• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

VR Cinema op locatie!

Wilt u een Virtual Reality bioscoop huren voor op uw bedrijfsfeest, beurs of evenement? Een VR cinema set voor één gast bestaat uit een: VR-bril, koptelefoon en comfortabele draaistoel. U boekt een Virtual Reality bioscoop vanaf 10 tot wel 250 stoelen. Vertoon in de VR cinema uw eigen 360 graden bedrijfsvideo. Of laat een bestaande VR film op het thema van uw event of doelstelling aansluiten.

Nadat alle gasten in de VR cinema hebben plaatsgenomen, zal de operator de VR film met één druk op de knop (aan de hand van centralized play) starten. Naast de operator zal er ook een host bij de VR cinema aanwezig zijn. De host helpt uw gasten met het op- en afzetten van de VR-bril en de koptelefoon. Neem contact met ons op indien u meer informatie wilt ontvangen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Virtual Reality Bioscoop op uw eigen locatie?

Laat uw gasten op uw feest, beurs, evenement of festival een nieuwe bios ervaring beleven met de Virtual Reality Cinema van Urban Events. Vergelijk het met Silent Disco, maar dan met nog veel meer mogelijkheden! VR Cinema is een beeld & geluid concept, waarbij uw gasten met een Samsungs Gear VR set inclusief koptelefoon of Oculus Go, zittend of staand, een 360° graden film bekijken.

Overigens kan Urban events uw feest, festival of evenement voorzien tot wel 250 vr brillen, maar wij leveren natuurlijk ook kleinere aantallen. Wij denken graag met u mee en laten de VR Cinema aansluiten op uw doelstelling of thema.

Virtual Reality Bioscoop op uw event

Een Virtual Reality bioscoop (ook wel VR Cinema genoemd) is, om te beginnen erg leuk. Maar het is ook een praktische oplossing: voor geluidsoverlast, ruimten met akoestische beperkingen en u kunt zelfs in de open lucht van Rotterdam, Amsterdam of Utrecht een VR bios creëren. Vet toch!

Wilt u een eigen VR film vertonen? Dan is het van belang om een 360° video door een professional te laten produceren. Hiermee verzekert u zich van een film die realistisch is, werkelijk alle hoeken in de videoproductie meeneemt en die aansluit bij uw doelstelling. Dus, heeft u een goed idee of wilt u meer weten over het opzetten van een Virtual Reality bioscoop, werk dan met ons samen om uw evenement tot een succes te maken! Informeer ook naar de extra opties die wij voor u kunnen verzorgen, zoals: de inrichting van de ruimte, een presentator, licht en nog veel meer!

VR bril, koptelefoon en 360° stoel

Een Virtual Reality bioscoop set voor één gast bestaat uit een: Samsung Gear VR of Oculus Go (+ een koptelefoon) en een comfortabele witte draaistoel. Wanneer uw gasten de VR bioscoop binnen komen dan ziet men geen traditionele rode bioscoopstoelen, maar tientallen comfortabele draaibare design stoelen met daarop een Oculus Go of Samsung Gear VR bril.

In de draaibare stoel kunnen uw gasten comfortabel Virtual Reality ervaren en beleven. Men hoeft geen rare bewegingen te maken om volledig ondergedompeld te worden in de 360° film. De stoel draait zeer licht en is in hoogte verstelbaar. Geen nekklachten na de film dus, enkel lachende gezichten.

360 graden beeldmateriaal

Heeft u een speciaal doel of thema? Laat Urban Events met u meedenken welke 360° film, documentaire, game of demonstratie materiaal het beste aansluit bij uw thema of doel van uw event. Dit kan standaard of maatwerk 360° content zijn. Op basis van uw eisen en wensen kunnen we u een passend advies geven. Informeer een naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte voor uw eigen Virtual Reality cinema op uw locatie aan.

360 graden film laten maken is zo populair omdat de mogelijkheden om hiervan te genieten en profiteren in sneltreinvaart toenemen. Wanneer u besluit om een 360° film voor uw eigen Virtual Reality bioscoop te laten maken, dan is het van belang om deze door een professional te laten maken. Hiermee verzekert u zich van een film die realistisch is, functioneert en werkelijk alle hoeken meeneemt tijdens de videoproductie. Probeer het eens. Het effect is enorm.

Snacks ready? Start de VR Film!

Wil jij de bioscoop naar je evenement of bedrijfsfeest halen? Het kan met de VR cinema set van Urban Events. Laat een specifieke (VR) film op alle brillen tegelijk afspelen en geef een grote groep mensen dezelfde ervaring tegelijk maar toch ieder voor zich. Iedereen krijgt zijn eigen Virtual Reality bril waarin hij/zij zijn eigen ervaring mee zal maken. Achteraf kan er samen worden nagepraat omdat iedereen synchroon hetzelfde gezien heeft. Iedere deelnemer van deze spectaculaire film krijgt een eigen hoofdtelefoon voor de beste beleving wat betreft geluid. Zodoende zit je helemaal in je eigen bubbel een film te kijken. Ontdek een geheel nieuwe manier van film kijken in Virtual Reality!