0318 - 842 466
 

VR Flipperkast

Pinball FX2 VR is de Virtual Reality Flipperkast die je op je evenement moet spelen. Deze Virtual Reality flipperkast beschikt over gedetailleerde 3D-graphics, originele flipperkast ontwerpen en diverse scoreborden die zorgen voor een betoverende VR ervaring. Met deze VR flipperkast heb je geen echte flipperkasten meer nodig op uw evenement, want Pinball FX2 VR repliceert de sfeer van real-life Flipperkasten in een virtuele speelruimte.

Lijkt je het leuk om op jouw feest, beursstand of event in Virtual Reality te flipperen? In de vorm van een competitie of gewoon voor de fun? Huur dan één of meerdere complete Virtual Reality opstelling(en) inclusief: transport, op- en afbouw, begeleiding. Optioneel kunnen we de VR opstelling thematisch aankleden.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.