. Iedereen heeft wel eens op een bowlingbaan gestaan. Bij de VR Party Simulator speel je een potje bowling in virtuel reality. Benieuwd naar deze nieuwe ervaring? Neem dan snel