0318 - 842 466
 

Pool Nation VR

Pool Nation VR is de coolste VR Hangout in de stad. Speel naast een potje Virtual Reality poolbiljart ook: Air Hockey of een potje 101/301 darts. Pimp uw VR-karakter met een mooie hoed, kies een pooltafel en een eigen cue! Deze VR game wordt compleet met hardware en begeleiding bij u op locatie geleverd.

In Pool Nation VR vindt u objecten, waarmee u leuke dingen kunt doen. Met de controllers in de handen kunt u allerlei objecten die u in de game vind oppakken, naar een een domino spel gooien, pak de dart pijltjes en speel een spelletje 101 of pak een lege fles op en gooi ‘m tegen een muur aan. Huur één of meerdere VR opstellingen met Pool Nation VR en/of met een andere leuke Virtual Reality game bij u op locatie. Neem contact op voor advies of een offerte.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.

Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.

Andere suggesties…