• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Ski Simulator

Bekijk de video

Voor jong en oud!

Op een ski simulator van Urban Events kunt u alleen of met twee personen tegelijk een afdaling maken. Er zijn geen controllers nodig, want een Kinect camera registreert de bewegingen van de speler. U stuurt in de game door naar links of rechts te bewegen. Hoe dieper door de knieën gaat hoe harder u de berg af zoeft! Het is erg leuk om te zien hoe men de meest vreemde en actieve bewegingen maakt. Dit leidt dit tot mooie foto & video momenten.

Haal met de Ski simulator leuke en actieve games in huis, welke uitstekend passen op een winters evenement! De winter games zijn snel te begrijpen, kort te spelen en uitdagend & uitnodigend voor uw gasten. Onze spelbegeleiders verzorgen de speluitleg, maar kunnen ook een competitie verzorgen.  De game opstellingen worden van sfeervolle winter decoratie voorzien. Optioneel kunnen we voor de Ski competitie een High Score Leaderboard verzorgen.

Speel diverse games op de Ski simulator

Met leuke en sportieve games vermaakt u uw gasten op een actieve manier. Met de Ski Simulator kunnen diverse winter games worden gespeeld zoals skiën en schansspringen. Maak uw gasten extra fanatiek door een mini competitie of een prijs voor de beste gamer! Onze professionele spelbegeleiders kunnen high scores bijhouden en uw gasten enthousiast maken om het op te nemen tegen een van de collega’s. De Ski Sim wordt voorzien van leuke winterse thema aankleding, door middel van ski’s, slee, mat en nep sneeuw. Hierdoor sluit de simulator naadloos op de game & het thema van uw event aan.

Nog veel meer toffe Ski simulators te huur!

Onze standaard ski simulator wordt verzorgd op basis van Kinect. Maar wat dacht u van VR skiën of schansspringen in Virtual Reality? Bij VR skiën krijgt de speler een VR headset op. Er kan gekozen worden uit het maken van een afdaling door poortjes of voor het springen van een zeer realistische Olympische Ski schans. Omstanders zien op een grote LED TV de afdaling of skisprong. Ook deze VR simulator wordt voorzien van thema aankleding ski. Organiseert u een event waarbij de thema’s: Wintersport, Olympische spelen of skien centraal staat? Of wilt u gewoon voor de fun skien op uw event? Neem contact op met Urban Events. Op basis van uw beschikbare vierkante meters en budget stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op.