• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Vader Immortal

Bekijk de video

A Star Wars VR Series

Ontdek de wereld van Darth Vader met de VR game Vader Immortal! Vader Immortal is een Virtual Reality bioscoopervaring welke wordt gecombineerd met interactieve spelelementen. Stap samen met je nieuwe bondgenoten het fort van Darth Vader binnen en ga de strijd aan met angstaanjagende vijanden, waaronder de Sith Lord zelf. Het sterrenstelsel ligt hierbij in jouw handen.

Met de hulp van droid ZO-E3 navigeer je door de gevaren van het fort. Ga met je lichtzwaarden het gevecht met de vijand aan en zoek uit wat Dart Vader van plan is. Vader Immortal kan met de Oculus Quest, de alles-in-een VR bril, of met Oculus Touch worden gespeeld. Wij jij Star Wars toevoegen op jouw event of feest? Huur dan één of meerdere Oculus Quest VR brillen of complete Oculus Rift VR opstelling inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding.

Oculus Rift S

De gameplay van Vader immortal

Jij bent in deze VR Star Wars game een een smokkelaar op de planeet Mustafar, waar Darth Vader ook zijn basis heeft. Er zijn in totaal zijn er drie afleveringen. In de eerste episode wordt je gevangen genomen door Darth Vader. Daarna begint jouw missie! Daar gebruik je een Light Saber bij. Vecht jezelf door de drie afleveringen heen! De redding of vernietiging van het sterrenstelsel ligt hierbij in jouw handen! Huur een compleet verzorgde VR opstelling voor op jouw event of Star Wars theme feest bij Urban Events. Optioneel kunnen we de VR opstelling met met toffe Star Wars thema aankleding voorzien. We kunnen zelfs de spelbegeleider in een Star Wars jasje steken, niet is ons te gek!

Is het event thema ‘Star Wars’?

Is het event thema Star Wars of Space? Urban Events heeft nog veel meer leuke game opstellingen welke het Star Wars thema kunnen aanvullen. Denk hierbij aan een Motion VR Flight Simulator met Motion VR Space game of onze Star Wars Light Saber augmented Reality experience. Graag denken we mee om het Star Wars thema kracht bij te zetten aan de hand van toffe games. We gaan graag opzoek naar de (VR) game, welke het beste op de doelgroep aansluit. Neem contact op voor advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.