0318 - 842 466
 

VR Party Simulator

Op zoek naar het beste en leukste vermaak tijdens de personeelsborrel of bedrijfsfeest? Met de VR Party Simulator haalt u voor elk wat wils in huis. Van bowlen, VR fun of ritme game, darts tot het een spelen van een potje poolbiljart. De Virtual Reality Party Games van Urban Events staan garant voor een hoop plezier tot in de late uurtjes!

Huur één of meerdere compleet verzorgde VR Party game opstelling(en) inclusief: VR-bril, High-end game PC, grote LED TV op statief, diverse VR party games, transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Er zijn tal van leuke combinaties met andere game- of race opstellingen te bedenken. Boek naast een VR Party Simulator een XBOX game opstelling of een Race Simulator. Optioneel kunnen we de game opstellingen thematisch aankleden.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Virtual Reality Party Games!

De muziek is voor uw feest geboekt en de catering geregeld. Maar welk vermaak schotelt u uw gasten nog meer voor? Urban Events heeft diverse leuke Virtual Reality opstellingen om tijdens uw personeelsfeest in te zetten als rand entertainment. Voor elke doelgroep zijn er leuke VR Party games om de feestavond compleet te maken. Onder andere: Bowlen, Darten, Pool biljarten, Fun, Muziek en Arcade games. Allemaal in Virtual Reality. Uiteraard kan er ook een competitie party VR game worden gekozen. Neem contact met ons op en informeer eens naar de mogelijkheden voor uw feest of evenement!

VR Party Simulator op uw feest, evenement of beursstand

Lijkt je het leuk om op jouw feest, beursstand of event Fruit Ninja VR, VRproBowling, DartsVR of SportsBarVR in de vorm van een competitie te spelen of gewoon voor de fun? Huur dan één of meerdere complete VR opstelling(en) inclusief: transport, op- en afbouw, begeleiding, Highscore Leaderboard en thema aankleding. Maatwerk? Dat kan ook natuurlijk!

Andere suggesties…