• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Pool Nation VR

Bekijk de video

Pool Nation VR is de coolste VR Hangout in de stad. Speel naast een potje Virtual Reality poolbiljart ook: Air Hockey of een potje 101/301 darts. Pimp uw VR-karakter met een mooie hoed, kies een pooltafel en een eigen cue! Deze VR game wordt compleet met hardware en begeleiding bij u op locatie geleverd.

In Pool Nation VR vindt u objecten, waarmee u leuke dingen kunt doen. Met de controllers in de handen kunt u allerlei objecten die u in de game vind oppakken, naar een een domino spel gooien, pak de dart pijltjes en speel een spelletje 101 of pak een lege fles op en gooi ‘m tegen een muur aan. Huur één of meerdere VR opstellingen met Pool Nation VR en/of met een andere leuke Virtual Reality game bij u op locatie. Neem contact op voor advies of een offerte.

Oculus Rift S

Pool Nation VR

Wilt je de factor fun op je event versterken en ben je opzoek naar een game waarmee je in Virtual Reality kunt poolen? Huur dan een compleet verzorgde VR Poolbiljart game opstelling en breng de kroeg naar jouw event. Naast een potje Poolen poolen is het in Pool Nation VR ook nog mogelijk om bijvoorbeeld te darten. Speel alleen tegen diverse tegenstanders of speel in een online netwerkt in VR tegen elkaar. Bij online multiplayer heb je wel twee Oculus Rift VR opstellingen en een stabiele bekabelde internetverbinding op locatie nodig.

VR Party thema

Onze VR Party game opstellingen zijn te boeken voor diverse gelegenheden. Of het nou gaat om een beursstand, bedrijfsfeest of evenement met een specifiek thema. Daarbij is het natuurlijk wel leuk als de opstelling er goed uitziet en op het event thema aansluit. Ook bij de VR Poolbiljart game opstelling kunnen we optioneel leuke thema aankleding verzorgen. Een mat in de vorm van een 8 ball, biljartkeu’s en poolbiljart ballen. Op die manier ziet iedereen meteen om welke VR game het gaat!