• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Darts VR

Bekijk de video

Darts VR is een casual sportwedstrijd met een multi- en single player oefenmodus. Neem deel aan de meest indrukwekkende arena en feestervaring met je familie en vrienden. Darts VR heeft een feest- en professionele arena modus. U kunt met twee spelers in arena spelen of speel alleen. Speel een alleen een 501 spel, tegen elkaar of gooi het hoogste aantal punten met drie darts.

Huur een complete VR opstelling voor op uw beursstand, feest of evenement bestaande uit een: VR-bril, high-end PC, controllers en een grote LED TV op statief, waarop de toeschouwers mee kunnen kijken. Inclusief begeleiding, transport en installatie. We kunnen de Darts VR opstelling ook nog thematisch voor u aankleden. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden.

Huur een compleet verzorgde Oculus Rift VR opstelling!

Urban Events verhuurt complete Virtual Reality pakketten voor beurzen, events en (bedrijfs)feesten. Koppel het thema van uw event aan een leuke VR game of speel Carnival Games gewoon voor de fun! Hiervoor hebben we momenteel een VR actiepakket bestaande: transport & installatie, op-en afbouw en spelbegeleiding.

Het is ook mogelijk dat we de VR opstelling bij u plaatsen en later weer afhalen. Na de opbouw van de VR opstelling verzorgen we dan een uitgebreide instructie over de werking van de VR opstelling. Zodoende kunt u zelf op uw event met VR aan de slag. Dus wilt u leuke VR games gaan spelen op uw event? Met of zonder spelbegeleiding? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies!

Een Darts VR Simulator huren

Start een Darts competitie bij u op locatie of speel gewoon voor de fun! Als fun centraal staat adviseren wij de VR Party Simulator. Hierop kunnen verschillende VR Party games gespeeld wordenm, zoals: Darten, maar ook VR poolbiljart of bijvoorbeeld VR Flipperen.  Huur één of meerdere complete Oculus Rift VR opstelling(en) inclusief 1-3 Virtual Reality game(s). Optioneel verzorgen we voor u een Highscore Leaderboard met herschrijfbare magneetstrips, zodat u een competitie kunt beginnen. Onze spelbegeleider houdt hierop voor u de beste scores bij. Al vanaf €595,- ex btw huurt u een complete Dart VR opstelling bij u op locatie. Tegen een kleine meerprijs huurt u al een tweede complete VR opstelling. Optioneel kunnen we de VR opstelling voorzien van thema aankleding of een achterwand met bijpassende visual.