• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
A VRy Merry Experience

Bekijk de video

Breng de kerst in 360 graden naar uw event! A VRy Merry Experience neemt u mee in een magisch verhaal door het leven van de kerstman en zijn vrouw. Ervaar de sfeer van de noordpool; de zachte wind, subtiele geluiden en vuurgekraak in speciale en meeslepende 360 ruimtes.

De eerste twee hoofdstukken van het verhaal gaan over de eerste sneeuwval en het verlangen. Daarna wordt er aandacht aan het geven besteed, met muziek van The Jackson 5. Vervolgens wordt u op muziek van Mary J. Blige en Oliver meegenomen door hoofdstukken De aanpassing en De Redding. Deze 360 graden video wordt afgesloten met het hoofdstuk het oneindige met muziek van Lady Gaga.

Meer informatie over A VRy Merry Experience

VRy Merry Experience is geanimeerd & tijdloos verhaal met zeer mooie muziek van Gwen Stefanie, One Republic, The Jackson 5, Mary J. Blige, Oliver en Lady Gaga. Op de muziek van bijvoorbeeld Gwen Stefanie ziet u in 360 graden beelden van de jonge Santa en mevrouw Santa. Ze kijken verwonderd omhoog en staren samen naar het noorderlicht. De jonge mevrouw Claus, 5 jaar oud loopt in een blauwe jas door de sneeuw. Het is de buurmeisje van de jonge kerstman.

Oculus Go huren?

De Go standalone VR bril van Oculus is een alles in één VR-headset die iedereen past. Je hebt dus geen PC nodig. Dus er is veel content voor de Go beschikbaar. Met de Go controller start je de 360 graden video. Optioneel bij de huur van meerdere Oculus Go’s kunnen we de 360 film simultaan starten.

A VRy Merry Cinema

A VRy Merry Experience wordt op een stand alone VR bril, de Oculus Go, vertoond. Het leuke hiervan is dat u meerdere personen in de vorm van een VR Cinema A VRy Merry Experience kan laten meemaken. Naast de huur van de Oculus GO vr brillen, kunnen wij de begeleiding en bijvoorbeeld witte draaistoelen verzorgen. Compleet verzorgd. Advies of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

De GO geeft Virtual Reality in handen geven van mensen die geen geschikte smartphone hebben of is voor diegene(n) die VR willen ervaren zonder dat ze afhankelijk zijn van een smartphone. A VRy Merry Experience wordt rechtstreeks op de Go geïnstalleerd. Hierdoor is het bedienen van de Go een peulenschil op uw event of beurs. Uitermate geschikt als de ruimte beperkt is!