• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

Alles in één VR-headset

Oculus Go huren? De Go standalone VR bril van Oculus is een alles in één VR-headset die iedereen past. Beleef Virtual Reality volledig standalone. U heeft dus geen PC nodig. Deze VR bril is vergelijkbaar met de Samsung Gear VR. De Go en Gear VR zijn binair compatibel en apps die op Gear VR draaien, werken ook op de Oculus Go. Dus er is veel content voor de Go beschikbaar. De controllers van beide VR headsets werken op dezelfde manier.

De standalone VR brillen Urban Events zijn zeer geschikt als presentatiemiddel op uw beursstand. Daarnaast kan de Go worden ingezet voor een VR bioscoop bij u op locatie. U huurt een compleet Oculus Go set inclusief: transport/verzending en het installeren/testen van de content. Neem contact op met Urban Events of stuur een bericht indien u de één of meerdere standalone VR brillen wilt huren en een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

De GO geeft Virtual Reality in handen geven van mensen die geen geschikte smartphone hebben of is voor diegene(n) die VR willen ervaren zonder dat ze afhankelijk zijn van een smartphone. De content wordt rechtstreeks op de Go geïnstalleerd. Hierdoor is het bedienen van de Go een peulenschil op uw event of beurs.

Oculus Rift vs de Oculus Go

Als om VR gamen en high-end VR applicaties gaat, zijn er opvallende verschillen tussen de Rift en de Go. De Go beperkt zich tot Samsung Gear VR content; 360 graden video’s, demo’s en games. De Oculus Rift maakt gebruik van Oculus Home en er is heel veel content beschikbaar op Steam.

Het is wel mogelijk om bijvoorbeeld eigen 360 graden filmps op de Go te installeren. Daarnaast zijn de Oculus Touch controllers enkel te gebruiken in combinatie met de Oculus Rift. De controller van de Oculus Go lijkt op die van de Gear VR en heeft haar beperkingen. Het grote voordeel van de Oculus Rift is dat er eenvoudig een grote LED TV voor de meekijkers op de High-end Game PC kan worden aangesloten. Dit vergoot de attentiewaarde van de Oculus Rift VR opstelling aanzienlijk.

Games voor op de Oculus Go

Land’s End het VR-avontuur die zich afspeelt op spectaculaire landschappen. Maak een reis door de verschillende werelden. Los de puzzels op terwijl je zweeft van plek naar plek. Van een griezelige grot tot een zandwoestijn. Deze simpele game zit vol uitdagingen en is super leuk voor jong en oud.
Zet je Oculus Go op voor het volgende spel. Pak je staartpistolen van een bommenwerper uit de tweede wereldoorlog voor de game Bandit Six. Van het bestrijden van luchtwapens tot het bemannen van een mortier. Je vecht op het land, de zee en in de lucht. Spring tussen torens, kies het juiste wapen en ga het gevecht aan. Elke missie word moeilijker, dit maakt het spel nog uitdagender. Overleef jij deze oorlog en weet je door alle missies heen te slaan? Je komt er maar op een manier achter. Laat je door Urban Events informeren wat de mogelijkheden zijn voor de Oculus go.