0318 - 842 466
 

Vader Immortal

Ontdek de wereld van Darth Vader met de VR game Vader Immortal! Vader Immortal is een Virtual Reality bioscoopervaring welke wordt gecombineerd met interactieve spelelementen. Stap samen met je nieuwe bondgenoten het fort van Darth Vader binnen en ga de strijd aan met angstaanjagende vijanden, waaronder de Sith Lord zelf. Het sterrenstelsel ligt hierbij in jouw handen.

Met de hulp van droid ZO-E3 navigeer je door de gevaren van het fort. Ga met je lichtzwaarden het gevecht met de vijand aan en zoek uit wat Dart Vader van plan is. Vader Immortal kan met de Oculus Quest, de alles-in-een VR bril, of met Oculus Touch worden gespeeld. Wij jij Star Wars toevoegen op jouw event of feest? Huur dan één of meerdere Oculus Quest VR brillen of complete Oculus Rift VR opstelling inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.

Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.

Andere suggesties…