• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Star Wars Lightsaber

Bekijk de video

Become a Jedi!

Of u nou Star Wars fan bent of niet, deze Star Wars Lightsaber game moet u echt eens proberen.  De gasten op uw evenement, feest of op uw beursstand zullen het een hele ervaring vinden! Breng de realiteit en de virtuele wereld nog dichter bij elkaar dankzij de Star Wars Lightsaber game. Verbeter uw Jedi skills met de Augmented Reality bril (AR Mirage) van Lenovo. Speel ook eens het strategisch spel Holochess, of test uw vaardigheden als militaire strateeg en ga een Lichtzwaard gevecht aan. Het is nog toffer dan u denkt!

Lenovo en Disney hebben de handen ineen geslagen om u deze unieke Augmented Reality Star Wars experience te laten ervaren. Het Jedi Challenges pakket omvat een Lenovo Mirage AR-headset, lightsaber controller, tracking beacon en uren aan Star Wars-gameplay. U huurt een complete Jedi Challenge set bij Urban Events inclusief transport, installatie. Spelbegeleiding kunnen we uiteraard ook verzorgen.

Star Wars Augmented Reality Game

Met onze Star Wars Lightsaber AR (Augmented Reality) Headset betreden uw gasten het Star Wars universum. Binnen enkele seconden voelt u zich al als een echte Jedi. Met de light saber controller in uw hand gaat u de strijd aan met Darth Maul en Kylo Ren. Wat overigens het leuke is aan Augmented Reality is dat de fictieve wereld over de realiteit wordt geprojecteerd. Het gevecht vind dus echt plaats bij u op de beursstand of op de locatie van het evenement.

Augmented Reality Experience

U huurt een Star Wars Lightsaber opstelling inclusief transport, installatie en spelbegeleiding. Een Star Wars Lightsaber set bestaat uit een Lenovo Mirage AR-headset, lightsaber controller, tracking beacon en Star Wars augmented reality game. Bovendien verzorgen we bij de Lightsaber set ook een TV op statief. Hierop zien omstanders een korte video over de AR Star Wars Lightsaber game.  Zodoende trekt u aandacht en zien gasten bovendien ook nog wat er te doen is. Daarnaast leveren we een desk met daarop een Star Wars lightsaber visual om het geheel meer body te geven.

Nog meer Star Wars op uw event?

Wilt u naast de Star Wars Lightsaber game nog meer Star Wars aanbieden? In Virtual Reality bijvoorbeeld? Boek dan naast deze Star Wars Jedi Challenges ook eens een HTC Vive VR opstelling met de game Trials on Tatooine. Vervolg uw Jedi training in deze Star Wars virtual reality experience. Herstel de Millennium Falcon, verdedig deze tegen aanvallen van Stormtroopers en vecht in Virtual Reality met een lichtzwaard. Of huur een Oculus RIft VR opsteling met Vader Immortal VR game. Zo is er voor elke Star Wars liefhebber wat wils!

Voel je een echte Jedi!

Stijd tegen bekende vijanden en wezens en word een Jedi. Tijdens het gevecht staat u oog in oog met Darth Vader en nog veel meer Star Wars helden. De lightsaber is uw wapen. In de vijf verschillende werelden zijn er diverse uitdagingen. Alleen getrainde Jedi’s kunnen deze challenges uitvoeren. Ga het gevecht aan en voltooid de 45 uitdagingen.

U kunt overigens niet alleen vechten met een lightsaber, er zijn namelijk nog meer avonturen. Neem bijvoorbeeld de leiding over een leger en neem het op tegen het keizerrijk. Het avontuur speelt zich in de hele kamer af. Dus genoeg voor uren lang speelplezier. Wist u trouwens dat de Lightsaber een 1 op 1 replica is van de echte Start Wars Lightsaber uit de films? Bent u een echte Star Wars-fanaat? En lijkt het u leuk om lightsabergevecht te ervaren? Dan is deze Star Wars Lightsaber Game echt iets voor u. Deze AR-ervaring is zeer geschikt voor op beurzen of als vermaak op een futuristisch themafeest.