• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

A Merry VR Christmas!

Op zoek naar Christmas Games voor op uw evenement? Huur deze kerst games bij Urban Events! Speciaal voor de kerst hebben we een leuk assortiment samengesteld met daarin diverse VR kerst games. Bijvoorbeeld de Santa Simulator en een Virtual Reality sneeuwballen gevecht. Daarnaast hebben we een mooie 360 video is ons assortiment, welke u op een stand alone VR bril in 360 graden door het leven van de kerstman en zijn vrouw meeneemt.

Breng de kerst sfeer naar uw evenement of beursstand en huur één (of meerdere) compleet verzorgde Virtual Reality opstelling(en) met Christmas Games. Kerst was nog nooit zo leuk! Als extra toevoeging kunnen we enkele Oculus GO VR brillen meenemen, waarop op een kerst 360 graden video vertoond zal worden. Optioneel kunnen we de VR en kerst games opstellingen met leuke winterse thema aankleding aankleden.

VR Kerst Games als vermaak op de kerstborrel

Speel diverse leuke Christmas Games op uw feest, evenement of op uw beursstand. De spellen welke we voor u geselecteerd hebben zijn onder andere: Merry Snowballs, Santa Simulator en Santa’s Visit. Dit zijn tot op heden de leukste VR games, die goed bij de kerstsfeer passen. Daarnaast mag Alpine Ski VR of VR Ski Jump opstelling uiteraard niet op uw event ontbreken!

Kijk eens om een indruk te krijgen van de prijs voor één Oculus Rift VR opstelling met diverse leuke Kerst games naar het Oculus Rift VR Actiepakket. Onze spelbegeleider kan twee VR opstellingen begeleiden als deze bij elkaar komen te staan.

A VRy Merry Cinema

De 360 graden video welke we voor op de stand alone VR bril, de Oculus Go, hebben geselecteerd is a VRy Merry Christmas. U kunt een of enkele Oculus Go VR bril(len) huren waarop VRy Merry Christmas getoond wordt, maar we kunnen ook voor u een VRy Merry Cinema op locatie verzorgen. Optioneel kunnen we witte draaistoelen voor de VRy Merry Cinema en de begeleiding verzorgen. Sychroon starten van de 360 video behoort ook tot de opties. Wil u advies of een vrijblijvende offerte voor 1 of 2 VR opstellingen + enkele Oculus Go’s ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Wie is de nieuwe kerstman?

Bij de Chrismas Games mag: ‘Santa’s Visit’ niet ontbreken. In deze vreugdevolle VR-game wordt u zelf de kerstman. U ontdekt hoe de kerstman de vooravond van kerstmis voorbereid en u gaat op zoek naar aanwijzingen en hints. Bovendien kun je in het spel voor elk gezinslid het beste cadeau uitzoeken. Nu je toch lekker knus bezig bent in de een gezinswoning van de kerstman geniet je van vrolijke muziek. Misschien is er zelfs tijd om jouw persoonlijke geschenk wel te testen.
Nog zo’n gezellige Kerst Game is: ‘Merry Snowballs’. Tijdens deze game herbeleeft u een sneeuwbalgevecht uit uw jongere jaren. Erg leuk met een VR bril en bovendien met een groot voordeel want uw handen vriezen er niet bij af. In deze christmas game wordt u meegenomen naar een typisch Amerikaanse buurt. Hier hangt een hartverwarmende kerstsfeer met veel ijzige projectielen in de lucht. Neem het op tegen de buurkids en versla ze met jou gadgets.