• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Ski Simulator

Bekijk de video

Voor jong en oud!

Op de ski simulator van Urban Events kun je alleen of met twee personen tegelijk een afdaling maken. Er zijn geen controllers nodig, want de Kinect camera registreert de bewegingen van de spelers. Je stuurt in de game door naar links of rechts te bewegen. Hoe dieper door de knieën gaat hoe harder u de berg af zoeft! Het is erg leuk om te zien hoe men de meest vreemde en actieve bewegingen maakt. Dit leidt dit tot mooie foto & video momenten.

Haal met de Ski simulator leuke en actieve games in huis, welke uitstekend passen op een winters evenement! De winter games zijn snel te begrijpen, kort te spelen en uitdagend & uitnodigend voor uw gasten. Onze spelbegeleiders verzorgen de speluitleg, maar kunnen ook een competitie verzorgen.  Onze game opstellingen worden bovendien gratis van sfeervolle winter decoratie voorzien. Optioneel kunnen we voor de Ski competitie een High Score Leaderboard verzorgen.

Speel diverse games op de Ski simulator

Op onze Ski Simulator kunnen ook diverse andere winter games worden gespeeld zoals skiën en schansspringen. Maak uw gasten extra fanatiek door het houden van een competitie met een prijs voor de beste gamer! Onze professionele spelbegeleiders kunnen de high scores bijhouden en uw gasten enthousiast maken. Neem het op tegen een van de collega’s in een afdaling tijdens het apres ski themafeest. De Ski Simulator wordt door ons tevens voorzien van leuke winterse thema aankleding. Door middel van ski’s, skistokken, slee, mat en nep sneeuw. Hierdoor sluit de simulator naadloos aan op de game & het thema van uw winterse evenement of feest.

Nog veel meer toffe Ski simulators te huur!

Onze standaard ski simulator wordt verzorgd op basis van Kinect. Maar wat dacht u van VR skiën of schansspringen in Virtual Reality? Bij VR skiën krijgt de speler een VR headset op. Er kan gekozen worden uit het maken van een afdaling door poortjes of voor het springen van een zeer realistische Olympische Ski schans. Omstanders zien op een grote LED TV de afdaling of skisprong. Ook deze VR simulator wordt voorzien van thema aankleding ski. Organiseert u een event waarbij de thema’s: Wintersport, Olympische spelen of skien centraal staat? Of wilt u gewoon voor de fun skien op uw event? Neem contact op met Urban Events. Op basis van uw beschikbare vierkante meters en budget stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Slalommend de berg af

Ga jij al slalommend de berg af terwijl je het tegen je collega’s en vrienden opneemt? Met onze Ski Simulator speel je vóór de televisie zonder daar controllers bij nodig te hebben. Want alle bewegingen die jij maakt met je lichaam zullen worden gekopieerd naar jouw karakter in het spel. Met de Kinect simulator zoef je soepel de berg af zoals je dit in Oostenrijk ook zou doen. Terwijl je door je knieën buigt kijk je over de witte piste die voor je ligt. Beweeg van links naar rechts om de vlaggen te ontwijken en kom als snelste over de finishlijn!  Ga naast elkaar staan voor de sensor en speel en race tegen elkaar, wie als eerst beneden is wint. Let the wintergames begin!