• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Serious Sam

Bekijk de video

Ooit afgevraagd hoe het is om Serious Sam te zijn? Stap in de schoenen van de grootste held van de ‘Earth Defense Force’ in deze unieke VR-simulatie, gebaseerd op Sam Stone’s eigen logbestanden uit zijn tijd als kapitein van de Battlecruiser Saratoga. Ervaar de missies die Captain Stone in de legende veranderden.

The Last Hope beschikt over vier volledige planeten, Earth, Pladeon, Shaanti en Valtos. Elk met vier verschillende locaties en epische basiskampen. Kies uit meer dan en 30 verschillende vijanden. Lijkt je het leuk om op jouw feest of evenement Serious Sam te spelen? Huur dan één of meerdere complete Oculus Touch VR opstelling(en) inclusief: transport, op- en afbouw, installatie en begeleiding.

Oculus Touch

Serious Sam; een First person VR shooter

The Last Hope is uitvloeisel in de bestaande Serious Sam game serie. Deze First person shooter is speciaal gemaakt voor Virtual Reality; voor zowel de Oculus Rift als de HTC Vive en de controllers die bij de VR brillen horen. In tegenstelling tot de andere Seriuos Sam games loop je in The Last Hope niet. Je staat stil en je schiet met diverse wapens op een vloot van de meest uiteenlopende monsters. Mocht deze VR game iets te bloederig zijn voor u? Huur dan een complete VR opstelling met Duck Season VR game.

Huur een VR Schiet Simulator bij u op locatie

Lekker knallen in VR op jouw event? Huur een compleet verzorgde VR Schiet Simulator met diverse schiet games bij Urban Events. Naast de huur is het transport, de op/afbouw, installatie van de games en de spelgeleiding inbegrepen. Speel Serious Sam The Last Hope, Duck Season, VR Target Shooting of een andere leuke VR First person shooter. Er is altijd wel een schietgame welke bij jouw event past. Optioneel kunnen we de VR Schiet Simulator van bijpassende thema aankleding voorzien. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.