0318 - 842 466
 

Serious Sam

Ooit afgevraagd hoe het is om Serious Sam te zijn? Stap in de schoenen van de grootste held van de 'Earth Defense Force' in deze unieke VR-simulatie, gebaseerd op Sam Stone's eigen logbestanden uit zijn tijd als kapitein van de Battlecruiser Saratoga. Ervaar de missies die Captain Stone in de legende veranderden.

The Last Hope beschikt over vier volledige planeten, Earth, Pladeon, Shaanti en Valtos. Elk met vier verschillende locaties en epische basiskampen. Kies uit meer dan en 30 verschillende vijanden. Lijkt je het leuk om op jouw feest of evenement Serious Sam te spelen? Huur dan één of meerdere complete Oculus Touch VR opstelling(en) inclusief: transport, op- en afbouw, installatie en begeleiding.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.