0318 - 842 466
 

Star Wars Lightsaber


Star Wars fan of niet, dit moet u echt eens uw gasten op uw evenement, feest of op uw beursstand laten ervaren! Breng de realiteit en de virtuele wereld nog dichter bij elkaar dankzij de Star Wars Jedi Challenges. Verbeter uw Jedi skills met de Augmented Reality bril (AR Mirage) van Lenovo. Speel het strategisch spel Holochess, test uw vaardigheden als militaire strateeg en/of ga een Lichtzwaard gevecht aan. Het is nog toffer dan u denkt!

Lenovo en Disney hebben de handen ineen geslagen om u deze unieke Augmented Reality Star Wars experience te laten ervaren. Het Jedi Challenges pakket omvat een Lenovo Mirage AR-headset, lightsaber controller, tracking beacon en uren aan Star Wars-gameplay. Huur een complete Jedi Challenge set bij Urban Events inclusief transport, installatie en spelbegeleiding.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Star Wars Jedi Challenges Augmented Reality

Met de Lenovo Mirage: Star Wars Jedi Challenges AR Headset duiken uw gasten het Star Wars universum. Binnen enkele seconden waant men zich al een echte Jedi. Met de light saber controller in de hand gaat u de strijd aan met Darth Maul en Kylo Ren. Het leuke aan Augmented Reality is dat de fictieve wereld over de realiteit wordt geprojecteerd. Het gevecht vind dus echt plaats bij u op de beursstand of op de event locatie.

Nog meer Star Wars op uw feest, evenement of beursstand?

Wilt u nog meer Star Wars in Virtual Reality aanbieden? Boek dan naast de Star Wars Jedi Challenges Augmented Reality set een HTC Vive VR opstelling met de game Trials on Tatooine. Vervolg uw Jedi training in deze Star Wars virtual reality experience. Herstel de Millennium Falcon, verdedig deze tegen aanvallen van Stormtroopers en vecht in Virtual Reality met een lichtzwaard.

Veel gestelde vragen

 

Is Star Wars: Jedi Challenges een singleplayer- of multiplayer-ervaring?

Star Wars: Jedi Challenges is een singleplayer-ervaring.

Hoe oud moet je zijn om de headset te kunnen gebruiken?

De Lenovo Mirage AR-headset is ontworpen om personen boven de 13 comfortabel te passen.

Worden er in de toekomst aanvullende games toegevoegd?

Op dit moment is Star Wars: Jedi Challenges de enige beschikbare ervaring, met drie verschillende modi: Lightsaber-gevechten, Strategisch gevecht en Holochess, met meerdere moeilijkheidsgraden en unieke uitdagingen.

Hoeveel ruimte is vereist voor Star Wars: Jedi Challenges?

Star Wars: Jedi Challenges is ontworpen om te worden gespeeld terwijl u staat en beweegt. De aanbevolen ruimte is ten minste 1,5 x 3 meter en de afstand tot het volgbaken 1,5 m. Voor de beste ervaring raden we aan dat u genoeg ruimte hebt om u vrij te bewegen als u speelt.

Kan ik de headset om Star Wars: Jedi Challenges te spelen over mijn bril heen dragen?

De Lenovo Mirage AR-headset is ontworpen om over de meest gebruikte formaten voor correctiebrillen te passen. De afmetingen van de headset (waarbinnen de bril moet passen) zijn 154 x 45 mm.

Hoe wordt de Lenovo Mirage AR-headset van stroom voorzien?

De Lenovo Mirage AR-headset bevat en wordt van stroom voorzien door een 2200 mAh lithium-polymeerbatterij die zorgt voor een speelduur tot 5 uur. De feitelijke gebruikstijd kan variëren. De headset heeft een micro-USB-ingang en er wordt een micro-USB-oplader meegeleverd om de batterij op te laden.

Wat is de beeldkwaliteit in de headset?

Star Wars: Jedi Challenges is een augmented reality-ervaring voor de smartphone die is ontworpen om de speler duidelijke in-game graphics zowel als zijn eigen omgeving te laten zien. De beelden die door de headset worden gezien, worden door de daarin geplaatste smartphone op de echte wereld geprojecteerd en door de optische componenten van het apparaat geoptimaliseerd. De exacte pixeldichtheid die de speler ziet, is afhankelijk van de voor de ervaring gebruikte smartphone.