• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

VR Ski Jump Simulator

Bekijk de video

Spring zo ver en zo mooi mogelijk!

Schansspringen in virtual reality op uw event? Huur een VR Ski Jump Simulator bij Urban Events en spring zo ver mogelijk en zo mooi mogelijk! Een complete VR opstelling bestaat uit een: VR bril, High-end game PC, grote LED TV en de best VR ski jump game. Huur een complete VR ski jump opstelling inclusief: transport, op/afbouw, spelbegeleiding en winterse thema aankleding.

U start zoals elke schansspringer op het bankje bovenaan de schans. Geniet allereerst van het uitzicht. Klaar om te springen? U kan gekozen worden uit diverse FIS (Fédération Internationale de Ski) gecertificeerde hellingen, waarbij overdag of gedurende de nacht gesprongen kan worden. De snelheden in de VR ski jump game zijn zoals in de echte wereld van het schansspringen. Een wedstrijd bestaat uit twee rondes. Op een High Scores Leaderboard houden we voor u de beste scores bij.

Meer informatie

Heeft uw event of feest het thema winter of wintersport? Combineer de dan VR Ski jump simulator met bijvoorbeeld een VR Ski Simulator (of een andere leuke game opstelling). We hebben diverse leuke games in ons assortiment. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van gaming. Onze professionele spelbegeleiders geven uitleg over de games, spreken omstanders aan en kunnen ook een competitie verzorgen. Hiervoor nemen we dan een High Scores Leaderboard met herschrijfbare magneetstrips mee, waarop we de beste scores voor u bijhouden.

Thema aankleding winter

Om onze Winter game opstellingen te laten passen binnen het thema van uw evenement kleden we de VR Ski Jump Simulator aan met met ski’s, slee en decoratie sneeuw. Het is zelfs mogelijk om onze spelbegeleiders in een ander ‘jasje’ steken! Niets is ons te gek en we brainstormen graag met u over de beste aanpak. Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op.