• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Motion VR Space game

Bekijk de video

Virtual Reality, vliegen in de ruimte & bewegen? Speel de motion game ‘Gravity’ op een van onze Motion VR Flight Simulators! Deze game brengt je vanuit de ruimte naar aarde in een spectaculaire verticale vrije val. Door uw lichaamsgewicht op de Motion VR Flight Simulator te verplaatsen stuurt u.

Huur een compleet verzorgde Motion VR Space Simulator inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding voor op uw feest, evenement of voor op uw beursstand. Een VR Motion Space simulator opstelling bestaat uit: een Flight Motion Simulator, een VR bril, de Motion Space game en een grote LED TV op statief waarop de omstanders live kunnen meekijken. Optioneel kunnen we ter decoratie een achterwand met een space visual plaatsen.

Maak een spectaculaire vrije val van de ruimte naar de aarde!

Wilt u gewichtloosheid en het gevoel van vliegen op uw feest, evenement op uw beursstand meemaken? Huur dan een Motion VR Flight Simulator bij Urban Events! U bestuurt de Motion space game door lichaamsbeweging op de motion flight simulator. Met de VR-bril op ervaart u een zeer realistische vlucht. Trek de maximale aandacht op uw beursstand of op uw evenement en laat uw gasten of klanten de ruimte beleven!

Huur een VR Motion Space Simulator voor op uw event of beursstand

Een compleet verzorgde Motion VR Flight Simulator bestaat uit: de motion flight simulator, een controller inclusief sensoren, de Motion Flight game, een VR-bril en een grote LED TV op statief waarop omstanders mee kunnen kijken. Transport, installatie, op- en afbouw en spelbegeleiding zijn bij de prijs inbegrepen. Optioneel kunnen we deze simulator thematisch voor u aankleden. Denk hierbij aan een achterwand met daarop een Space visual.

De VR Motion Space game biedt Fun, Gaming en Virtual Reality

Virtual Reality wordt nog leuker in een motion simulator van Urban Events. Huur een motion vr flight simulator en combineer Virtual Reality, gaming en beweging in één super ervaring op uw event! Door aan een motion simulator een VR space game te koppelen, ontstaat er een unieke VR beleving. De gebruiker krijgt het gevoel dat hij of zij in de ruimte is. Heeft u een vraag? Dan horen wij die graag!