0318 - 842 466
 

Darts VR

Darts VR is een casual sportwedstrijd met een multi- en single player oefenmodus. Neem deel aan de meest indrukwekkende arena en feestervaring met je familie en vrienden. Darts VR heeft een feest- en professionele arena modus. U kunt met twee spelers in arena spelen of speel alleen. Speel een alleen een 501 spel, tegen elkaar of gooi het hoogste aantal punten met drie darts.

Huur een complete VR opstelling voor op uw beursstand, feest of evenement bestaande uit een: VR-bril, high-end PC, controllers en een grote LED TV op statief, waarop de toeschouwers mee kunnen kijken. Inclusief begeleiding, transport en installatie. We kunnen de Darts VR opstelling ook nog thematisch voor u aankleden. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.