• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

VR Ski Jump Simulator

Bekijk de video

Spring zo ver en zo mooi mogelijk!

Met deze VR Ski Jump Simulator kun je schansspringen op uw event! Huur een VR Ski Jump Simulator bij Urban Events en spring zo ver mogelijk het bergdal in. Een complete Virtual Reality opstelling bestaat uit een: VR bril, High-end game PC, grote LED TV en de coolste VR ski jump game. Huur een complete VR ski jump opstelling inclusief: transport, op/afbouw, spelbegeleiding en onze winterse thema aankleding.

U start zoals elke schansspringer op het bankje bovenaan de schans. Geniet allereerst eens van het uitzicht dat door de VR bril adembenemend is. Klaar om te springen? Er kan gekozen worden uit diverse FIS (Fédération Internationale de Ski) gecertificeerde hellingen, waarbij overdag of gedurende de nacht gesprongen kan worden. De snelheden in de VR ski jump game zijn zoals in de echte wereld van het schansspringen. Een wedstrijd bestaat uit twee rondes. Op een High Scores Leaderboard houden we de beste scores van de dag bij.

VR Ski Jump Simulator op uw apres ski feest?

Heeft uw event of feest het thema winter of wintersport? Of organiseert u wellicht een apres ski thema feest? Dan is onze VR Ski jump simulator of bijvoorbeeld de VR Ski Simulator erg geschikt als vermaak voor de gasten. Maar we hebben uiteraard ook nog diverse andere leuke games in ons assortiment. Bovendien maken we gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van gaming en VR. Onze professionele spelbegeleiders geven uw gasten graag uitleg over de games, enthousiasmeren en kunnen ook een competitie verzorgen. Hiervoor nemen we dan een High Scores Leaderboard met herschrijfbare magneetstrips mee, waarop we de beste scores voor u bijhouden.

Winter thema aankleding

Om onze Winter game opstellingen te laten passen binnen het thema van uw evenement kleden we de VR Ski Jump Simulator aan met met ski’s, slee en decoratie sneeuw. Het is zelfs mogelijk om onze spelbegeleiders in een ander ‘jasje’ steken! Niets is ons te gek en we brainstormen graag met u over de beste aanpak of het beste pak 😉 Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

De Top VR Game: Alpine SKI VR

Gaat u liever skiën dan springen? Deze onwijs gave ski game is een echte sensatie. Kies bijvoorbeeld voor het slalom parcours, de freestyle of heliski. Versla de splitsingen op de verschillende slalom-levels.  Race tegen uw eigen tijd of die van uw collega’s. Neem de bochten scherp en zorg dat u de snelste route kiest. Met de heli ski optie stapt u in een helikopter die u offpiste dropt. Dit biedt nieuwe perspectieven in het spel. Kies zelf waar u door de helikopter wordt afgezet en ga vanaf daar verder. Laat u liever uw trucs zien in een van de zes freestyle-levels? Verdien hier punten door de perfecte landing te maken en voer gave trucs uit. Alpine Ski VR is een spel vol met snel tempo, avontuur en koude sneeuw. Je krijgt een authentiek Ski-gevoel omdat de game gebruik maakt van alle sensoren van de VR bril. Net als de VR Ski Jump Simulator zorgt deze game voor sensatie op uw event.