• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

Draadloos gamen in VR!

Opzoek naar VR bril zonder PC & kabels? Huur dan één of meerdere Oculus Quest VR brillen voor op uw feest, beursstand of evenement. De Quest is een standalone all-in-one VR game systeem. Kies uit diverse leuke VR games welke geschikt zijn voor de Oculus Quest vr bril. Pak je controllers, start de game en beginnen maar!

Sta je binnenkort op een beurs, organiseer je een feest of event? De Oculus Quest past zich aan de omgeving waar je bent aan. Je kunt staand en of zittend spelen, in grote en kleine ruimtes. De meegeleverde Oculus Touch controllers bootsen je handen, bewegingen en interacties na, zodat je de gewenste impact van een VR game beleeft! Ontdek een gloednieuwe wereld in VR en huur één of meerdere Oculus Quest VR brillen bij Urban Events!

Oculus Quest huren voor op event

De Quest is gepositioneerd tussen de Oculus Rift / Rift S en de goedkopere Oculus Go. Elke VR bril van Oculus dient zijn eigen doel, heeft zijn eigen specifieke kenmerken, toepassingen en prijskaartje. Voor de Quest zijn er veel demo’s en games beschikbaar! Door het grote assortiment aan Oculus games is er altijd wel een leuke Virtual Reality game voor uw feest of evenement beschikbaar! Huur nu bij Urban Events één of meerdere Oculus Quest VR brillen, compleet verzorgd met single- of multiplayer game! Inclusief transport, installatie en begeleiding. Neem contact met ons op voor advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Geen PC & kabels nodig!

Met de komst van de Oculus Quest kan je draadloos in virtual reality gamen zonder PC en kabels. De Oculus Quest is dus in tegenstelling tot andere VR brillen volledig draadloos. Dit maakt de VR ervaring een stuk makkelijker, want er hoeven geen sensoren en PC geplaatst te worden en te plaatsen. Daardoor is bijna elke ruimte geschikt. Voor sommige VR games is de Oculus Quest helaas niet geschikt. Dit omdat deze meer rekenkracht nodig hebben dan de Quest aankan. Dus, wil je VR inzetten op jouw feest, beurs of evenement? Neem contact op met Urban Events voor advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Quest VR Bril voor op de beursstand

Opzoek naar een VR experience voor op de beursstand? Op basis van jouw vraag kijken we welke VR bril het beste bij jullie wensen aansluit en het doel van de beursdeelname versterkt! Oculus werkt al enkele jaren aan virtual reality headsets. Met de lancering van de Quest hebben we voor elke gelegenheid een passende VR bril. Bij de lancering van de Quest zullen er 50 titels beschikbaar zijn. Single- en multiplayer VR games! Helaas kunnen niet alle VR games kunnen met de Quest gespeeld worden. Neem contact op met Urban Event voor meer informatie, maatwerk of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Top 3 spellen Oculus Quest


Onward

Probeer deze gave VR-shooter op de Oculus Quest. In Onward word je ondergedompeld in het vuurgevecht. Vertrouw op je coördinatie en communiceer met je team om het doel te bereiken. In deze game leer je echt hoe je een geweer en pistool moet bedienen. Ben jij klaar voor het gevecht?

Tilt Brush

Ben jij een echte creatieveling? Dan is Tilt Brush echt iets voor jou. Maak de mooiste tekeningen en laat jouw fantasie werkelijkheid worden. De Tilt penseel is heel makkelijk te gebruiken. Dit maakt het toegankelijk voor iedereen. Zelfs als je nog maar weinig artistieke vaardigheden hebt. Met deze VR game kom je achter verborgen talenten.

The Room VR: A Dark Matter

Een creatieve game met geweldige puzzels. Los een mysterieuze verdwijning op. Je wordt op pad gestuurd langs verschillende bijzondere plekken. De puzzels zijn enorm goed en getuigen van veel creativiteit. Denk jij de puzzel te kunnen oplossen?